Intézmények & Egyetemek Montenegróban

A Legjobb Intézmények Montenegróban 2018/2019

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és az üzleti iskolák Motenegro. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetem Motenegro. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a tanulmányi programok kínált.

Keresés egyetemek Motenegro és böngéssze végig a programokat, hogy megtalálja azt, ami tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző tanulmányi lehetőségek Motenegro, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Motenegro közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Motenegro

University Mediterranean Podgorica

MBA Motenegro Podgorica

Egyetemünk kínál Önnek modern tanulmányi programok, amelyek alapján a koherenciáját mind az elméleti és gyakorlati tudás, és teljes mértékben alkalmazkodtak a modern változások a munkaerő-piacon. A professzorok, asszisztensek és a partnerek a mi egyetemi segít tanulmányai során tudásukkal, tapasztalat, lelkesedés és feltétel nélkül támogatja, hogy megszerezzék speciális tudást, amely segít, hogy teljes mértékben reagál a kihívásokra a modern üzleti tevékenységét. Az Ön á… [+] ltal kiválasztott nyit számos lehetőséget, ha beszélünk a személyes elkötelezettség, nem csak a mi egyetemi, de az Atlas Group, a tagja, amelynek mi vagyunk. Ily módon, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy fejlesszék és jobban a tudás, készségek és kompetenciák beszerzett tanulmányai során, hanem az, hogy hozzájáruljon a jövőbeli fejlődés és a jólét az egész csoport. Faculty of Business Studies "Montenegro Business School"Egyetem" mediterrán "Podgorica, egy fiatal oktatási intézmény Montenegróban, mely fokozatosan bővíti tananyag teljesítése érdekében szükség van jó minőségű és up-to-date a fiatalok oktatásába. A Kar is elkötelezett az oktatás nemzetközivé, valamint a fejlesztési tanulmányi program angol nyelven. Ezt követően az elkötelezettség, a Kar használt lehetőséget együttműködés a külföldi egyetemek a Tempus projekt debütáló M. [-]