University of Cologne Faculty of Management, Economics and Social Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

Kölni Egyetem, gazdaságpolitikai - KAR SOZIALLWISSENSCHAFTLICHE

A Gazdasági és Társadalomtudományi Kar

A Kölni Egyetem egyik legrégebbi és legnagyobb egyetem Németországban. Nem található a Köln szívében és biztosít a hallgatók különböző tudományos és társadalmi tevékenység. A Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar egyike a hat egyetemi karok.

A tanulmány a Kar Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, a Kölni Egyetem kiváló alapot a további szakmai és személyes terveket. A több mint 9500 diák és nagyszámú professzorok és oktatók a Kar egyik legrangosabb tudományos karok közgazdasági és társadalomtudományi Európában. A kombináció a kutatás és az oktatás, az elmélet és a gyakorlat, a közgazdaságtan és a társadalomtudományok alapítottuk küldetése: "Az innováció a társadalom számára." Belül a tanulmány fog dolgozni a segítségével a modern analitikai módszerek és modellek új megoldások lényeges gazdasági és társadalomtudományi kérdések a jövőben.

Minden tanfolyamok lehetővé teszik sok szabadságokat és érdekes Fächerkombinations-, a szakosodás és a diverzifikáció alkalmanként - nem utolsósorban azért, mert az interdiszciplináris jellegét és mértékét a kar. Így élesíteni mellett a szakmai és a személyes profilját. Köln egy vonzó város nem csak egy hely a tanulmány. Köztudott, messze túl a karneváli is változatos kulturális élete és együtt a környező egyik legfontosabb üzleti németországi helyszínen.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Német

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Summer courses » Megjelenítés MA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master Of Business Administration (Major Pénzügy, Marketing és CD)

Campus Nappali 4 félév October 2018 Németország Cologne

A Master Program üzleti Adminisztráció 120 ECTS (Európai Credit Transfer System) Pontok, és úgy tervezték, mint egy 4 féléves teljes munkaidős program. Ez egy egymást követő mesterképzés alapoz egy alapképzésben az üzleti adminisztráció területén. [+]

A Master Program üzleti Adminisztráció 120 ECTS (Európai Credit Transfer System) Pontok, és úgy tervezték, mint egy 4 féléves teljes munkaidős program. Ez egy egymást követő mesterképzés alapoz egy alapképzésben az üzleti adminisztráció területén.

Ha hat különböző speciális mezőből választhat, kiválaszthat egy főkört, és az elejétől kezdve elkezdi a hangsúlyt az adott mezőre. A hangsúly a következő üzleti tudományágakban helyezhető el:

Számvitel és adózás (program angol és német nyelven)Vállalati fejlesztés (az angol nyelven teljes mértékben tanított program)Pénzügy (program angol nyelven)Marketing (az angol nyelven teljes mértékben tanított program)Ellátási lánc menedzsment (angol és német nyelven tanított program)... [-]

Videók

Master’s Programmes WiSo Faculty, University of Cologne

Kapcsolat

Universität zu Köln

Cím Management, Economics and Social Sciences Faculty of Cologne University Universitaetsstrasse 24
50931 Cologne, North Rhine-Westphalia, Németország
Honlap https://www.wiso.uni-koeln.de/en/home/
Telefon +49 221 470 8818