Hivatalos Leírás

Ön vállalta, hogy az oktatási és karrier célok?

CasaEducation megadja neked a lehetőséget, beiratkozás egyik online programok által kínált egyik legnépszerűbb és híres brit egyetemek. A diákok nem kell csökkenteni a munkahelyek, és mozgassa az Egyesült Királyság. Nagyon rugalmas és kényelmes, kompromisszumok nélkül a szolgáltatást és minőséget. Minden igényel egy eszköz, és az internet-hozzáférés. Fok 100%-ban a brit. Az online platform egyszerűen használható, elérhető bármely részén a világnak.

Értékeink

Elérni: Célunk, hogy segít elérni a céljait egy rugalmas programok szabott egyedi igények Végezze el: A magas színvonalú létesítmények elvégzésére és fejleszteni a tudást Haladás: javítása, és támogatja az új generációs globális üzleti vezetők

Jövőképünk

CasaEducation és az Edinburgh-i Napier Egyetem partnerei karrier javítására azáltal, hogy a legjobb online és offline oktatási tapasztalat páratlan elkötelezettség hallgatói sikert.

Küldetésünk

CasaEducation elkötelezett amellett, hogy innovatív graduális, posztgraduális, és a folyamatos szakmai online és offline oktatás együttműködve Edinburgh Napier University (Egyesült Királyság).

A kínált programok támogassák a tanuló tanulási lehetőségeket indítani, javítása vagy megváltoztatása pályára a mai sokszínű globális társadalom.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata: