Hivatalos Leírás

A Monacói Hercegségben a Monte-Carlo a Francia Riviérán, a Monacói Nemzetközi Egyetemen (IUM) egy angol nyelvű egyetem, amely a Pénzügy, Luxus Üzleti és Nemzetközi Üzletágak szakos hallgatóknak nyújt egyetemi, posztgraduális és posztgraduális diplomát.

A globális generáció inspirálása


A Monacói Nemzetközi Egyetem (IUM) Monaco Business Schoolja sikeres és átgondolt vezetőket és vállalkozókat fejleszt ki. Mi vagyunk az egyetlen olyan egyetem, amely angol nyelvű, Cote D'Azur-ban tanított üzleti oktatást biztosít. A hallgatói testületben és a karban képviselt 60 nemzetiséggel a Monacói Hercegség főiskolai felsőoktatási intézménye.

Mi a különbség az IUM-ban? Büszkék vagyunk arra a kis osztályméretre, ahol a diákok egyedi figyelmet kapnak akadémiai törekvéseik során. A professzorok és a diákok közötti magas szintű interaktivitás, és ösztönözzük az innovatív és kreatív gondolkodást.

Arra ösztönözzük a diákokat, hogy túllépjenek az előadásteremben tanított elméleteken és adatokon, a való világban szerzett készségek segítségével. Ez lehetővé teszi számukra, hogy olyan erős analitikus és kognitív készségeket fejlesszenek ki, amelyek alapot biztosítanak számukra sikeres üzletemberek számára.

A hallgatók alaposan multikulturális környezetben tanulnak, amely az egész világon élő embereket ötvözi az ötletek megosztására, az élet megváltoztatására és globális lehetőségek teremtésére. Diákjaink magukkal vitték magukat, hogy ki vannak a kereskedelem világában, és büszkék magukra, mint a magabiztos üzletemberek és a holnapi vállalkozók.

Monaco az európai üzleti központok egyik legfontosabb központja, valamint a biztonságos környezet védelme. Diákjaink az üzleti készségekkel, a gyakorlati tapasztalattal és a személyes fejlődéssel foglalkoznak, amely az életüket szolgálja. Küldetésünk, hogy ösztönözzük a globális generációt.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

International University of Monaco

Az intenzív 10 hónapos program, beleértve a gyakorlati Egyéni / Corporate projekt biztosítja az összes funkcionális és gyakorlati eszközöket kell szakszerűen kezelni funk ... [+]

Mit fog kijutni a Full-time MBA a ium? A szilárd vezetői készségfejlesztés, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan termékennyé és magabiztos vezetők. A képesség, hogy működjenek együtt egy valóban nemzetközi környezetben. megtanulnak együttműködni, és vezet egy dinamikus és kiszámíthatatlan környezetben, az emberek a különböző régiók, kultúrák és hátterek. asszimilálni nem csak a kemény készségek, hanem a soft skills olyan alapvető gazdálkodási siker ma és holnap. általános ismerete menedzsment elmélet és gyakorlat, valamint a speciális iparági tudás a pénzügyek, a luxus és a vállalkozói szellem és az innováció menedzsment. egy életet megváltoztató tanulás és hálózati tapasztalat: új perspektívák, egy világméretű hálózat, valamint a folyamatban lévő lehetőségeket a szakmai fejlődésre és fejlesztésre. ÖN: ... [-]
Monaco Monaco-Ville
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
10 hónap
Campus
Bővebben magyarul

What does IUM mean for you?

IUM Graduation Ceremony

Visit Monaco in 4K!

Reimagining business strategy | Ingo Böbel | TEDxIUM