ESCP Business School - Berlin campus

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Berlin

Az európai élet és a nemzetközi kilátások szimbóluma.

ESCP - Berlin

Az ESCP mint államilag elismert egyetem Németország egyik legrangosabb és vezető üzleti iskolája közé tartozik. Az ESCP rendszeresen elfoglalja a legjobb helyeket mind a nemzeti, mind a nemzetközi rangsorban (1. számú európai üzleti iskola Németországban, 1. számú Master of Management, # 1 Executive MBA és # 1 Custom Executive Education Németországban).

Berlinben az ESCP három tudományos kulcsterülettel rendelkezik speciális szakértelemmel, nevezetesen a fenntarthatósággal, a vállalkozói készséggel és a digitalizációval, a nemzetközi menedzsment alapjaival.

Olyan cégek, mint az Accenture, a Bain, a Bayer, a Coca-Cola és a P&G, szorosan együttműködnek velünk, és folyamatos kapcsolatot tartanak fenn oktatóink, kutatásaink, valamint hallgatóink és öregdiákok legmagasabb minősége miatt.

Ismerkedjen meg a németországi legelterjedtebb üzleti iskolával az egyedülálló interkulturális szellemmel az ESCP Berlinben. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy csak látogasson el hozzánk. Örömmel várjuk, hogy találkozzunk.

Dr. Andreas Kaplan, MPA professzor
ESCP Berlin rektor

127954_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Tanulmány az egyik leginnovatívabb és legkreatívabb városban

Az egyedülálló történelmével és kultúrájával a német főváros szimbolikává vált mind az európai élet, mind a nemzetközi kilátások szempontjából - és természetesen sokszínű gazdasága híres.

3,5 millió lakosával és évente körülbelül 40 000 újabb érkezéssel Berlin gyorsan növekvő város, amely magas életminőséget kínál, viszonylag alacsony megélhetési költségekkel összehasonlítva, mint más európai fővárosokban.

Kulturális változatosság

Berlin egy multikulturális város, több mint 180 különféle nemzetiséggel.

A kulturális sokszínűség formálja a város karakterét, és kulturális hangulatú és sokszínűséggel öleli fel. Számos globális szereplőnek van leányvállalata Berlinben is, például az Amazon, a Bain, a Bombardier Transportation, az EY, a Google, a PwC, a Siemens és a Total SA.

A gazdasági tényező

Berlinre egy gazdag, sokrétű gazdasági szerkezet jellemző.

A hosszú hagyományokkal rendelkező ipari vállalatoktól és erős közepes méretű vállalatoktól kezdve a nagyon dinamikus szolgáltatási szektorig, valamint az innovatív informatikai és csúcstechnikai cégekig terjed. Manapság Berlin különösen ismert élénk induló kultúrájával és kreatív iparával; fontos médiaközponttá vált.

életmód

Az emberek értékelik Berlinet a pulzáló jelenet és az éjszakai élet, valamint a tágas parkok és a bohém negyed miatt.

A város számos „sörkerttel”, éttermek, kávézók, piacok, zöldövezetek, tavak és kulturális rendezvények széles választékával várja a vendégeket.

Berlini campus

Tanuljon az egyik leginnovatívabb és legkreatívabb városban.

Helyszínek

Berlin

Address
ESCP,
Heubnerweg 8-10

D-14059 Berlin, Berlin, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket