Hivatalos Leírás

Henley-ről

Henley Business school Germany támogatja az embereket a 21. század mások alakításában.

A 21. század széles lehetőségeket kínál, és sokan lelkesedés és szkepticizmus keverékével figyelik meg őket. Kérdezik maguktól? Mit kell tennem? Milyen lehetőségeket ragadok ki? Melyik nem? És mi az alapja a döntésemnek?

Sokan nem tudnak válaszolni ezekre a kérdésekre. Ezt nem tanultak az iskolában vagy az egyetemen.

Mi, Henley, támogatjuk ezeket az embereket, hogy többféle módon válaszoljunk ezekre a kérdésekre:

  • Támogatjuk a vezetõket és vezetõket a jövõ kialakításában azáltal, hogy összekapcsolják szakértelmüket, a Henley üzleti know-how-ját és az emberi elemre összpontosító figyelmünket. Ezt az Executive MBA - Global programban teszjük.
  • Fejlesztjük a vezetők, HR szakemberek és tapasztalt edzők reflektáló és interperszonális készségeit az edzéshez és a kapcsolatépítés egyéb módszereihez felhasználásra München és Köln Coaching szakképesítésén.
  • A reflektív tanulási megközelítésünk segítségével a Henley Business Insights Programban támogatjuk a közvetlen munkahelyi tanulást.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Henley Business school Germany

Az AMBA, az EQUIS és az AACSB által akkreditált hármas, és a világ legismertebb MBA-jei között a Henley Executive MBA - Global célja, hogy segítse a lehető legjobb eredmé ... [+]

A Henley Executive MBA - GlobálisanKezdet: október és márciusIdőtartam: 21 hónap (9 hónapos meghosszabbítási opcióval)Műhelyek: 61 nap, többnyire csütörtöktől vasárnapigMűhely helyszínei:32 műhelynap Münchenben a 15 tapasztalt menedzser regionális csoportjával29 műhelynap az Egyesült Királyságban, Dániában, Dél-Afrikában és Kínában / Egyesült Államokban a 60 tapasztalt menedzser európai csoportjávale-források: e-learning online adatbázisokECTS: 90Angol nyelvKar: UK InternationalOktatók: Tantárgy tanárok Személyes oktató támogatásDíj: 46.500 €, Early Bird a programok megkezdése előtt két hónappal elfogadott ajánlatok után: 39.000 € - mindig az utazási költségeket nem számítva.Légy vezetője, akinek lenni akarsz... [-]
Németország Munich
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
21 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Vision of Henley | Managing Director Felix Müller of Henley Business School Germany

Address
Maximilianstraße 40
80539 Munich, Bavaria, Németország