Hivatalos Leírás

Kínálunk széles körű gyakorlati-orientált képzési programokat, amelyek magas színvonalúak, és így nyitva állnak a különböző vonzó szakmák számára. Nemzetközi orientációnk a globális munkaerőpiac felé vezető úton jár: nemcsak a nyelvtanfolyamok és a nyelvtanulás széles skáláját kínáljuk, hanem partnerséget is létesítünk 200 egyetemmel világszerte. Minden diákunk diplomát szerzett diplomával vagy mesterképzéssel, a nemzetközi szabványoknak megfelelően.

Kutatási területeink a demográfiai változások, a megújuló energiák, a mobilitás és a logisztika, amelyek a jövőbeni kihívást jelentő kérdésekkel foglalkoznak. Ezekkel a kérdésekkel megoldott módon foglalkozunk, és képezzük a diákjainkat, hogy kreatív hozzájárulásokkal válaszolhassanak ezekre a kérdésekre.

  • Több mint 15.000 diák több mint 105 országból
  • Négy kar, 70 fokozat
  • 270 oktató, 730 alkalmazott, 16 tudományos intézmény
  • Körülbelül 200 partner egyetem 51 országban hat kontinensen
  • Az európai nagyvárosi régiók felsőoktatási konzorciumának alapító tagja („U! REKA“)
  • Erős kutatási célok - a demográfiai változások, a megújuló energiák, a mobilitás és a logisztika111740_pexels-photo-1368494.jpeg

Négy kar, az utat a jövőbe burkolja!

Diákjaink fejlesztik és tervezik a jövő városait. Mi vagyunk az egyik legnagyobb létesítmény, amely a Rajna-Main régióban tervezési és építési fokozatot nyújt, és diákjaink számára széles körű alapképzést, valamint főiskolai és mesterképzéssel kapcsolatos speciális képzést kínálunk.

A tanítás nemcsak az előadóteremben, hanem a laborban és az alkalmazásorientált projektekben is folyik.
Kutatási témáink közé tartozik a különböző szempontok, mint például a biotechnológia, a nanotechnológia, az e-üzlet, a hálózati biztonság és a felhőalapú számítástechnika.

A politikával és a gazdasággal való szilárd és bizalmas partnerségek támogatják a gyakorlatorientált képzés célját. Kutatási projektjeink keretében kifejlesztett innovációk a gazdaság, a politika és az adminisztráció együttműködésében. Ily módon optimálisan megvalósíthatók és elérhetőek az érdekeltek számára.

A kiterjedt kutatási tevékenységekkel, valamint nemzetközi kapcsolatainkkal és együttműködésünkkel meghatározzuk a kutatás állapotát és alakítjuk ki a társadalom fejlődését - regionális és nemzetközi szinten.

Diákjaink elméleti és gyakorlati szakemberek, és sok különböző munkakörülményük van előttük.

111741_pexels-photo-1446263.jpeg

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Frankfurt University of Applied Sciences

A 2011 óta működő jól megalapozott programunk révén karrierlehetőségei a gyorsan növekvő légiközlekedési és idegenforgalmi iparágban haladnak tovább! A részmunkaidős tanu ... [+]

Felhatalmazza jövőjét a légi közlekedésben és a turizmusbanTanulmányozza meg jól megalapozott MBA-t Frankfurtban, Németországban

A 2011 óta működő jól megalapozott programunk révén karrierlehetőségei a gyorsan növekvő légiközlekedési és idegenforgalmi iparágban haladnak tovább!

A részmunkaidős tanulmányi program sikeres befejezése után képes leszel kihívást jelentő és igényes vezetői és vezetői pozíciókra a légi és idegenforgalmi ágazatban.

Az előnyök

Élvezze a világ egyik legnagyobb légiközlekedési csomópontjának tanulmányozását, és élvezze a testreszabott MBA részmunkaidős programját, amelyet jól ismert ipari vezetőkkel, például a DFS, a Fraport és a MUC repülőtérrel terveztek meg.... [-]

Németország Frankfurt
October 2019
Részidős oktatás
4 félév
Campus
Bővebben magyarul
Frankfurt University of Applied Sciences

Hogyan szervezi meg a termék innováció áramlását egy vállalatnál? Mi teszi egyedivé a vállalati márkát? Mi a fenntartható üzleti modell? Hogyan tesztelhető egy új üzleti ... [+]

Nézz be - holnap!

Hogyan szervezi meg a termék innováció áramlását egy vállalatnál? Mi teszi egyedivé a vállalati márkát? Mi a fenntartható üzleti modell? Hogyan tesztelhető egy új üzleti modell hatékonysága? Hogyan hozza nyilvánosságra a családi vállalkozást? A tanulmányok végén válaszolhat ezekre a kérdésekre, és a megfelelő módszereket és technikákat alkalmazhatja az elszántsággal, az elkötelezettséggel és a kreativitással kombinálva, és Ön egy lépéssel a többiek előtt lesz.

Ez az MBA elsősorban németül tanult.

[-]
Németország Frankfurt
October 2019
Nappali
2 - 3 év
Campus
Bővebben magyarul