Read the Official Description

OKAI tanul BUDAPEST

  • Alap- és mesterképzési fok által nyújtott magyar felsőoktatási intézmények ismerik az EU összes országában
  • megfizethető megélhetési költségek - jó ár-érték arány
  • multikulturális város
  • biztonságos környezet
  • szabad mozgása az Európai Unión belül
  • Európai örökség kombinálva a kozmopolita életstílust
  • "A világ legjobb kulturális és szórakozási a fiatal közönség" - Lonely Planet

A rektor várja Önt

Mi ihlette a kreativitás. A művészet a kreatív oktatás a legfontosabb érték a University. Ez testesül meg a tanítási módszereket, ez egy központi fogalma a megközelítés és a diákok hozzáállása. A kreativitás az erő megszervezésében mindennapi élet, a University megnyitva az utat a jövő sikerének diákjaink. Kínálunk ösztönző környezetet és egyedülálló hangulat, hogy motiválja a diákokat, hogy használják számos páratlan lehetőséget, és tudásukat a gyakorlatban keres új, innovatív megoldások. Ez inspiráló világ kínál a legfontosabb, hogy a kreatív gondolkodás, amely a legközvetlenebb elvárás a mai munkaerő-piaci és a kritikus kérdés a jövőben.

A másik alapvető érték METU rejlik gyakorlati jellegű programjaink továbbítására elméleti ismereteket annak érdekében, hogy a lehetséges módjait alkalmazása és gyakorlati tapasztalatokat. Ezt a célkitűzést tartotta szem előtt, a fő feladata, hogy javítsa a nyelvi készségek, a kommunikációs kompetenciák, és fokozza a kreatív gondolkodást, amely támogatja a különleges rendszer intenzív képzési programokat kínálnak minden félévben.

Mérjük eredményességének és hatékonyságának a szigorú előírásoknak a munkaerőpiacon. A szoros együttműködés valamennyi érdekelt féllel a környezetünkben, a vállalatok, a közösségi intézmények és szakmai szervezetek kalauzol el minket, hogy a vonat állandó áramlását társadalmilag felelős, szellemi diplomásokat, akik készek megfelelni a kihívásoknak a munkaerőpiacon jól látható potenciált kiváló teljesítményt.

Budapest Metropolitan University vált szerves részévé a magyar felsőoktatásban az elmúlt 11 évben. A folyamatosan növekvő hallgatói létszám, az oktatás és a helyszínek egyetemen, és sokféle program, ma METU a legnagyobb magánegyetem magyarországi jelen két város, Budapest és Hódmezővásárhely masszív hallgatói közösség 8000 lelkes fiatal. METU kínál komplex oktatási program két szakmai gimnáziumok, különböző magasabb szintű szakmai képzések, mester szakok és posztgraduális szakirányú programok épül bachelor programok terén a kommunikáció, az üzleti, a turizmus és a művészet. MET jellemzi nyílt és kellemes hangulatú, nagy hangsúlyt fektet a teljesítmény és a verseny által támogatott élvonalbeli infrastruktúra szilárd alapokon.

Folyamatos fejlesztés és siker vonatkoztatott, elszántsággal és kemény munka. Készek vagyunk szembenézni a versenyt, és arra számítunk, hogy a diákok, hogy kövessék példájukat. Ha szeretné, hogy tagja legyen a csapatnak, akkor várjuk a fedélzeten. Csak akkor kell felbontású és elkötelezettség.

Bízunk benne, hogy Önt köztünk.

Dr. habil. Vass László CSc

Rektora Budapest Metropolitan University

MIÉRT METROPOLITAN?

Hozzuk létre az új gondolkodásmód és teljesítése, ami számunkra látszanak PACE készítő és inspiráló hely a tanulásra.

Szakmai ismeretek reális áron!

Egyedülálló karrier lehetőségek: 87% -a magyar diplomások elhelyezkedni 3 hónapon belül az érettségi, 51% már az egyetemi évek alatt. Több mint 400 gyakornoki lehetőséget megjegyezte cégek, és a lehetőséget, hogy csatlakozzanak szakmai közösség már miközben az egyetemen. Során workshopok és tanulmányi csoportok METU akkor lehetősége van arra, hogy megszerezzék a gyakorlati tapasztalat, javíthatja képességeit, és élvezze team-munka.

Személyzete neves szakértők: Amellett, hogy híres tudósok, legjobb üzleti szakemberek is toborzott, hogy mi előadói csapat.

Külföldi időn át széles körű nemzetközi csereprogramok Ausztria, Belgium, Kanada, Cseh Köztársaság, Anglia, Franciaország, Németország, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Hollandia, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Törökország, az Egyesült Államok, és egyre több más országok.

Élénk hallgatói élet! Sí és snowboard utak, kirándulások, utazások, kocsmatúra, a pártok által szervezett a Hallgatói Önkormányzat, fotó klub és egy csomó más csodálatos programok ...

Modern épületek, kellemes hangulatú, up-to-the-minute technológiák több mint 400 számítógép állomások, a nyelvi labor, egy hangstúdió, a rádió és a televízió-stúdió, intelligens táblák, multimédiás könyvtár és ingyenes WiFi hozzáférést egész területén a campus.

Zöldövezet a város szívében: A park a főépület a campus Nagy Lajos Király utca és a zöld külvárosi hangulatú Egressy út campus a csendes, nyugodt környezetet, mind tanulmányi és rekreációs célokra.

Helyszíni iskola könyvesbolt és ingyenes szakkönyvtár!

Könnyű hozzáférés! A létesítmények könnyen megközelíthető a főbb tömegközlekedési csomópontja.

Programs taught in:
Angol
Magyar

Az intézmény további kínálata:

MBA

Budapest Metropolitan University

A legfejlettebb elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek, amelyek magukban foglalják az összes üzleti szektor részét képezik MBA. A fontos alapoktatásokon (gazdaságp ... [+]

Rövid leírás

A legfejlettebb elméleti és gyakorlati ismeretek és készségek, amelyek magukban foglalják az összes üzleti szektor részét képezik MBA. A fontos alapoktatásokon (gazdaságpolitika, kutatási módszertan, kvalitatív módszerek, üzleti gazdaságtan, üzleti jog stb.) Mellett más lényeges készségeket (Modern Corporate Finance, pénzügyi elemzés, stratégiai menedzsment stb.) a hangsúly a vezetés fejlődésére. Az üzleti élet alapjainak teljes megértése után a hallgatók gyakorlati példák, esettanulmányok és gyakorlati projektek révén sokféle tapasztalati tanulásnak lesznek kitéve. Ezek lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy elsajátítsák a készségeket ahhoz, Kiváló PhD oktatóink mellett a tantárgyakat híres hazai és nemzetközi szakértők tanítják, pl. Konrad Wetzker Németországból, Dragan Ili? Szerbiából és Stanley Allen Ward az USA-ból.... [-]

Magyarország Budapest
September 2019
Nappali
4 félév
Campus
Bővebben magyarul

Welcome to Budapest Metropolitan University

Location address
Budapest Metropolitan University,
Budapest
Nagy Lajos király útja 1-9.

Budapest, H-1148 HU