Hivatalos Leírás

A Renewables Academy AG (RENAC) , Berlinben, Németországban, a világ egyik vezető nemzetközi szolgáltatója a megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság terén. 2008 januárjában alapítottunk, több mint 4500 résztvevő több mint 135 nemzetből világszerte részesült a zöld energia technológia, finanszírozás, menedzsment és piacfejlesztés terén szerzett tapasztalatainkból.

Szolgáltatásaink közé tartozik:

  • Mesterfokozatok
  • Face-to-face és online nyitott képzés
  • Testre szabott képzés
  • Kapacitásépítési szolgáltatások: kapacitásigény értékelés, képzési anyagok, vonat-az-edző, kulcsrakész képzési központok, minőségbiztosítás
  • Tanácsadás: Nemzetközi küldetések szakértői és delegációk szervezése

Mesterfokozatok

A berlini Beuth Egyetem Alkalmazott Tudományért Közreműködésével a RENAC a Távoktatási Szakképzési Programot ( MBA Renewables) irányítja.

Beuth University of Applied Science Berlin egy állami tulajdonban lévő egyetem, amely több mint 70 akkreditált szakot kínál a mérnöki, tudományi és üzleti adminisztráció. Több mint 30 éves elismert tapasztalata van a távoktatási programok lebonyolításában.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Renewables Academy AG (RENAC)

Az online mesterképzés MBA Renewables egy Master of Business Administration, amelynek középpontjában a megújuló energia és az energiahatékonyság. ... [+]

A berlini Beuth-i Egyetem és a Renewables Academy (RENAC) közösen kínálják az első távoktatási programot azzal a lehetőséggel, hogy a megújuló energiaforrások és az energiahatékonyság - az MBA megújuló energiaforrások - középpontjába kerüljenek.

A program ötvözi a megújuló energiaforrásokra és az energiahatékonysági iparágakra szabott gazdasági, technikai, jogi, politikai és szervezeti tudást. A holisztikus megközelítésnek köszönhetően a hallgatók áttekintést kapnak és megértik:

különböző RE technológiák és azok alkalmazásai és előnyeinemzetközi energiapolitikáka zöldenergia-technológiák támogatási mechanizmusaihogyan lehet ezeket a technológiákat profitálni az iparban... [-]
Németország Berlin
Október 2019
Angol
Részidős oktatás
5 félévek
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Location address
Renewables Academy AG
Schönhauser Allee 10-11

Berlin, Berlin, 10119 DE