GCU London - MBA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Elhangzott Glasgow Caledonian University London campus, ez a MBA program köré tervezték elkötelezettségünket a közjó és az ENSZ alapelvei Felelős Management Education (TrMe). Ez a megkülönböztető MBA program célja a vállalkozási és társadalmi beállítottságú egyének törekvéseit, hogy profi menedzser ösztönösen olyan fenntartható üzleti társadalmilag felelős módon.

Ez a praktikus és alkalmazott programok betekintést nyújt a mindennapi kihívásokra vezetők a különböző üzleti és a harmadik szektor szervezetei szerte a világon. Mi szerepét hangsúlyozzák, járulék és az integráció a legfontosabb üzleti funkciók, hogy növeli a képesség kialakítása, valamint hatékony szervezetre kiterjedő stratégiákat.

Ez a dinamikus és igényes program előírja az energetikai részvételt. Mint te, a többiek lesznek ambiciózus, motivált és eltökélt, hogy sikerül. Bízunk benne, hogy Önt rá a program, és a globális öregdiák-hálózat a társadalmilag felelős vezetők.

GCU London vonzza kiemelkedő diplomások, az egész világon, és páratlan hallgató tapasztalata és nemzetközi foglalkoztathatóságot.

GCU büszke arra, hogy egy élvonalbeli campus szívében Glasgow. A létesítmény a Glasgow Caledonian New York College vagyunk az első külföldi felsőoktatási intézmény, hogy okleveleket New Yorkban.

Lesz részeként a program, lehetősége van arra, hogy végezze el a két hetes vizsgálati periódusban sem ilyen izgalmas helyszíneken.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés 1-year MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Részidős 1 év January 2019 Egyesült Királyság London

[+]

[-]

Videók

The GCU London Campus

Kapcsolat

Cím GCU London 40 - 48 Fashion Street
E1 6PX London, England, Egyesült Királyság
Telefon undefined