AIMST University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az AIMST Egyetem a Malajzia kormánya felsőoktatási minisztériumának, az 1996. évi Magánjogi Intézményi Törvény 38. és 39. szakasza szerinti felsőoktatási intézménynek van nyilvántartva. 2001. október 30-án hivatalosan megkezdte tevékenységét, egybeesve a a Felsőoktatási Minisztérium magánoktatási osztályán.

Az AIMST célja az alapítók elképzeléseinek köszönhetően, hogy az ország és régió első számú magánszektorbeli egyeteme legyen, amely kielégíti a helyi és nemzetközi hallgatók igényeit a minőségi műszaki oktatás megfizethető áron történő nyújtásában. A legtöbb okleveles program tantervét a Bristol-i Egyetemen szerezte be az Egyesült Királyságban

A szakok többsége számítógépes képzést, írást és kutatást tartalmaz annak érdekében, hogy felkészítse a tanulókat a munkára, és biztosítsa számukra a technológiák alkalmazását az oktatás minden aspektusára. A képzési programokra való felvétel megkívánja, hogy a pályázó az érettségi szinteken (helyi vagy tengerentúli szinten) megfeleljen az előírt tantárgyak előírt szintjeinek, vagy rendelkezzen az AIMST University elfogadható egyéb megfelelő képesítéssel.

Az oktatás minden tanfolyamra vonatkozó angol nyelvű tanfolyam, bár a Nemzeti Nyelv fontosságát az egyetem minden tevékenységében hangsúlyozni fogják. AIMST University a hallgatók számára nyelvi támogatást nyújt a diploma megszerzése előtt és alatt annak érdekében, hogy elfogadható szintet biztosítson.

AIMST

Látomás

Látomás

Egy világszínvonalú egyetem, kiválóság az oktatásban és a kutatásban, valamint a társadalom szolgálatában az egész életen át tartó tanulás előmozdításában.

Küldetés

Az ország és a régió legfontosabb egyetemeként az orvostudomány és más egészségtudományok, mérnöki tudományok, számítástechnika, alkalmazott tudományok, üzleti és számviteli tanulmányok területén.

Ahhoz, hogy magas színvonalú akkreditált alapképzési és posztgraduális programokat kínálhasson a technológia legmodernebb árán, megfizethető áron, melynek célja az egyéni, közösségi és nemzeti munkaerőigények kielégítése az országos oktatási filozófiával összhangban.

A magas tudományos színvonal és a tanítás minőségének fenntartása, amely elősegíti az analitikus gondolkodást és a független döntés meghozatalát, amely szükséges a felelősségteljes működéshez egy demokratikus és egyre globálisabb társadalomban.

A tudomány és a technológia határokon átívelő diszciplináris és interdiszciplináris területein az ország és régió szempontjából kiemelkedő kutatási és innovációs központ.

Virtuális túra

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Health BScs » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés Health Diplomák » Megjelenítés Health PhD-k » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Alapítás Éve » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA General

Campus Nappali Részidős 2 - 7 év May 2019 Malajzia Kuala Lumpur Alor Setar + 2 további

[+]

Vállalati Stratégia A kutatás módszertana nemzetközi üzleti Globális Ellátási Lánc Menedzsment Üzleti Fenntarthatóság

Mester Project

Karrier lehetőségek [-]