Hivatalos Leírás

UNITAR Nemzetközi Egyetem

1997-ben alapított UNITAR Nemzetközi Egyetem ( UNITAR ) egy látnoki és jól irányított intézmény, amely ismert, hogy az első virtuális egyetem Délkelet-Ázsiában és az egyik vezető párizsi magánegyetem Malajziában.

Programjainkat a város fő Keleti Jaya-i campusában kínáljuk, 11 másik független campus pedig Malajziában. 36 akadémiai programunk van, az alapítványtól, a diploma és a főiskolai szinttől kezdve a posztgraduális mester- és doktori fokozatokig. Büszkék vagyunk arra, hogy elkötelezték magunkat a különböző karok és iskolák, például az üzleti életben elhelyezett tudósok

A kezdetektől fogva innovatív tanulást folytattunk, ahol a technológia egy erős oktatási platformon kiegészíti az emberi interakciót. A hagyományos és távoli tanítási módok megfizethető és minőségi oktatásának folytatása napjainkig folytatódik, és az UNITAR oktatási alapjaiban (UNIEC) is szerepel, amely megfelel a 21. századi oktatás csúcstechnológiai igényeinek.

UNITAR Főiskola

A 2016-ban alapított UNITAR Főiskola az UNITAR Nemzetközi Egyetem testvérintézménye, és az Egyetem alapjaként működik. Jelenleg az UNITAR Főiskola tanúsítási programokat kínál az üzleti és vendéglátás területén. A jövőben diplomaprogramokat és együttműködési programokat fogunk kínálni a megalapozott külföldi egyetemekkel.

Az UNITAR College programjait úgy tervezték, hogy átfogják a „Tapasztalati tanulást”

UNITAR Főiskola egy olyan Pathway kínál a fényesebb jövőhöz, hogy azok a hallgatók, akik megfizethető áron szeretnének nemzetközi diplomát folytatni. A program tantervének globális elismerése és nemzetközi szabványai jobb karrierlehetőségeket biztosítanak a diplomásoknak.

Törekvéseink

A látomásunkra összpontosított. Elkötelezett a missziónk iránt.

A látomásunk

Vezető Innovatív Társadalomtudományi Egyetem.

Küldetés

  • A tanuláshoz való hozzáférés szélesebbé tétele
  • Egészséges diplomások ápolására
  • Fenntartható üzletépítés

Szenátus

Az Egyetem Szenátusa az UNITAR Nemzetközi Egyetem ( UNITAR ) legmagasabb tudományos testülete, az Alkotmány és az Egyetem alapszabályának és szabályzatának megfelelően. Az egyetem szenátusának irányítása és általános irányítása az oktatás, a kutatás és a vizsgálat, valamint a tanúsítványok, oklevelek és fokozatok megadásának joga.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

UNITAR

Master of Business Administration felkészíti a mai diplomások a tudás és a vezetői készségek szükségesek a magasabb vezetői szerepek. Az olyan témák, mint például a verse ... [+]

Áttekintés

Master of Business Administration felkészíti a mai diplomások a tudás és a vezetői készségek szükségesek a magasabb vezetői szerepek. Az olyan témák, mint például a versenyképes intelligencia, kiegyensúlyozottak a vállalati etikával, így a diplomások elvileg és integritással képesek vállalni a kihívást jelentő vállalati környezetet.

A program belépési követelményei

A következő követelményeknek kell megfelelnie ahhoz, hogy figyelembe vegye az UNITAR való belépéshez:

A felsőfokú végzettség (6. szint, KKM), minimum 2,50 CGPA vagy azzal egyenértékű, amit az egyetem szenátusa fogad el; VAGYA felsőfokú végzettség (6. szint, KKM) vagy azzal egyenértékű, de a CGPA-t nem teljesítő 2,50-es szint elfogadható, legalább öt (5) éves szakmai tapasztalattal a kapcsolódó területen; VAGYEgyéb, a malajziai kormány által elismert képesítések.Pályaépítés... [-]
Malajzia Selangor
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Selangor, Selangor, Malajzia