Intézmények Monacóban

A Legjobb Intézmények Monacóban 2018/2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Monaco. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Monaco. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Monaco és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Monaco, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Monaco közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Monaco

International University of Monaco

MBA Monaco Monaco-Ville Franciaország Paris Egyesült Királyság London September 2018 + 2 további

A Monacói Hercegségben a Monte-Carlo a Francia Riviérán, a Monacói Nemzetközi Egyetemen (IUM) egy angol nyelvű egyetem, amely a Pénzügy, Luxus Üzleti és Nemzetközi Üzletágak szakos hallgatóknak nyújt egyetemi, posztgraduális és posztgraduális diplomát. A globális generáció inspirálása A Monacói Nemzetközi Egyetem (IUM) Monaco Business Schoolja sikeres és átgondolt vezetőket és vállalkozókat fejleszt ki. Mi vagyunk az egyetlen olyan egyetem, amely angol nyelvű, Cote D'Azur-… [+] ban tanított üzleti oktatást biztosít. A hallgatói testületben és a karban képviselt 60 nemzetiséggel a Monacói Hercegség főiskolai felsőoktatási intézménye. Mi a különbség az IUM-ban? Büszkék vagyunk arra a kis osztályméretre, ahol a diákok egyedi figyelmet kapnak akadémiai törekvéseik során. A professzorok és a diákok közötti magas szintű interaktivitás, és ösztönözzük az innovatív és kreatív gondolkodást. Arra ösztönözzük a diákokat, hogy túllépjenek az előadásteremben tanított elméleteken és adatokon, a való világban szerzett készségek segítségével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan erős analitikus és kognitív készségeket fejlesszenek ki, amelyek alapot biztosítanak számukra sikeres üzletemberek számára. A hallgatók alaposan multikulturális környezetben tanulnak, amely az egész világon élő embereket ötvözi az ötletek megosztására, az élet megváltoztatására és globális lehetőségek teremtésére. Diákjaink magukkal vitték magukat, hogy ki vannak a kereskedelem világában, és büszkék magukra, mint a magabiztos üzletemberek és a holnapi vállalkozók. Monaco az európai üzleti központok egyik legfontosabb központja, valamint a biztonságos környezet védelme. Diákjaink az üzleti készségekkel, a gyakorlati tapasztalattal és a személyes fejlődéssel foglalkoznak, amely az életüket szolgálja. Küldetésünk, hogy ösztönözzük a globális generációt. [-]