Eaton Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A 2013-ban alapított Eaton Business School Limited (EBS) (nyilvántartási száma 08671317) az Anglia és Wales törvényei szerint épül fel. Eaton Business School ot az Akkreditációs Tanács a Független Továbbképzésért és Felsőoktatásért akkreditálja. Eaton Business School az ATHE jóváhagyott partnerközpontja, amely a 4. szinttől a jóváhagyott RQF minősítések 7. szintig jut.

Az EBS a Guglielmo Marconi Egyetemmel (GMU) együttműködve az Egészségügyi Menedzsment, az ellátási lánc szakosított koncentrációival rendelkező nemzetközi MBA és Executive MBA-t biztosít.

Eaton Business School elkötelezett amellett, hogy kiszolgálja a dolgozó szakemberek tanulási igényeit törekvéseik során, hogy globálisan elismert Masters, Undergraduate és Diploma programokat érjen el rugalmas tanulási modellek - onsite, online és self-study révén. Hisszük, hogy a tanulásnak feltétlenül nem kell egy fizikai osztályteremre korlátozódnia. A technológia erejét optimálisan kihasználják, hogy rugalmas pedagógiát hozzanak létre a forgalmas szakemberek számára a mozgásban, szerte a világon.

A mai rendkívül versenyképes és dinamikus üzleti környezetben Ön várhatóan egy lépéssel a többiek előtt. Eaton Business School szorgalmasan felkészíti a tanulóinkat a munkáltatók által megkövetelt készségekkel és szakértelemmel, felkínálva számukra lehetőséget arra, hogy ismereteiket széles körű tudományágakon keresztül fejlesszék, és mélyreható ismereteket építsenek fel a kívánt ágazat (ok) ban.

Helyszínek

Leicester

Address
Island Business Centre. 18-36 Wellington Street. Woolwich
SE186PF Leicester, Anglia, Egyesült Királyság

Sharjah

Address
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, Egyesült Arab Emírségek

Programok

Az intézmény további kínálata: