Aachen University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

FH Aachen University of Applied Sciences

Az FH Aachen University of Applied Sciences 1971-ben alapították az egyesülés után több műszaki főiskolák és szakképző központok. Ezáltal úgy néz ki, vissza a több mint 100 éves gyakorlat-orientált oktatási hagyomány.

Elmélet és gyakorlat szorosan összekapcsolódik teljes időtartama alatt a tanulmány. A szoros kapcsolat a szakmai gyakorlatnak, hogy több mint 230 tanár és 700 alkalmazottal fenntartani az oktatási és kutatási, garantálja a szakmailag minősített és tudományosan megalapozott tanulmányok.

Több mint 12000 diák nyerhet. Az FH Aachen University of Applied Sciences kínál olyan első osztályú oktatásban modern és trendteremtő szakma. Szoros együttműködések a regionális és nemzetközi üzleti vállalkozások, valamint neves kutatóintézetek, mint például a kutatóközpont Jülich (FZJ) tükrözi a minőséget a tanfolyamok: Az FH Aachen, új szakmai követelményeknek tekintik egy esélyt, hogy folyamatosan igazítani és bontsa ki a tananyag tartalmi.

Jelenleg, a leendő hallgatók választhatnak a 53 alapképzési és 22 mesterképzési programot a mérnöki tudományok, üzleti tanulmányok és design. Továbbá, bizonyos fokú programokat kínálnak a kettős és extra foglalkozási tanulmányi programok.

A hozzáadott, speciális előnye az FH Aachen University of Applied Sciences euroregionális helye Aachen és Jülich, közel a Belgium és Hollandia. Ez a nemzetköziséget a tanítás és a vizsgálatok lényeges és egyedülálló tulajdonsága a FH Aachen. Mi teszi a diákok, hogy felkészüljenek az igények egy globalizált világban dolgozik, és fejlessze a képességét kultúrák együttműködést. Ebből a célból, mi mobilitását támogatja a diákok és az oktatók során a tanulmányi és a közös projektek, valamint a nemzetközi fok együttműködésben partner egyetemeken. Ekkor a diákok hány százaléka külföldről tesz ki, több mint 19%.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés Részidős MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Nyitott határok MBA

Campus Részidős 2 év September 2019 Belgium Eupen Liège Németország Stolberg (Rhineland) + 3 további

A euregional OpenBordersMBA kínálják HEC-ULG Liège együttműködve FH Aachen és a University of Hasselt. [+]

a OpenBordersMBA

A euregional OpenBordersMBA kínálják HEC-ULG Liège együttműködve FH Aachen és a University of Hasselt.

Executive MBA gyakorlott vezetőknek

Az összesen több mint száz éves tapasztalattal rendelkezik egyetemi üzleti oktatás, van FH Aachen, a HEC-ULG Liège és Hasselt Egyetem együttesen a szakértelem, hogy felajánl egy többnyelvű program, a OpenBordersMBA (OBMBA).

A cél az, hogy támogassa OpenBordersMBA vezetők építeni a tapasztalat és készségek fejlesztése előnyeit kihasználva a földrajzi elhelyezkedés a Rajna-Meuse Eurorégió, folytassa. A résztvevők zömével Németország, Hollandia és Belgium, hanem a világ más országaiban.... [-]


Videók

Tauch' ein ins BWL-Studium