Hivatalos Leírás

Elhangzott Glasgow Caledonian University London campus, ez a MBA program köré tervezték elkötelezettségünket a közjó és az ENSZ alapelvei Felelős Management Education (TrMe). Ez a megkülönböztető MBA program célja a vállalkozási és társadalmi beállítottságú egyének törekvéseit, hogy profi menedzser ösztönösen olyan fenntartható üzleti társadalmilag felelős módon.

Ez a praktikus és alkalmazott programok betekintést nyújt a mindennapi kihívásokra vezetők a különböző üzleti és a harmadik szektor szervezetei szerte a világon. Mi szerepét hangsúlyozzák, járulék és az integráció a legfontosabb üzleti funkciók, hogy növeli a képesség kialakítása, valamint hatékony szervezetre kiterjedő stratégiákat.

Ez a dinamikus és igényes program előírja az energetikai részvételt. Mint te, a többiek lesznek ambiciózus, motivált és eltökélt, hogy sikerül. Bízunk benne, hogy Önt rá a program, és a globális öregdiák-hálózat a társadalmilag felelős vezetők.

GCU London vonzza kiemelkedő diplomások, az egész világon, és páratlan hallgató tapasztalata és nemzetközi foglalkoztathatóságot.

GCU büszke arra, hogy egy élvonalbeli campus szívében Glasgow. A létesítmény a Glasgow Caledonian New York College vagyunk az első külföldi felsőoktatási intézmény, hogy okleveleket New Yorkban.

Lesz részeként a program, lehetősége van arra, hogy végezze el a két hetes vizsgálati periódusban sem ilyen izgalmas helyszíneken.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

GCU London - MBA

... [+]

[-]
Egyesült Királyság London
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

The GCU London Campus

Address
GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Egyesült Királyság
Telefonszám
undefined