IPADE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az IPADE-ről

IPADE Business School ot 1967-ben egy kiemelkedő üzletemberek csoportja alapította azzal a céllal, hogy fejlessze a jövőbeli vezetőket a társadalmi integritás, a társadalmi felelősségvállalás és a globális látás gyökerei által támasztott társadalmi és gazdasági növekedést .

IPADE egy pillantással

Történelem

IPADE Business School 1967-ben alakult.

Kar

11 egyetemi tanszékünk részt vesz a résztvevők oktatásában a különböző IPADE programokban.

Alumni

Több mint 37 000 hallgató érettségizett az IPADE tantermekből. Ez egy olyan csoport, amely különböző ágazatokból álló, különböző érdeklődésű üzletemberekből áll, és amelyek IPADE-t kapnak csomópontként; az IPADE számára a diplomások a legfontosabb értéket alkotják.

ranglisták

Az IPADE kiemelkedő jelenléte volt a különböző nemzetközi és hazai rangsorokban, amelyeket a Financial Times, a Forbes és a CNN Expansion közzétettek, és amelyek a legjobb üzleti iskolákat és programjaikat értékelik és értékelik.

Akkreditáció

Az IPADE minősége és konzisztenciája lehetővé tette, hogy három nemzetközi akkreditációt szerezzen, amelyeket a világ legfontosabb üzleti iskolái számára ítélnek oda.

Tanácsadó Testület

IPADE Business School elősegítette a nemzetközi párbeszédet a világ két legrangosabb üzleti iskolájának bevonásával: a Harvard Business School és az IESE Business School.

Campuses

Az IPADE három fő egyetemen található Mexikóvárosban, Monterreyben és Guadalajarában. Annak érdekében, hogy kielégítse az országon belüli kisebb városok közösségeinek szükségleteit, az IPADE programokat kínál az ideiglenes műholdak körében Mexikóban.

Módszertan

Az Esettanulmány segítségével a résztvevők tökéletesítik vezetői készségeiket a valós üzleti problémák felderítésével, elemzésével és diagnosztizálásával.

Az esettanulmányi módszer felhasználja a valódi szervezeti kihívásokon alapuló akadémiai anyagokat (üzleti eseteket) különböző perspektívákból elemezve. Ez a folyamat három szakaszra oszlik: személyes tanulás, csapatmunka és egy plenáris ülés, amelyet egy szakértő professzor vezet.

Az esetek és a kísérő műszaki megjegyzések alapján a résztvevők megszerezzék a szükséges ismereteket az üzleti menedzsment alapjairól. A vendégelőadók és a vendégprofesszorok további kézenfekvő inputokat, szakértelmet és élményt nyújtanak.

1. Személyes tanulmány

A résztvevők személyes tapasztalataikat a vázolt helyzetre használják fel a problémák értékelésére és cselekvési terv elkészítésére.

2. Csapatmunka

A résztvevők csapata egyesíti a személyes és a plenáris elemzést, hogy olyan döntéseket hozzon, mintha a társaság igazgatótanácsa lenne.

3. Plenáris ülés

Az ügyet az egész osztályból származó input segítségével analizálják egy szakértő professzor irányítása alatt.

Szociális munka

Az El Peñón Alapítvány és a Colegio Montefalco két oktatási intézmény a hátrányos helyzetű családok számára, amelyek keleti Morelos államban élnek. Mindkét iskola része az IPADE társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseinek. Az Intézményfejlesztési Osztály összekapcsolja mind a résztvevőket, mind az öregdiákokat az iskolák által támogatott konkrét kezdeményezésekkel, amelyek segítenek a gyermekek, serdülők és családjaik oktatásának támogatásában.

Helyszínek

Mexikó város

Address
Floresta No. 20 Col. Clavería,
Del. Azcapotzalco
Mexico City, C.P. 02080

Mexikó város, Mexikó város, Mexikó

Monterrey

Address
Blvd. Díaz Ordaz No. 100,
Col. Privada Sta. María,
Monterrey, N.L., C.P. 646550

Monterrey, Nuevo Leon, Mexikó

Guadalajara

Address
Av. Carlos Llano Cifuentes No. 3000,
Fracc. El Río Country Club,
El Arenal, Jalisco, C.P. 45350

Guadalajara, Jalisco, Mexikó

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció