Imperial College Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Következetesen névleges között a világ legjobb egyetemek, Imperial College London egy tudományos alapokon nyugvó intézmény hírnevét a kiválóságot a tanításban és a kutatásban.

Ennek része a londoni Imperial College, az üzleti iskola a világ egyik vezető tudományos és technológiai, vezetünk üzleti előny fúziója üzleti és a technológia.

Mi össze az innovatív gondolkodás és a felismerés új technológia gyakorlati megoldásokat a valós világ dolgai, és kedvező mind az üzleti és a társadalom. A világ vezető kutatási tájékoztatja a posztgraduális és a végrehajtó oktatási programok, és kérik a kormányok, a politikai döntéshozók és a globális üzleti vezetők, akik gyakran partner velünk kutatási projekteket.

Mi vonzzák a ragyogó elméket, és a környezet, hogy elősegítse az innovatív és vállalkozói gondolkodásmód, ami úttörő ötlet, hogy kinyit üzleti lehetőségeket.

A élethosszig tartó szakmai fejlődés szolgáltatás és a globális öregdiák-hálózat biztosítja, a diplomások tovább, hogy hosszú és sikeres karrier a különböző iparágakban, a világ minden tájáról.

A Business School az egyik felső egy százaléka az üzleti iskolák világszerte, hogy akkreditált a három legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskola akkreditációs szervezetek:

  • AACSB (A Szövetség előzetes kollégiumi iskolák Business)
  • AMBA Szövetsége (MBA), és
  • EQUIS (Európai Minőségfejlesztési Rendszer)
1
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Online MSc » Megjelenítés Health MSc » Megjelenítés MSc »

Videók

Imperial Global MBA programme overview