Hivatalos Leírás

Az Anda Sprachschule egy barátságos nyelviskola, ahol a nyelvek széles skáláját tanítják egy nagyon közeli és barátságos légkörben.

Iskolánk két különböző helyen található Berlin két legközpontibb környékén: Friedrichshein és Prenzlauer Berg. Mindkét városrész a berlini földalatti kultúrát szemlélteti, és a kocsmák, kávézók és parkok széles skálájáról ismert, hogy elkerüljék a város nyüzsgését.

Az Anda Sprachschule-ban német, angol, spanyol, francia, olasz és portugál kurzusokat kínálunk felnőtteknek, valamint cégeknek. Tanáraink mind natív nézők, magasan képzettek és tapasztaltak, és igazi szenvedélyük van a nyelvoktatásban. Az Andában átlagosan 6 diákcsoportban lesz lehetőséged nyelvtanulásra. Kezdettől fogva két fő fókuszunk a kommunikáció és a szilárd nyelvtani alap. Rugalmas tanítási módszereket alkalmazunk és személyes figyelmet fordítunk arra, hogy minden diákunk elérhesse céljait, és a lehető legtöbbet élvezhesse iskolánkban. Minden tanfolyamunk kapcsolódik a közös európai referenciakerethez a nyelvekhez.

Azt akarjuk, hogy hallgatóink ne csak kommunikálni tudjanak és szocializálódjanak a célnyelven, hanem legyenek esélyük is arra, hogy megtapasztalják a kulturális csereprogramot, hiszen határozottan úgy véljük, hogy új nyelvet tanítanak, mint magának a nyelvnek a megismerését. Az integráció ösztönzése érdekében hetente különféle kulturális tevékenységeket szervezünk, hogy a diákok jobban megismerhessék a várost és kultúráját. Ráadásul nagy lehetőséget látunk arra, hogy jobban megismerjék egymást. Mind a közös lakásokban, mind a vendégcsaládokban kínálunk szálláslehetőséget a diákok számára is, valamint egy heti help desk is, ahol támogatást és tájékoztatást nyújtunk a tanulói számára.

Számos tanfolyamot kínálunk egész nap versenyképes és megfizethető áron. Lehetőség van ingyenes próba leckére is. Látogasson el hozzánk, és próbálja ki!

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német
  • Spanyol
  • Francia
  • Olasz
  • Portugál

Az intézmény további kínálata: