TUM School of Management Executive Programs

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Executive Education Center:

A Executive Education Center (EGK) Az TUM School of Management Egyesíti a további oktatási tevékenységekre, a kar és biztosítja a tudásátadás és a párbeszéd az egyetem és az üzleti világ fontos tevékenységi terület. A végrehajtó oktatási kezdeményezések felé irányulnak iskola fő oktatási és kutatási témák, biztosítva a legújabb kutatási eredmények olyan alapvető fontosságú területeken megtalálja az utat egyenesen a bizonyítékokon alapuló vezetői képzésbe. Külön figyelmet mindig fordítani a gyakorlati szempontokat és a lehetséges alkalmazások az eredmények, amelyeket rendszeresen megerősítik egy nagy horderejű Executive Education Board.

Lelkesedéssel a menedzsment és a jövő-orientált technológiák, az EGK kínál átfogó továbbképzési program: A mi Executive Education programok, Tényeken alapuló menedzsment ismeretek megfelel iparági szakértelem. A cél a felső vezetők "és a műszaki szakemberek tudásának, készségeinek, és a személyes fejlődés felé egyre nagyon hatékony és felelős vezetők és szakértők. A müncheni székhelyű EGK fenntartja a világméretű hálózat vezető szervezetek, így a programok vonzó felső vezetők szerte a világon.

Programok a Executive Education Center:

Executive MBA Executive MBA Innovációs és Üzleti létrehozása Executive MBA Üzleti és IT Személyre szabott programok Tanúsítvány Programok & Executive Képzések Intenzív Tanulás és e-tanulási / vegyes tanulási

Helyszínek

München

Address
Technical University of Munich
TUM School of Management
Arcisstraße 21

80333 München, Bajorország, Németország

München

Address
Technische Universität München
Arcisstraße 21

D-80333 München, Bajorország, Németország

München

Address
TUM Campus Heilbronn at the Bildungscampus Heilbronn
Am Bildungscampus 3
74076 Heilbronn

74076 München, Bajorország, Németország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket