Hivatalos Leírás

Miért AMU?

A mi szerény kezdetektől 2004-ben Ázsiában Metropolitan University (AMU) nőtte ki magát egy teljes értékű egyetemi széles választékát kínálja a programokat, amelyek bizonyságot tesz a mi lenyűgöző múlttal a malajziai magán-felsőoktatás számára.

Összhangban a legújabb fejlemények az iparban és a mi intézményünk, AMU összpontosít termelő képzett, képzett, hozzáértő diplomások hazai és nemzetközi piacokon az egészségügyi tudományok és egyéb tudományágak. AMU célja, hogy "a University of Choice" a helyi és a globális oktatási táj. Mindenekelőtt azt elképzelni, hogy a diákok érkeznek különböző kultúrák és a háttér, akik képesek lesznek, hogy jelentősen hozzájárul a társadalom és az emberiség.

Jelenleg AMU átfogó tanulmányai kezdve alapja és diploma tanulmányok középfokú iskolai bizonyítvány jogosultjai, akik majd lépni, hogy folytassa egyetemi tanulmányait. Azon túl, hogy AMU is széles skáláját kínálja a mester- és a doktori fokozat.

Mi már forradalmasította megközelítést, hogy a minőség és a szállítás a mi egyetemi programok a legmagasabb színvonalú, összhangban Malajzia 2020 Vision, hogy átalakítsa a nemzet egy nagy jövedelem gazdaság fenntartható és inkluzív.

Emellett törekszünk a folyamatos fejlődésre, Újrapozicionáltuk magunkat, hogy megfeleljen a változó környezetben a malajziai felsőoktatási ágazat, amelynek során arra törekszünk, hogy készítse el a hallgatókat a megfelelő készségek és ismeretek, hogy belépjen a versenyképes és kihívást jelentő munkaerő.

Látomás

Ahhoz, hogy a University of Choice Egészségügyi és Allied Science programok

Küldetés

Ahhoz, hogy az élvonalban az egészségügyi és rokon tudományok oktatás révén state-of-the-art kutatási és oktatási létesítmények, melyet a legújabb módszerek, technológiák és kiterjedt adattárat. Vezetni egy új szabvány a kiválóság tudósok és a kutatás az egyetlen célja, hogy termelő a diákok, akik példamutató példaképek a társadalom globális foglalkoztathatóság. Ahhoz, hogy egy tanuló-központú egyetem, amely lehorgonyozva keltsenek a szenvedély a tanulás és a meghajtó a kritikus gondolkodás révén elkötelezett oktatók számára, akik a legjobb a saját területén. Ahhoz, hogy egy világszerte elismert malajziai magánegyetem minőségi ellátást és a szövetséges tudományos oktatást. Ahhoz, hogy a University of Choice 20 év - a márkanév, hogy egyet a legjobb egyetem a világon.

Üzleti célok | Ahhoz, hogy a Cambridge-Ázsia Brand Essence | Elkötelezettség a Kiválóságért Márkapozicionálás | Oktatása és felhatalmazása Future Leaders Brand pillérei | Student-központú, társadalom-központú, jövő Fókuszált Közös értékek | Professzionalizmus, Tisztesség, hitelesség Brand Personality | Visionary, szenvedélyes, csinos

Tanítás és tanulás

Abban AMU, úgy gondoljuk, hogy amikor a diákok vesznek részt, tanulnak. Ennek alátámasztására a hit, mi helyt a Kaizen elv folyamatos fejlődése a tanítási és tanulási megközelítések, hogy maximalizálja a minőségi hallgatói szerepvállalás. Ez az, ahol a rendszeresen megrendezett iskolai ellenőrzések és persze valamint előadóként értékelések szolgálnak fontos visszacsatolási mechanizmusok. Alapvetően úgy véljük, a tanuló-központú tanítás és tanulás modellt. Tisztában vagyunk azzal, hogy diákjaink különböző tanulási stílusok és arra törekszenek, hogy kidolgozzák a leghatékonyabb tanítási módszer, amely optimalizálja a tanulási folyamatot. Biztosítása összehangolása tanterv követelménye és a tényleges szállítási, mi is bevezetett egy adatbázis kezelő rendszer tanulók klinikai kiküldetés, amely egy kritikus eleme a egészségtudományi programok.

Értékelések képezik szerves tényezője a tanítási módszer. Értékelésünk a diákok tanulási múlik igazítás, a felmért tananyag a jóváhagyott tanterv és tanított tananyag. Dolgozatokat, és választ scriptek vannak kitéve belső panelek téma szakértőit, valamint a külső vélemények közül kinevezett moderátorok más helyi és nemzetközi felsőoktatási intézményeket. Eközben a AMU szenátus és bizottságai, mint az egyetem Akadémiai Bizottság (UAC) és a University vizsgabizottság (UEB) szolgálnak a legmagasabb hatóság figyelemmel kísérésére, értékelésére és ajánlásokat tesz a tanulók értékelése és létrehozza a megbízhatóság, érvényesség, a pontosság és a méltányosság .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Asia Metropolitan University

A Master in Business Administration (MBA) program kialakítása, hogy táplálja a diákok lesz az ipari kapitányok és azt tervezték erős háttérrel elemzése esettanulmányok, f ... [+]

Miért MBA AMU?

Az egyik legkedvezőbb árú MBA Malajziában Részmunkaidőben / teljes munkaidős lehetőség Rugalmas óra tanulás Ipari hajtott tanfolyamok OM és MQA jóváhagyott programban Tanított képzett előadók hatalmas ipari tapasztalattal A nemzetközi és helyi Adjunct és vendég professzorok Munka-alapú tanulás révén stratégiai ipari partnerségek Moduláris természetesen struktúra havi bevitel

A Master in Business Administration (MBA) Program célja, hogy ápolják a diákok lesz az ipari kapitányok és azt tervezték erős háttérrel elemzése esettanulmányok, feladatok, amelyek gyakorlati természetű, amely megoldja a gyakorlati üzleti problémák. Abban FBL, minden program által szállított magasan képzett tudóscsoport, akik hozzák éves szakmai és vállalati tapasztalat az osztályterembe.... [-]

Malajzia Kuala Lumpur
Január 2020
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
Bővebben magyarul

ASIA Metropolitan University Cinema Advertisement 2015