Hivatalos Leírás

Az IPADE-ről

IPADE Business School ot 1967-ben egy kiemelkedő üzletemberek csoportja alapította azzal a céllal, hogy fejlessze a jövőbeli vezetőket a társadalmi integritás, a társadalmi felelősségvállalás és a globális látás gyökerei által támasztott társadalmi és gazdasági növekedést .

IPADE egy pillantással

Történelem

IPADE Business School 1967-ben alakult.

Kar

11 egyetemi tanszékünk részt vesz a résztvevők oktatásában a különböző IPADE programokban.

Alumni

Több mint 37 000 hallgató érettségizett az IPADE tantermekből. Ez egy olyan csoport, amely különböző ágazatokból álló, különböző érdeklődésű üzletemberekből áll, és amelyek IPADE-t kapnak csomópontként; az IPADE számára a diplomások a legfontosabb értéket alkotják.

ranglisták

Az IPADE kiemelkedő jelenléte volt a különböző nemzetközi és hazai rangsorokban, amelyeket a Financial Times, a Forbes és a CNN Expansion közzétettek, és amelyek a legjobb üzleti iskolákat és programjaikat értékelik és értékelik.

Akkreditáció

Az IPADE minősége és konzisztenciája lehetővé tette, hogy három nemzetközi akkreditációt szerezzen, amelyeket a világ legfontosabb üzleti iskolái számára ítélnek oda.

Tanácsadó Testület

IPADE Business School elősegítette a nemzetközi párbeszédet a világ két legrangosabb üzleti iskolájának bevonásával: a Harvard Business School és az IESE Business School.

Campuses

Az IPADE három fő egyetemen található Mexikóvárosban, Monterreyben és Guadalajarában. Annak érdekében, hogy kielégítse az országon belüli kisebb városok közösségeinek szükségleteit, az IPADE programokat kínál az ideiglenes műholdak körében Mexikóban.

Módszertan

Az Esettanulmány segítségével a résztvevők tökéletesítik vezetői készségeiket a valós üzleti problémák felderítésével, elemzésével és diagnosztizálásával.

Az esettanulmányi módszer felhasználja a valódi szervezeti kihívásokon alapuló akadémiai anyagokat (üzleti eseteket) különböző perspektívákból elemezve. Ez a folyamat három szakaszra oszlik: személyes tanulás, csapatmunka és egy plenáris ülés, amelyet egy szakértő professzor vezet.

Az esetek és a kísérő műszaki megjegyzések alapján a résztvevők megszerezzék a szükséges ismereteket az üzleti menedzsment alapjairól. A vendégelőadók és a vendégprofesszorok további kézenfekvő inputokat, szakértelmet és élményt nyújtanak.

1. Személyes tanulmány

A résztvevők személyes tapasztalataikat a vázolt helyzetre használják fel a problémák értékelésére és cselekvési terv elkészítésére.

2. Csapatmunka

A résztvevők csapata egyesíti a személyes és a plenáris elemzést, hogy olyan döntéseket hozzon, mintha a társaság igazgatótanácsa lenne.

3. Plenáris ülés

Az ügyet az egész osztályból származó input segítségével analizálják egy szakértő professzor irányítása alatt.

Szociális munka

Az El Peñón Alapítvány és a Colegio Montefalco két oktatási intézmény a hátrányos helyzetű családok számára, amelyek keleti Morelos államban élnek. Mindkét iskola része az IPADE társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseinek. Az Intézményfejlesztési Osztály összekapcsolja mind a résztvevőket, mind az öregdiákokat az iskolák által támogatott konkrét kezdeményezésekkel, amelyek segítenek a gyermekek, serdülők és családjaik oktatásának támogatásában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

IPADE Business School

Teljes munkaidős MBA programunk fő célja a vezetői készségek fejlesztése, mint a csapatmunka, a vezetés, a döntéshozatal, a globális látás és a nyomásgyakorlás képessége. ... [+]

Teljes munkaidős MBA programunk fő célja a vezetői készségek fejlesztése, mint a csapatmunka, a vezetés, a döntéshozatal, a globális látás és a nyomásgyakorlás képessége. Az ügy módszertanával dolgozunk annak érdekében, hogy az MBA két éve során több mint 900 esetet elemezzen, vitasson és következtethessen.

Az IPADE teljes munkaidős MBA programját 100% -ban tanítják angolul és két egyetemen: Mexico City és Monterrey.

Az IPADE-t a személyes figyelem és a kis csoportok jellemzik (mindkét egyetem 150 hallgatója).

Miért van Ipade?

A teljes munkaidős MBA program célja, hogy fejlessze a készségeket, hogy szembenézzen Top Management feladatokkal. A résztvevők mélyreható átalakuláson mennek keresztül, és ez a képzés kétéves elkötelezettséget igényel a szakmai és személyes fejlődéshez.... [-]

Mexikó Mexico City Monterrey
Július 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

IPADE Campuses