Nordakademie

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kereskedelmi és Fejlesztési Egyetem

A NORDAKADEMIE az első államilag elismert magánegyetem, melyet közvetlenül az üzleti vállalkozás (Hochschule der Wirtschaft) alapít és finanszírozza. Gyakorlati tanfolyamokat kínál, kiemelkedő feltételeket és magas sikertényezőket. Több mint 2000 hallgatóval és több mint 300 partnercéggel rendelkezik Németország egyik legnagyobb magán-helyszíni egyeteme.

2012 márciusában a NORDAKADEMIE volt az elsõ egyetem Észak-Németországban intézményi akkreditáció elérése érdekében.

2015-ben a NORDAKADEMIE volt az elsõ németországi egyetem, amelyet a német Fenntartható Fejlődés Tanácsának "Rat für Nachhaltige Entwicklung (RNE)" tanúsít, és mint ilyen megfelel a Német Fenntarthatósági Kódexnek.

RÓLUNK

Két helyszín - egy sikertörténet: Számos öregdiákos sikertörténet biztosítja a bizonyítási gyakorlattal kapcsolatos tanulmányi tanfolyamokat és a tanulási lehetőségek kiemelkedő feltételeit a NORDAKADEMIE diplomások számára világszerte. Mi több, az együttműködés is kifizetődő az érintett vállalatok számára. A Hochschule der Wirtschaftnak köszönhetően képesek a legjobb gyakornokok felvételére a saját rangjukból.

Sok tényező bizonyítja, hogy Németország egyik vezető magánegyetemje vagyunk:

  • A NORDAKADEMIE volt az egyik első németországi egyetem az intézményi akkreditáció megvalósításáért (2012)
  • Mi MBA kurzus volt az első egy egyetemen Németországban kell akkreditált a prémium pecsét a FIBAA 5 évig (2008)
  • A NORDAKADEMIE-t folyamatosan az egyik legjobb egyetemek közé sorolták
  • Átfogó "Studium Generale" komponensünk van, évente több mint 200 tanegységgel.

Mintegy 1700 diák és több mint 300 együttműködő vállalkozás, a NORDAKADEMIE az egyik legnagyobb magánegyetem Németországban.

A két tanulmányi programot az Elmshorn-i Schleswig-Holstein-i campusban kínálják, míg a mesterképzés és a tanfolyamok a Dockland-ban zajlanak, ami egy kivételesen tervezett épület az Elbe folyó partján, látványos kilátással a kikötőre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Részidős MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Mba

Campus Részidős 24 hónapok October 2018 Németország Hamburg

Az MBA fokozat a klasszikus módja annak, hogy felkészüljön a vezetői szerepekre a globális üzleti életben. Célcsoportunk nem-közgazdászok (mérnökök, tudósok, jogászok, számítástudósok stb.), Valamint legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkező közgazdászok, akiknek nemzetközi tapasztalattal kell rendelkezniük az üzleti szaktudás terén a magasabb menedzsmentben való előrehaladás érdekében. [+]

Business Administration (MBA)

Az MBA fokozat a klasszikus módja annak, hogy felkészüljön a vezetői szerepekre a globális üzleti életben. Célcsoportunk nem-közgazdászok (mérnökök, tudósok, jogászok, számítástudósok stb.), Valamint legalább egyéves szakmai tapasztalattal rendelkező közgazdászok, akiknek nemzetközi tapasztalattal kell rendelkezniük az üzleti szaktudás terén a magasabb menedzsmentben való előrehaladás érdekében.

A sikeres sikertörténetek a diplomások a program bizonyítani: ez a gyakorlati MBA tanulmányi tanfolyam fogja a karrierjét overdrive.

Vizsgálat időtartama

24 hónap részidős (3 tanulmányi fázis)... [-]


Kapcsolat
Cím
NORDAKADEMIE
Hochschule der Wirtschaft
Köllner Chaussee 11

Elmshorn, Schleswig-Holstein, D-25337 DE
Cím
NORDAKADEMIE Graduate School
Van-der-Smissen-Straße 9

Hamburg, Hamburg, D-22767 DE