Linton University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kolej Universiti Linton (KUL) egy dinamikus és gyorsan növekvő felsőoktatási intézmény Malaysia. Korábbi nevén Kolej Linton, KUL kezdte meg működését, Ipoh, Malajzia 28 éves ago.With megszerzése Kolej Linton a Legenda Education Group (LEG) 2005-ben, működésének kerültek a Mantin Campus Negeri Sembilan. A lépés Mantin fejeződött 2005. szeptember végén.

2010-ben KUL lett frissítve egy főiskola a University College állapotát. A testület törekvés, hogy az egyik központja az oktatási Malajziában valóra, amikor KUL meghívást kapott a felsőoktatási minisztérium Malajzia frissíteni az állapotát főiskola a University College 22 2010. március létrehozása ünnepi alkalmából Linton University College tartottak a campus Bandar Universiti Teknologi Legenda, Mantin, Negeri Sembilan és officiated YB Dato 'Seri Mohamed Khaled bin Nordin, felsőoktatási miniszter Malajziában.

Egy szerény kezdet, KUL mára kiderült, az egyik legnagyobb magán felsőoktatási intézmények Malajziában, és gyors ütemben halad előre elérése érdekében tett erőfeszítéseit vált az egyik legelismertebb központok tudományos kiválóság nem csak Malajziában, de a régióban is.

Megalakulása óta több mint 22.000 diák végezte el KUL. jelenleg KUL több mint 4700 diák. Ebből a teljes mintegy 60% -uk nemzetközi diákok 62 ország, beleértve Kínai Népköztársaság, Afrika, , Közép-Ázsiában, Dél-ÁzsiaÉs Az ASEAN régió.

KUL, Hogy egy megalapozott és hosszú távú kulcsfontosságú szerepet játszik a felsőoktatási szektor Malajziában sok versenyelőnyök beleértve, amelyek "célirányosan" & integrált campus, amely képes befogadni akár 25.000 diák és a nemzetközi kapcsolatokat a neves egyetem az Egyesült Királyságban.

Mottónk: "We Care". Ezzel összhangban a mottója, KUL átfogó tudományos és hallgatói támogatási szolgáltatásokat annak érdekében, hogy jól lekerekített és foglalkoztathatók diplomások, akik képesek lesznek megfelelni a követelményeknek és elvárásoknak való jövőbeni munkáltatók.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Nappali 3 félév January 2019 Malajzia Mantin

A cél a Master of Business Administration program célja, hogy készítsen sokoldalú vezetők magas szintű ismerete menedzsment elméletek és gyakorlatok, készségek és képességek, akiknek az elismert lehetőségeiről vezetői feladatokat az állami és a magánszektorban, valamint kezeli a saját üzleti ... [+]

A cél a Master of Business Administration program célja, hogy készítsen sokoldalú vezetők magas szintű ismerete menedzsment elméletek és gyakorlatok, készségek és képességek, akiknek az elismert lehetőségeiről vezetői feladatokat az állami és a magánszektor, valamint a kezelő saját vállalkozást.

A program felépítése oly módon, hogy a diákok ki vannak téve a számtalan lényeges és funkcionális szempontból az üzleti és menedzsment eszközök és fogalmak, hogy lehet építeni és alkalmazni a különböző karrier terén nagyobb hangsúlyt fektetve a folyamatosan változó üzleti környezet.

Diplomások képesek művelni a kritikus készségek szükségesek, hogy az Excel egy sor vezetői beosztás vagy vállalkozói vállalkozás és fejleszteni jártasság a stratégiai gondolkodás, a vezetés és az emberek kezelése, a kommunikáció, a problémamegoldás és a döntéshozatal képességeit.... [-]