Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

A WHU - Otto Beisheim School of Management, egy magánegyetem található Vallendar Koblenz közelében volt az első iskola Németországban kínálni jelentős üzleti adminisztráció hangsúlyt helyezve a stratégiai vezetés a vállalatok. Az iskola szerint a fő feladata az oktatás az általános vezetők és vállalkozók, akik mester számos munkahelyet. WHU valóban nemzetközi. Az elmúlt húsz évben, WHU hozott létre világszerte egyedülálló együttműködési hálózat több mint 140 egyetem valamennyi kontinensről. Ez volt az első német egyetem fogadására EQUIS akkreditáció (1998).

A Kellogg School of Management a Northwestern University elismerten az egyik legjobb posztgraduális üzleti iskolák az Egyesült Államokban. Alapították Chicagóban 1908-ban, a Kellogg elsőként az elméletet, hogy az üzleti menedzsment elvek szerint lehet alkalmazni bármilyen szervezet. Kellogg elkötelezett amellett, hogy a magas szintű tudományos kiválóság. Kellogg egyik első posztgraduális üzleti iskolákat a átfogó oktatási programok közép-karrier és a magas beosztású vezetők.

A Kellogg-WHU Executive MBA Program következetesen rangsorolva Európa egyik top EMBA programok. Az oklevél közösen által kínált WHU Otto-Beisheim School of Management, Vallendar és Kellogg School of Management, USA. Ez a rangos szak integrálja az összes vezetési elvek, különös tekintettel a szintézise az amerikai és az európai vezetési stílusok.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Német

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Kellogg-WHU Executive MBA Program

A Kellogg-WHU Executive MBA program olyan vezetők számára készült, akik arra törekszenek, hogy hatékonyabb és felelősbb vezetőkké váljanak a mai nagynyomású versenykörnye ... [+]

A Kellogg-WHU Global Executive MBA program egy jól megalapozott és elismert program, amely megőrizte uralkodó pozícióját a világ 20 legjobb EMBA programján és a legmagasabb 10 európai EMBA programon a Financial Times rangsorában. A program mind az amerikai, mind az európai irányítási know-how előnyeit élvezi a Kellogg School of Management, az Egyesült Államok északnyugati egyeteme és a WHO Otto Beisheim School of Management németországi partnerkapcsolata révén. A program célja, hogy a jövőbeni felsővezetőket olyan eszközökkel tudja ellátni, amelyek ahhoz szükségesek, hogy sikeresen vezethessék a szervezeteket egy komplex üzleti környezetben. A program nagy hangsúlyt fektet a csapatvezetésre, a személyes fejlődésre és az internacionalizációra a csoportmunka, a coaching és a globális modulok révén. A diplomások egy közös MBA diplomát keresnek a Kellogg School of Management-től, a Northwestern Universitytől és a WHO Otto Beisheim School of Management-től, és még az érettségi után is élvezhetik az erős, globális alumni hálózatot. A Kellogg-WHU Global Executive MBA program felépítése lehetővé teszi, hogy a vezetők folytassák munkájukat a programban való aktív részvétel mellett. A hallgatóknak lehetőségük van az újonnan szerzett készségek azonnali alkalmazására a munkahelyen. A program 30 kurzust tartalmaz, amelyek az általános menedzsmenthez kapcsolódó témák széles körét lefedik. A Kellogg-WHU program moduláris alapon működik, ahol a klasszikusok a Vallendar-i gyönyörű és békés campusunkban kétévente, két-két év alatt visszahúzódó hétvégén (csütörtök-nap) zajlanak. Globális lehetőségeink egy szükséges kéthetes modulból állnak a Kellogg campuson (Evanston / Chicago) és legalább egyhetes globális választási lehetőséggel Hongkongban, Pekingben, Tel Avivban, Torontoban vagy Miamiban működő partnerintézményeinken. ... [-]

Németország Vallendar Düsseldorf Baden-Baden
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

Kellogg-WHU Executive MBA Program - Distinguish Yourself Globally!