Hivatalos Leírás

Kivételes üzleti vezetővé akar válni a kiválasztott területen? A berlini Üzleti és Innovációs Iskola (BSBI) segít Önnek a sikeres karrierhez szükséges kulcsfontosságú vezetői készségek fejlesztésében.

A BSBI szakképzési programjainak három fogalma van:

Vállalat | Vezetés | Siker

Fogsz:

 • Az üzleti készségek fejlesztése gyakorlati tanítási módszerekkel
 • Ismerje meg a kiválasztott iparágat a pályaorientált tudósoktól a saját területük tetején
 • Versenyelőnyöket szerezhet a legfontosabb szakmai eszközök és technikák megszerzésével
 • Ismerje meg, hogyan kell alkalmazni a koncepciókat a valódi vállalkozások számára

Célunk az Ön sikere: ha végzett, akkor hamarosan képes lesz arra, hogy magasan képzett szakemberként léphessen be a munkaerőpiacra, és a diploma megszerzése után jogosult lesz pályázni egy 18 hónapos tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre *, hogy kihasználhassa a karrierjét lehetőségeket Németországban.

Miközben tanulmányozza a diplomát…

Tanítási módok

Használja ki a karrier-orientált és gyakorlati tanítási megközelítést az alábbi módszerek alkalmazásával:

 • Esettanulmányok
 • Kiállítások és vállalkozások látogatása
 • Műhelyek és vendégelőadók
 • Csoportos megbeszélések
 • Előadások
 • Csoportos projektek

Rugalmasság

Élvezze a tanulmányi ütemtervet, melynek célja, hogy megfeleljen a szakmai és személyes kötelezettségeinek.

Használja ki a virtuális tanulási környezet (VLE) előnyeit, és érintse meg a „Virtuális” tantermeket, ami azt jelenti, hogy otthon tanulhat.

Berlin központja

A BSBI egy csodálatos tanulmányi környezetet hozott létre, mely újonnan felújított, modern egyetemet kínál Berlin szívében.

A város a közelmúltban a legnépszerűbb választás a nemzetközi tanulók számára Európában **.

** Az ICEF 2018-as éves felmérése alapján.

Ipari kapcsolatok és lehetőség

Európa induló tőkéjeként Berlin tökéletes hely az üzleti ismeretek megismeréséhez és értékes tapasztalatok megszerzéséhez - a város olyan vállalkozók számára készült, akik berlini állományba nyúlnak, hogy kihasználják a befektetési és gazdasági lehetőségeket.

Dedikált karrierszolgáltatás

A BSBI egyetemi karrier szakemberei elkötelezettek abban, hogy segítsenek a sikeres edzésben. A karrier szolgáltatások az Ön egyedi igényeihez igazodnak, és arra lettek kifejlesztve, hogy kiváló diplomát nyújtsanak Önnek.

Érettségi után…

Globálisan elismert szakképesítés

A Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI fő tudományos partnerének minősítést kap.

A tanulmány utáni tartózkodási engedély

A diplomamunka sikeres befejezése után 18 hónapig jelentkezhet tanulmányi utólagos tartózkodási engedélyre. Ez lehetőséget ad arra, hogy kihasználhassa a németországi gazdasági lehetőségeket.

112194_110926_BSBI.png

Program oktatási nyelve:
 • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Berlin School Of Business & Innovation

Ez az izgalmas program célja, hogy segítse azokat, akik vállalkozást akarnak indítani vagy nemzetközi karriert indítani. Alternatív megoldásként, ha kutatási fokozatba kí ... [+]

Globális MBA

Ez az izgalmas program célja, hogy segítse azokat, akik vállalkozást akarnak indítani vagy nemzetközi karriert indítani. Alternatív megoldásként, ha kutatási fokozatba kíván továbbjutni, ideértve a releváns területen folytatott doktori fokozatot is, a globális MBA biztosítja a sikeres ismeretekhez szükséges készségeket.

Ez a program biztosítja a hallgatók számára a készségeket és ismereteket az üzleti, menedzsment és vezetés legújabb technikáiról, biztosítva, hogy sikeresen teljesítsék céljaikat. Meg fogja érteni, hogyan alkalmazhatja a megtanultakat, és meghatározhatja azokat a trendeket, amelyek relevánssá teszik a szervezetet.... [-]

Németország Berlin
Október 2019
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Berlin School Of Business & Innovation

Az MBA tengerészeti és hajózási szakértők megtanítják, hogyan indíthatja el karrierjét az iparban azzal, hogy tudást és gyakorlati készségeket biztosít Önnek. ... [+]

MBA Tengerészet és Hajózás

Az MBA tengerészeti és hajózási szakértők megtanítják, hogyan indíthatja el karrierjét az iparban azzal, hogy tudást és gyakorlati készségeket biztosít Önnek.

Az MBA célja, hogy segítsen elérni a legmagasabb szintű munkahelyeket, és sikeres legyen azokon belül. Ha ambíciói a saját vállalkozás indítása, ez a program kiváló kiindulási hely az Ön számára is.

A 18 hónapos program végére készen állsz arra, hogy elérje céljait, vagy akár kutatási fokozatot szerezzen, ideértve a releváns területen folytatott doktori fokozatot is. Mivel ezt a képesítést Európában és nemzetközileg is elismerték, a lehetőségek végtelenek.... [-]

Németország Berlin
Február 2020
Angol
Nappali
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Opening ceremony

General video

The CMO's Toolkit - Inside Business

How to apply for a German visa

Virtual open day

Advice to Entrepreneurs - Inside Business - Hugo Chance

Address
Potsdamer Straße 180-182
10783 Berlin, Berlin, Németország