Professional School of Business & Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyetemi nyilvános bejelentés

Az alapszabályokat az egyetemek saját felelősségükre teszik közzé. Meg kell tartani az 1993. november 4-i egyetemi alapszabály (HSchBekV) kihirdetéséről szóló rendeletet (GVBl 848), amelyet 2004. december 15-i rendelettel módosított (GVBl 580. o.).

A törvényt a HSchBekV 2. §-a alapján lemondják. Az Alkalmazott Tudományok Kempten a következő eljárást határozta meg:

A lerakódás a könyvtár szobáiban történik (87435 Kempten, Bahnhofstrasse 61), és ott lehet az általános nyitvatartási idő (kedd, kedd

Ezenkívül az Alapszabályt a Kempteni Egyetem WEB oldalain teszik közzé.

aláírt.
C. Herrmann
- kancellár -

Az egyetemi menedzsment megjegyzése:

Ezeknek a rendeleteknek a közzététele a gyors információkeresést szolgálja. A helytállóság garanciája tehát nem fogadható el. A hivatalos hirdetmény nem helyettesíti ezeket a weboldalakat, csak a hivatalos verzió hiteles és jogilag kötelező erejű.

A hivatalos verzió ellenőrzése a könyvtárban is elvégezhető. 2005.1.1-től az egyetemre vonatkozó alapszabályokat csak az interneten, azaz az egyetem honlapján teszik közzé. Az alapszabály eredeti változatai megtekinthetők a Kempteni Egyetem Könyvtárában.

Számok - adatok - tények

Az Alkalmazott Tudományok Egyeteme Kempten az Allgäu egyetlen állami egyeteme, amely akadémikusokat kínál a mérnöki, az üzleti adminisztráció és a turizmus, a számítástechnika és a multimédia, valamint a társadalom- és egészségtudomány területén. Az Alpok szélén álló oktatási intézmény 1977-es megalakulása óta folyamatosan növekszik.

Minden évben több ezer pályázó kér egy helyet Kemptenben. Jelenleg mintegy 6000 diák vesz részt 18 egyetemi és 14 mesterképzésben . Az előadások többségét 140 professzor végzi el, akiket mintegy 200 magánszektor előadók támogatnak. Az ideiglenes kezdeti épületből kiindulva a Bahnhofstraße-n épült egy 53 000 m²-es egyetemi campus modern oktatási épületekkel, laboratóriumokkal, könyvtárral és kávézóval. Körülbelül 200 nem tudományos alkalmazott tartja az egyetem működését az adminisztrációban, a karokon és a laboratóriumokban.

Mint egy speciális profilja a University of Kempten tartalmaz egy széles, mélyreható képzés néhány egyetemi kurzusok mérsékelt specializáció a fő vizsgálatban. Különös aggodalomra ad okot a gyakorlati jelentőség és a nemzetközivé válás .

Az alkalmazásorientált tanulmány alapját képezik a különböző üzleti együttműködések . Több mint 80 partner egyetem szerte a világon lehetővé teszi, hogy külföldön költsék tanulmányaikat.

A Kempteni Egyetem karai

A Kempten Alkalmazott Tudományi Egyetem hat kar központi területe. Ezek alkotják az egyetem alapvető szervezeti egységeit, és különösen biztosítják a kínált kurzusokat. A diploma programok vannak osztva a tanulmányi területek Business Administration

Helyszínek

Kempten

Address
University of Applied Sciences Kempten
Bahnhofstraße 61

87435 Kempten, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket