Eaton Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2013-ban alapított Eaton Business School Limited (EBS) (nyilvántartási száma 08671317) az Anglia és Wales törvényei szerint épül fel. Eaton Business School ot az Akkreditációs Tanács a Független Továbbképzésért és Felsőoktatásért akkreditálja. Eaton Business School az ATHE jóváhagyott partnerközpontja, amely a 4. szinttől a jóváhagyott RQF minősítések 7. szintig jut.

Az EBS a Guglielmo Marconi Egyetemmel (GMU) együttműködve az Egészségügyi Menedzsment, az ellátási lánc szakosított koncentrációival rendelkező nemzetközi MBA és Executive MBA-t biztosít.

Eaton Business School elkötelezett amellett, hogy kiszolgálja a dolgozó szakemberek tanulási igényeit törekvéseik során, hogy globálisan elismert Masters, Undergraduate és Diploma programokat érjen el rugalmas tanulási modellek - onsite, online és self-study révén. Hisszük, hogy a tanulásnak feltétlenül nem kell egy fizikai osztályteremre korlátozódnia. A technológia erejét optimálisan kihasználják, hogy rugalmas pedagógiát hozzanak létre a forgalmas szakemberek számára a mozgásban, szerte a világon.

A mai rendkívül versenyképes és dinamikus üzleti környezetben Ön várhatóan egy lépéssel a többiek előtt. Eaton Business School szorgalmasan felkészíti a tanulóinkat a munkáltatók által megkövetelt készségekkel és szakértelemmel, felkínálva számukra lehetőséget arra, hogy ismereteiket széles körű tudományágakon keresztül fejlesszék, és mélyreható ismereteket építsenek fel a kívánt ágazat (ok) ban.

Helyszínek

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: