Hivatalos Leírás

Miért az ISM?

A International School of Management Németország egyik legjobb üzleti International School of Management . Ezt számos független szervezet rangsorolja. Többek között a nemzetközi orientáció és a gyakorlati relevancia, az oktatás minősége és a kis tanulási csoportok részesülnek tiszteletben.

10 jó ok az ISM-hez való tanulásra

Nemzetköziség minden területen

Az ISM hallgatása megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak, és optimálisan felkészíti Önt a globális karrierre. Legalább egy integrált félévet külföldön vagy modulon fog eltölteni a 199 neves partnerintézményünk egyikében. A nappali tagozatos diplomába integrált külföldi gyakorlatok biztosítják a nemzetközi gyakorlati tapasztalatokat tanulmányaik során. Diákjaink felének lehetősége van - néha akár idővesztés nélkül is -, hogy a kiválasztott partner egyetemeken dupla diplomákat szerezzen. Intenzív idegennyelv-képzés felkészíti Önt a világméretű kommunikációra.

Modern tanítás

A modern tanítási módszerek használatával professzorainkat, minden tapasztalt szakembert tartal- mazó kis csoportméretekben oktatjuk. A gyakorlatban a projektek, workshopok vagy partnercégek a közvetlenül megismert tudást valósítják meg. Az ISM Net lehetővé teszi az előadások előkészítését és nyomon követését, és többek között az előadások digitális forgatókönyvét tartalmazza.

Kiemelkedő a rangsorban

Nem csak az akkreditáló szervezetek igazolják az ISM magas színvonalát. Több mint két évtizede is a nemzeti és nemzetközi rangsorban élünk a felső csoportban - a teljesítményt a hallgatók, a diplomások és a személyzet tanúsítja. A jelenlegi CHE rangsor megerősíti a kiváló támogatási arányt az 1.3-as fokozattal és a 2016-os Trendencia Barométerben is. Az ISM a legjobb FH-t kapta az előadók minőségében. Ez a fizetést is érinti: Az Universum Szakmai felmérés szerint az ISM végzettségűek csak 5 évvel az érettségi után átlagosan magasabbak az átlagos diplomásoknál magasabb fizetéssel.

119133_rsz_adobestock_250661602.jpg

Munka nagy márkákkal

Diákjaink nemcsak intenzív szakmai tapasztalatot szereznek a németországi és külföldi internettel és szakmai gyakorlattal, hanem következetesen a főbb márkákkal és a jól ismert vállalatokkal kapcsolatos projekteken dolgoznak a kurzusokon. Akár Procter

Közel a gazdasághoz

Az ISM sok szempontból szorosan kapcsolódik a gazdasághoz. Az Igazgatótanács tagvállalatai rendszeresen információt cserélnek annak érdekében, hogy a szakképzési programokat a munkaerőpiac igényeihez és igényeihez igazítsák. Az állásajánlatokat és a gyakornoki ajánlatokat kizárólag diákjainknak adják át. Még az előadások maguk is nem csak gyakorlatorientált esettanulmányok és workshopok valós vállalatokkal. A tanulmányi programok mind beépülnek a gazdaságba.

Kompakt tanulmány

A kifinomult tanulmányi koncepció és a vizsgák optimális szervezése lehetővé teszi, hogy kompakt módon tanulhasson, ami reálisan megvalósítható a rendszeres tanulmányi időszak alatt is. A rövid tanulmányi időtartam ellenére a külföldi tartózkodás és az intenzív gyakorlati tapasztalatok szilárdan be vannak építve a tanfolyamba. Az ISM ajánlat messze meghaladja a speciális ismeretek nyújtását. Megtanulnak bemutatókat kidolgozni, bemutatni őket, optimálisan bemutatni és felhasználni a retorika különböző technikáit. Opcionálisan további nyelveket és további informatikai kurzusokat is lehet venni.

Teljes támogatás

Legyen ez egy diák titkársága, nemzetközi irodája, karrier központja, elhelyezés vagy könyvtár - a szolgáltatási szolgálatok ajtaja nyitva áll a kérdésekre és a javaslatokra. Az ISM-nél mindössze 30 hallgató vesz részt az ISM-ben, így segíthetünk és tanácsolhatunk Önnek a tanulmányaival kapcsolatos valamennyi kérdésben. Nem számít, hogy a külföldi féléved, a tökéletes alkalmazás vagy a megfelelő irodalmi kutatás.

Személyes hangulat

Az ISM-ben nem találhatók túlzsúfolt előadóműhelyek és névtelen előadások. A kis csoportok személyes hangulata (32 fő a főiskolai programokban, 25 fő a mesterfokozatokban és 15 az MBA-ban) elősegíti a közösség kohézióját, és helyet biztosít az egyéni coaching számára magas szinten. A nyelvtanfolyamokon csak 15 és 18 résztvevő tanul képességeit, biztosítva az aktív beszéd komponensét. Nagyon fontosnak tartjuk hallgatóink személyes fejlődését. 100% -os nyitott ajtópolitikánk a professzorok, az alkalmazottak és a diákok közötti rendszeres szakmai és személyes cserét támogatja.

119134_rsz_adobestock_126228815.jpg

Erős hálózat - egy életre

Az első naptól kezdve az ISMler és nemcsak nemzetközileg elismert tanulmányunk van, hanem egy erős hálózat a hátán. Speciális előadások, alkalmazás-tréningek és alumni-események lehetővé teszik, hogy korai szakaszban kapcsolatba léphessenek az ISM cégeivel és korábbi hallgatóival. Tehát semmi sem áll a sikeres szakmai életbe való bejutás útjában. Kapcsolatban maradunk!

Akkreditált, tesztelt

Az ISM-t állandó jelleggel az Észak-Rajna-Vesztfália Tudományos és Kulturális Minisztériuma ismerte el. Az ISM-ben szerzett diplomák tehát teljesen egyenlők az állami egyetemeken. Az ISM-n végzett tanulmányok minőségét rendszeresen felülvizsgálják és megerősítik a külső ellenőrző szervek is. Például 2016-ban, az első magán üzleti iskola országos szinten, az ISM-t a Tudományos Tanács akkreditálták egymás után második alkalommal legfeljebb tíz évig.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

International School of Management

A teljes munkaidőben foglalkoztatott MBA-vel kifejezetten kibővítheti üzleti adminisztrációs és vezetői ismereteit, és ideális feltételeket teremthet az üzleti élet vezet ... [+]

Tanulási profil MBA általános menedzsment

A teljes munkaidőben foglalkoztatott MBA-vel kifejezetten kibővítheti üzleti adminisztrációs és vezetői ismereteit, és ideális feltételeket teremthet az üzleti élet vezető pozíciójához .

elmélet

Képesítés nemzetközi kontextusban

Az MBA program átfogó áttekintést nyújt az összes menedzsment területről, kombinálva az üzleti adminisztrációt és a funkcionális ismereteket olyan területeken, mint a marketing, a pénzügyek vagy a vállalkozói készség.

Az angol nyelvű program arra ösztönzi a hallgatókat, hogy tudásukat és készségeiket nemzetközi összefüggésben töltsék el egy egyhetes spanyolországi tartózkodáson keresztül.... [-]

Németország Munich
Szeptember 2020
Angol
Nappali
4 félévek
Campus
Bővebben magyarul

MBA General Management at ISM