University of Cologne Executive School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AZ EGYETEM

A Kölni Egyetem (UOC) ben alapították 1388-ban, és egyike a legrégebbi és legrangosabb európai egyetemek. Counting több mint 49.000 diák és hat kara lefedő széles spektrumát tudományágak, a Uoc a harmadik legnagyobb egyetemi Németországban. Továbbá a UOC alapító tagja a CEMS - A CEMS és megtisztelte a Kiválóság Kezdeményezés a német kormány. 


A Business School

A Kölni Egyetem Executive Iskola gGmbH felelős vezetői tanulmányait a University of Cologne. Úgy alakult 2015-ben, és együttműködik a nemzeti és nemzetközi partnerekkel, hogy kiváló korszerű menedzsment képzés, mind a fiatal szakemberek és a nemzetközi felső vezetők. 


Fő előnyök:

Prémium gazdálkodási oktatás: Legújabb betekintést a legjobb üzleti kutatás és a gyakorlat, tanított a University of Cologne, amely ismert a kiváló egyetem egy kiváló oktatók számára gazdálkodási oktatás és a kutatás.

Együttműködés a nagy tekintélyű hazai és nemzetközi partnerek: Többek között az együttműködés a Rotterdam School of Management, Erasmus University létrehozni a hármas koronázták Executive MBA program Kölnben.

Található Köln: A szíve Németország egyik legnagyobb gazdasági központok.

Kényelmes formátumok: A műsorrend, amely lehetővé teszi, hogy egyensúlyt hétköznap munka és a magánélet javításával a szakmai készségek.

Hálózat: Nagy öregdiák-hálózat és osztálytársai a sokszínűség háttérrel gazdagítja a hálózat és bővítik a horizonton.

Karrier-elősegítése: A nagy tekintélyű tudományos minősítés, amely lehetővé teszi, hogy a karrierje a következő szintre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Cologne Rotterdam Executive MBA

Campus Nappali 24 hónapok September 2018 Németország Köln

A kettős diplomát EMBA együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). [+]

A Cologne-Rotterdam Executive MBA program jött létre, együttműködve a hármas korona akkreditált Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM). A Cologne-Rotterdam EMBA egy kettős diplomát, így a sikeres befejezése a tanulmányi program vezet oda a 2 megkülönböztető MBA fok: a MBA a Kölni Egyetem és a MBA RSM.

Ez egy jól megalapozott tény, hogy Rotterdam School of Management, Erasmus Egyetem (RSM) az egyik legjobb üzleti iskolák Európában. Az elmúlt 45 évben, a hírnevét a minőségi kutatási és oktatási eredményezett erős és kölcsönös kötvények multinacionális vállalkozások székhelye a kikötő város Rotterdam.

A hosszú története a Kölni Egyetem egyik világszínvonalú egyetemi oktatás, kiszolgáló társadalom egy olyan régióban, amely leírható, mint az egyik motortereik európai ipar, a feldolgozóipar és az üzleti.... [-]


Kapcsolat
Cím
Universitätsstraße 24, Köln
Cologne, Észak-Rajna-Vesztfália, 50931 DE