Read the Official Description

Tanulmányi programok kínálnak Munich Business School

Kezdve alap-, mester- és a Master of Business Administration tanfolyamok a DBA program Executive Education - Munich Business School meggyőző a széles ajánlatát államilag akkreditált teljes idejű vagy részmunkaidős programok.

Miért MBS?

Ismerkedés MBS

2015-ben, az MBS-t első helyen a téma of Business Administration a rangsorban az összes privát Egyetemek a német "Wirtschaftswocheés" - a siker, amely jóváírják a rengeteg tapasztalat összegyűjtött több mint 20 éve, és a különleges idegenvezetés elveket.

Okai tanul Munich Business School

Nemzetközisége

Munich Business School egyike Németország legnagyobb nemzetközi egyetem. A nemzetköziség jellemzi számos egyedi jellemzői a vizsgálat fogalmát.

gyakorlati jelentősége

Az alapelv a tanulmányi program a tudatos irányultság a nemzetközi műveletekben és a munka tartalmát a vállalatokon belül, amelynek révén létrejött a szoros integráció gyakorlati vizsgálatok és a hazai és nemzetközi gyakorlati részvétel szakaszokat, nemzeti és nemzetközi.

Személyiség

A sikeres kezelésének a jövőbeli kihívások szükségessé jövő vezetőit, hogy ne csak olyan magas szakmai képesítéssel, hanem bizonyos személyiségjegyek.

egyedi támogatás

A személyes és egyéni légkört lehetővé teszi a tanulmányok ellentétben sok mainstream egyetem

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁS

Mivel Németország egyik vezető üzleti iskola, Munich Business School tárgyak magát a vélemények a belső és külső panelek.

Nyelve Study

Egyes programok Munich Business School, kínálunk, hogy fejezze be tanulmányait teljesen angol nyelven (angol sáv), vagy vegyesen német és angol nyelvtanfolyamok (német pálya).

Küldetésnyilatkozat München Business School

A sikeres vezetők rendelkeznek egy erős alapot az alapvető ismereteket és nemzetközi tapasztalat. Ezek az erős, felelős a számok, és úgy járnak, illetve felé embertársaik. Ők úgy vélik, és tárgyalni a vállalkozói módon és döntéseiket lelkiismeret ismerete helyüket a közösségben. Ezek a hiedelmek alapján a gyakorlatban. A következő küldetése kötelező keretét a közös eszmék és célok.

Tanulmányi programok MBS

Teljes munkaidős tanulmányok és részidős tanulmányok a dolgozó szakemberek számára

Hat félév, az agglegény International Business program MBS szilárd alapot a tudás és készségek a nemzetközi üzleti adminisztráció.

A MASTER programok Munich Business School célja, hogy elmélyítse, specializálódtak, vagy bővítse a tudás és készségek a nemzetközi üzleti adminisztráció.

Az MBS posztgraduális program jellemzői a Master of Business Administration (MBA), mint a teljes munkaidőben program, vagy egy részmunkaidős programot dolgozó szakemberek számára.

A portfolió MBS egészíti ki a Doctor of Business Administration (DBA) doktori tanulmányok által akkreditált a Bajor Állami Oktatási Minisztérium, Tudományos és Művészeti.

Szolgáltatások MBS diákok

Study Abroad és karriertervezés

Diákjaink mindig leírják a külföldi tartózkodás, mint a kiemelés tanulmányaikat. Az International Center segíti a hallgatók ezeket a projekteket. MBS segít nekik megszervezni a külföldi tartózkodás és még sok más.

A kezdés a szakmai karrier, utolsó éves hallgatók lehetőséget kapnak arra, hogy alkalmazkodjanak alkalmazás stratégiák egyéni helyzetet, és dolgozzon kilátásai a karriertervezés.

Az MBS Career Center, többek között támogatja őket egy-egy interjú segítve őket, hogy optimalizálják a tanulmányok, hogy meghatározza a karrier célok és stratégiák kialakítása e cél eléréséhez.

Programs taught in:
Angol
Német

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Munich Business School

Az MBA általános menedzsment egy korszerű MBA program, amely a mai globalizált üzleti világ igényeihez és igényeihez igazodik. Úgy tervezték, hogy átfogó üzleti ismeretek ... [+]

Master of Business Adminisztráció Általános Menedzsment

Az MBA általános menedzsment célja, hogy kiváló tudásbázist nyújtson az általános menedzsmentben, növelve az egyéni kompetenciákat, hogy empatikus és nagy teljesítményű vezető legyen, és mély betekintést nyújtson a nemzetközi piacokba és kultúrába.

MBA általános menedzsment egy pillantással

PROGRAM INDÍTÁS

szeptember

AZ ÚTMUTATÓ NYELVJE

100% angol

IDŐTARTAMA

12 hónap / 2 feltételek vagy 24 hónap / 4 feltételek

MUNKATEHER

60 ECTS

FORMÁTUM

Teljes vagy részmunkaidős

A PROGRAMMINTÁK

1 2 választható kurzusból1 a 3 internationális fókuszból1 Nemzetközi Hét... [-]
Németország Munich
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Munich Business School
Address
Elsenheimerstraße 61
80687 Munich, Bavaria, Németország
Honlap
Telefonszám
+49 89 5476780