Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Németországban # 1 Business School

a

Ennek része a neves egyetem Mannheim kínálunk világszínvonalú menedzsment oktatás minden karrierszakaszban - mind egyéni és szervezeti szinten.

Üzleti oktatás "Made in Germany". Alapítása óta 2005, Mannheim Business School (MBS) vált az egyik vezető intézmények gazdálkodási oktatás Európában. Ez is része a Business School, a University of Mannheim, melynek története nyúlik vissza a 20. század elején, és amely vitathatatlanul # 1 Németországban, amikor a képzést nyújt a jövő üzleti vezetők. Ez az alapja, hogy a tett Mannheim Business School A rendkívüli sikertörténet, hogy van. Egész életen át tartó tanulás - ez már nem pusztán jelmondat az üzleti világban, de abszolút elengedhetetlen. Mannheim Business School egyesíti a tevékenységét a University of Mannheim és Business School egy egységes szervezeti esernyő. A mintegy 50 alkalmazottal, ez felelős a szervezet és a marketing, az iskola vezetése oktatási programok. Akadémiai felelősség a professzorok a Business School, a University of Mannheim. Fok kapnak a University of Mannheim.

Mannheim Business School egy non-profit Kft társasági (gGmbH) tulajdonában University of Mannheim (25%) és az Prechel Alapítvány (75%), ebből az összes tanár a Business School, a University of Mannheim között érdekeltek.

Mi a fontos számunkra,

Mannheim Business School megtestesíti sokféleség olyan módon, hogy kevés olyan szervezet is egyezik. Ugyanakkor, egységesek vagyunk egy közös küldetés, jövőkép, célok és értékek. Ezek képezik az alapját a napi munka és elkötelezettségünket, hogy megfeleljenek a legmagasabb szintű minden területen.

Küldetésünk egyfajta útmutató. Együtt, a munkavállalói Mannheim Business School Definiáltunk öt központi vállalati értékek jelentős szerepet játszanak abban, hogyan válassza ki, értékeli és fejlődésének elősegítése személyzet tagjai. Mi sor különösen fontos az értéke felelősséget. Ez egy központi téma az egész szervezetünk, és tájékoztatja a feladatok, valamint kutatási és oktatási, valamint az intézkedések a résztvevők.

Küldetés

Visszatekintve a több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás és az oktatás Üzlet, a Business School, a University of Mannheim elkötelezte magát a következő Mission:

Kar és kutatás

Mivel a kutatás-orientált intézmény, mi szentelt olyan innovatív, nemzetközileg látható kutatás a lehető legnagyobb hatást ösztöndíjasként, az oktatás és a gyakorlat.

Oktatás és diákok

Mivel teljes körű szolgáltatást nyújtó teljes spektrumát igényes programok (B.Sc., M.Sc., Ph.D., MBA, EMBA és Executive Education), felkészítjük a tanulókat a pályára az üzleti és a tudományos élet, biztosítva számukra a ismeretek és készségek. Azt ki őket, hogy a szellemi és személyes kihívások elősegítése érdekében az érett és független személyiségek.

Academic & Corporate Világ

Tagjaként A profilos hálózati akadémiai intézmények és a vállalati partnerek, gazdagítják a kutatás és az oktatás szoros kölcsönhatás elmélet és gyakorlat között, és ezáltal biztosítja számára az üzleti és a társadalom.

Mindhárom fenti mezőket, igyekszünk a lehető legmagasabb szabványokat, nem csak nemzeti, hanem egyre inkább nemzetközi szinten is.

Látomás

Az iskola célja, hogy folyamatosan előre alaptevékenységét - kutatás, az oktatás és a tudás átadása - az alábbi eszközök segítségével:

 • Ahhoz, hogy tovább kell fejleszteni a School következetes bővítése kar és a szelektív növekedés a hallgatói szervezet és az infrastruktúra
 • Ahhoz, hogy nyerjen az autonómia és a rugalmasság, hogy fejlessze tovább és nemzetközivé az Iskola
 • Hogy javítsák az iskola hatékonyságának és végrehajtásának irányítási struktúra és stratégia folyamata

Értékek

A következő értékeket támogatja és vezessen minket elérésében küldetésünk és Vision:

 • A tudományos szabadság és ambíció
 • Az innováció és a kritikus gondolkodás
 • Minőségét és integritását
 • Szigor és relevanciája

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb kutatási és tanulási környezet viselkedünk az:

 • Méltányossági
 • Tisztelet
 • Felelősség

Végrehajtás

A Business School célja, hogy megvalósítsa a küldetés, jövőkép, és értékek segítségével a következő műveleteket:

Kar és kutatás

 • Felvételét és megtartását minőségi kar
 • Nevelőszülők interdiszciplináris kutatás, kihasználva, hogy egy egyetemi üzleti iskola

Oktatás és diákok

 • Vonzza a legtöbb tehetséges és motivált hallgatók
 • Kiszélesítése a potenciális hallgatóink
  • Fejlesztik a speciális tudást és összefüggésbe hozza a szomszédos tudományágak
  • Fokozzák a személyes képességek, valamint az interkulturális kompetencia és a kritikus gondolkodás
  • Amely lehetővé teszi számukra ", hogy megtanulják, hogyan kell tanulni", azaz hogyan kell megközelíteni és megoldani a jövőbeni problémák
  • Növelve azok ismertségét és megértését társadalmi felelősség

Academic & Corporate Világ

 • Fenntartására és bővítésére a nagy horderejű nemzetközi hálózata akadémiai partner intézmények és egyéni kapcsolatok, hogy egy világméretű kutatási és oktatási környezet
 • Szorosan együttműködve a vállalati partnerek gazdagítása érdekében az iskola gyümölcsöző párbeszéd alakulhat ki a tudományos és az üzleti világ
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata: