Asia School of Business

In Collaboration with MIT Sloan School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A diákok lehetőséget kapnak arra, hogy elsajátítsák state-of-the-art eszközök és szerezzen mélyebb megértése a globális üzleti dinamika. Ugyanakkor, hatalmas expozíció a lenyűgöző valóság és a növekvő lehetőségek Ázsia biztosított.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Felvételi követelmények

Minimum Work Experience: 2 to 10 years (the Average candidate has 5.9 years); Candidates with only 1 year of experience will be considered if coupled with extensive, internship experience.

English language certificate for the candidates who have studied in English for less than 2 years of their undergraduate degree (preferred not mandatory)

Gyakorlati Tudnivalók

Each student is given an MIT email address, which they can keep after graduation. Graduates become a part of the MIT Sloan Affiliate Network, which provides access to private events and activities.

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Nappali 18 hónapok September 2019 Malajzia Kuala Lumpur

Bank Negara Malajzia és MIT Sloan School együttműködtek, hogy hozzon létre egy innovatív iskola Kuala Lumpur azzal a küldetéssel változó üzleti iskola paradigma. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Mi a jövőben az igazgatási oktatásban? Csatlakozz hozzánk, és mi építeni együtt Asia School of Business.

Bank Negara Malajzia és MIT Sloan School ölelés a kihívást, hogy nyomon egy új és jobb utat. ASB a lehetőséget, hogy indul egy oktatási intézmény a semmiből, és foglalkozzon a szükségletek és kihívások menedzsment oktatás egy friss, innovatív és vállalkozói szemlélet. Meggyőződésünk, hogy a következő generációs átalakító vezetők a fejlődő világ kerül kialakításra alapján elméletek található a globális top egyetemek együtt a tapasztalat és a cselekvés tanulás szempontjából.

... [-]

Videók

The Prime Minister Welcomes you To ASB!

Kapcsolat

Asia School of Business

Cím Sasana Kijang, 2, Jalan Dato Onn
50480 Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malajzia
Honlap http://www.asb.edu.my/