Hivatalos Leírás

Egyetemünk kínál Önnek modern tanulmányi programok, amelyek alapján a koherenciáját mind az elméleti és gyakorlati tudás, és teljes mértékben alkalmazkodtak a modern változások a munkaerő-piacon.

A professzorok, asszisztensek és a partnerek a mi egyetemi segít tanulmányai során tudásukkal, tapasztalat, lelkesedés és feltétel nélkül támogatja, hogy megszerezzék speciális tudást, amely segít, hogy teljes mértékben reagál a kihívásokra a modern üzleti tevékenységét.

Az Ön által kiválasztott nyit számos lehetőséget, ha beszélünk a személyes elkötelezettség, nem csak a mi egyetemi, de az Atlas Group, a tagja, amelynek mi vagyunk. Ily módon, akkor meg kell adni a lehetőséget, hogy fejlesszék és jobban a tudás, készségek és kompetenciák beszerzett tanulmányai során, hanem az, hogy hozzájáruljon a jövőbeli fejlődés és a jólét az egész csoport.

Faculty of Business Studies "Montenegro Business School"Egyetem" mediterrán "Podgorica, egy fiatal oktatási intézmény Montenegróban, mely fokozatosan bővíti tananyag teljesítése érdekében szükség van jó minőségű és up-to-date a fiatalok oktatásába. A Kar is elkötelezett az oktatás nemzetközivé, valamint a fejlesztési tanulmányi program angol nyelven. Ezt követően az elkötelezettség, a Kar használt lehetőséget együttműködés a külföldi egyetemek a Tempus projekt debütáló M.

Az intézmény további kínálata:

MBA

University Mediterranean Podgorica

A posztgraduális tanulmányi program International MBA menedzsment, pénzügy és Agribusiness kínál multidiszciplináris tudás számos társadalomtudományok, különösen a menedz ... [+]

Az ötlet megszervezésére a tanulmányi program alaposan megvitatták a Tempus projekt DEBUT-M, amelynek résztvevői voltak a Debreceni Egyetem (Magyarország), Budapest Business School (Magyarország), Scottish Agricultural College (Egyesült Királyság) és Wageningen Egyetem (Hollandia ). A tanárok és kutatók az összes felsorolt ​​egyetem készítésében vett részt az egyes kurzusok, valamint végrehajtása során a kísérleti képzés, amely az azonos témák felsorolt ​​ezt az alkalmazást. A javasolt program kompatibilis a posztgraduális tanulmányok kínált nemzetközi keret - a Nemzetközi MBA Hálózat Agrárgazdasági és kereskedelem. A hálózat gyűjti a 16 európai egyetemek, valamint az USA-ban és a fő cél az, hogy a szabványok felállítására, a magas minőségű rendszer, amely elismerte, minden részt vevő országban. Az egyetemek a Hálózat: Wageningen Egyetem; Skót Mezőgazdasági Főiskola; Cseh Agrártudományi Egyetem, Prága; Varsói Mezőgazdasági Egyetem; University College Cork; University of Wolverhampton; Berlini Humboldt Egyetemen; Debreceni Egyetem; Arkansas State University; Agrártudományi Egyetem Ukrajna; Timiryazev Akadémia moszkvai; Budapest Business School; Hohenheim Egyetem; University of Kazan; Belgrádi Egyetem; Zágrábi Egyetem és a University "mediterrán" Podgorica. Tanulási eredmény A posztgraduális tanulmányi program International MBA Menedzsment, Pénzügyi és Agribusiness kínál multidiszciplináris ismeretekkel számos társadalomtudományok, elsősorban vezetői, pénzügyi, közgazdasági, marketing és az agráripar. Befejezése után a diplomások a program képes lesz:... [-]

Motenegro Podgorica
Szeptember 2019
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul

University Mediterraenean

University Mediterranean Montenegro

Univerzitet