Kellogg-WHU Executive MBA Program

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A WHU - Otto Beisheim School of Management, egy magánegyetem található Vallendar Koblenz közelében volt az első iskola Németországban kínálni jelentős üzleti adminisztráció hangsúlyt helyezve a stratégiai vezetés a vállalatok. Az iskola szerint a fő feladata az oktatás az általános vezetők és vállalkozók, akik mester számos munkahelyet. WHU valóban nemzetközi. Az elmúlt húsz évben, WHU hozott létre világszerte egyedülálló együttműködési hálózat több mint 140 egyetem valamennyi kontinensről. Ez volt az első német egyetem fogadására EQUIS akkreditáció (1998).

A Kellogg School of Management a Northwestern University elismerten az egyik legjobb posztgraduális üzleti iskolák az Egyesült Államokban. Alapították Chicagóban 1908-ban, a Kellogg elsőként az elméletet, hogy az üzleti menedzsment elvek szerint lehet alkalmazni bármilyen szervezet. Kellogg elkötelezett amellett, hogy a magas szintű tudományos kiválóság. Kellogg egyik első posztgraduális üzleti iskolákat a átfogó oktatási programok közép-karrier és a magas beosztású vezetők.

A Kellogg-WHU Executive MBA Program következetesen rangsorolva Európa egyik top EMBA programok. Az oklevél közösen által kínált WHU Otto-Beisheim School of Management, Vallendar és Kellogg School of Management, USA. Ez a rangos szak integrálja az összes vezetési elvek, különös tekintettel a szintézise az amerikai és az európai vezetési stílusok.

Helyszínek

Baden-Baden

Address
WHU - Otto Beisheim School of Management
Burgplatz 2,

56179 Baden-Baden, Baden-Württemberg, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited