Kingston University Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Üzleti és Társadalomtudományi Kar ötvözi a Kingston Business School-t és a Jogi, Társadalmi és Viselkedéstudományi Iskolát. Együtt ápolják a kritikus gondolkodást és a tanulás problémamegoldó megközelítését, nemzetközi kilátásokkal.

Miközben itt tanul, felfedezheti a társadalom legnagyobb kérdéseit különböző tárgyi szempontból. Betekintést szerezhet az ipar, a közszféra és a közszolgáltatások szakemberei, valamint a kutatással aktív tudósok körében, akik speciális szakterülettel rendelkeznek. Lényeges, hogy ez lehetővé teszi a nagyobb kép elkezdését és az átadható készségek elsajátítását, amelyek ahhoz szükségesek, hogy a kihívásokkal teli karriert sikeres legyen.

A Kingston Business School az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) elnyerte a rangos nemzetközi akkreditációt üzleti oktatásunk kitűnő elismeréseként. Ezt az akkreditációt a világ üzleti iskoláinak mindössze 5% -a szerezte meg. Számos kurzust a szakmai testületek is akkreditáltak és elismertek, ideértve az MBA-k Szövetségét és a Chartered Institute of Marketing-t.

A Jogi, Társadalmi és Viselkedéstudományi Iskola számos pszichológiai tanfolyamot kínál, amelyeket a British Psychological Society (BPS) akkreditált. Azt is választhatja, hogy az Egyesült Királyságban csak néhány fokból tanulmányozza, amely igazságügyi igazságügyi pszichológiai képesítést kínál. Politikai és emberi jogi tanfolyamunkat nemzetközi szakemberek tanítják, ideértve az Amnesty International UK volt kampányigazgatóját és a Brit Emberi Jogi Intézet jelenlegi igazgatóját.

Folyamatosan fejlesztjük az üzleti és társadalomtudományi hallgatók gondolkodási és problémamegoldási módját annak érdekében, hogy megfeleljünk gyorsan változó világunk igényeinek. Tanulj itt és légy része ennek a világnak a formálásában.

Kingston Business School

Hisszük, hogy a szakmai sikert a személyes képességek és készségek megőrzése és fejlesztése, valamint a tudás akadémiai kerete alakítja ki a fejlődés ösztönzése és a siker elérése érdekében. Szakmailag gazdag, munkáltatói és kutatással kapcsolatos tanfolyamokon a hallgatóinkkal együtt dolgozunk, hogy segítsük őket a személyes célok és karrier ambíciók elérésében; és elismerést kapnak megkülönböztetett megközelítésük és az üzleti hozzáállásuk iránt.

Akkreditáció

A Kingston Business School az AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) elnyerte a rangos nemzetközi akkreditációt. Ezt az akkreditációt a világ üzleti iskoláinak mindössze öt százaléka nyerte el, és elismeri üzleti oktatásunk magas színvonalát és színvonalát.

Számos kurzust a szakmai szervezetek is akkreditáltak és elismertek, köztük az MBA-k Szövetsége (AMBA), az Európai Alapítvány a Vezetésfejlesztéshez (EFMD) EPAS, a Chartered Institute for Professional Development (CIPD), a Chartered Institute of Marketing (CIM) és a Chartered Surveyors (RICS) királyi intézete.

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Miért válassza a Kingston Business Schoolt?

Diákjaink olyan keresett, jövőorientált vezetők, akik aktívan kihívást jelentenek, megváltoztatnak, létrehoznak és együttműködnek annak érdekében, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz és befolyásolják a gazdaságot, mint üzleti befolyásolók és munkahelyteremtők.

Kihívás

Arra ösztönözzük hallgatóinkat, hogy vonják ki az észleléseket és a perspektívakat. Célunk, hogy hallgatóink aktívan elemezzék, megkérdőjelezzék, értelmezzék és innováljanak.

változás

A Kingston Business School folyamatosan néz előre a jövő értelmezésére és az emberek támogatására a felmerülő kihívásokkal szemben. Motiváljuk a hallgatókat, hogy olyan problémamegoldó és befolyásoló szerepet töltsenek be, akik magukból és másokból tudnak mindent kihozni.

Teremt

Mivel a digitalizáció és az informatikai hatások az üzleti környezetre és a változásokra továbbra is hatással vannak a jövőnkre, felkészítjük a hallgatókat arra, hogy ápolják és vállalkozóan gondolkodjanak a potenciális lehetőségek felismerése és befogadása érdekében.

Együttműködik

Felkészítjük a hallgatókat kreatív képességük és együttműködési hozzáállásuk fejlesztésére a multidiszciplináris csapatokban és környezetekben történő sikeres munkához.

Üzleti készen áll: tanfolyamok

Tanfolyamokat a vezető technológiai, gyártási, szolgáltató és pénzügyi szervezetekkel együtt tervezzük meg annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek a mai üzleti kérdéseknek, kihívásoknak és igényeknek. Megszerzi a megértést, betekintést, készségeket és eszközöket a valós lehetőségekhez a diploma megszerzésekor.

Jövőkép: Innovatív, vállalkozói és életmódváltó

Globális elismerés az oktatás és kutatás innovatív és vállalkozó jellegű megközelítéséért az életmódváltó lehetőségek létrehozása és megvalósítása érdekében.

Küldetés: Kutatáson alapuló oktatás vezette

Annak érdekében, hogy a tanulók, vállalkozói és kutatási ismeretek által vezetett, a változatos és befogadó, a személyzet és a hallgatók számára a lehető legjobb környezetet hozzon létre.

Értékek: Kiváló személyzet és hallgatói tapasztalat

Kiválóság: Nagyra értékeljük a kiválóságot az alkalmazottak és a hallgatók tapasztalatai, a tanulás és a kutatás területén.

Innováció és kreativitás: Nagyon értékeljük az innovációt, a kreativitást és a vállalkozói gondolkodást az ötletek generálása és megvalósítása során.

Tisztelet: Nagyra értékeljük a sokféleséget, a kollegiialitást és a felelősségvállalást.

Mi különböztet meg minket?

A Kingston Business School négy jellegzetes tulajdonsággal rendelkezik, amelyek együttesen teszik különlegessé a többi egyetemet:

A foglalkoztathatóság

A Kingston Business School hallgatói iránti igény nagy a munkahelyen. Tanfolyamok relevanciája, szoros kapcsolatok az iparral, a karrier- és foglalkoztathatósági szolgáltatásaink kiválósága, az üzleti vezetőkkel folytatott hálózati események és a munkahelyi elhelyezkedés azt jelentik, hogy hallgatóink jó helyzetben vannak a foglalkoztatáshoz.

Vállalkozói szellem

A vállalkozói gondolkodás a DNS-ben található. Akár részt vesz egy induló vállalkozásban, akár ösztönzi az innovációt egy szervezeten belül, a Kingston Business School-ban belép a vállalkozói szellem felső üzleti iskolájába.

Minősítést nyertünk az Egyesült Királyság felsőoktatási intézményének legsikeresebb intézményeként a diplomás induló vállalkozások számára (felsőoktatási üzleti és közösségi interakciós felmérés 2016). A QS TopMBA.com minõsít minket a világon az MBA diplomás induló vállalkozások számára.

A Kingston üzleti inkubátorától kezdve a Small Business Charter Award díjrendszerig történő munkáig a Kingston Business Schoolban úttörő szerepet játszhatunk az innovatív gondolkodás elősegítésében és fejlesztésében. Mi is otthont adunk a nemzetközileg elismert kisvállalkozói kutatóközpontnak.

Nemzetközi rangsorolás, akkreditáció és tagság

A Kingston Business School egyike a világ üzleti iskoláinak mindössze 5% -ának, akik akkreditációt kapnak az AACSB International-től - az Association of Advance Collegiate Schools of Business-től.

Számos legnagyobb és legbefolyásosabb üzleti iskola akkreditációs szövetségünk rendelkezik akkreditációval.

Felszerelés

A célra épített, 26 millió font értékű Business School-t úgy alakítottuk ki és építettük, hogy a fenntarthatóságot szem előtt tartva tükrözzük elkötelezettségünket a hallgatók inspirálása, oktatása és fejlesztése iránt, akik a fenntartható viselkedés tapasztalatait beépítik jövőbeli munkájukba és karrierjükbe.

Van olyan élvonalbeli tanulási lehetőségek, ahol az elmélet a gyakorlatban megvalósítható. A legmodernebb Bloomberg kereskedőhelyünk egy szimulált kereskedő terem a törekvő pénzügyi szereplők számára. A vadonatúj Kingston Üzleti Inkubátor egy célra épített szoba az üzleti ötleteken dolgozó hallgatók számára.

Tanulmányát olyan online tanulási eszközök támogatják, mint például a hallgatói intranet és a Canvas. És a campus London központjától 30 percre található, így hozzáférést biztosít a világ vezető pénzügyi és üzleti központjához, mindeközben a főváros legbiztonságosabb és legboldogabb helyén található.

A mi létesítményeink

Diákjaink részesülnek az ország legjobb létesítményeiből, beleértve:

  • A Bloomberg kereskedő terem, amely megkóstolja a valódi kereskedési padlón való munkát (Kingston egyike azon kevés egyetemeknek, amelyek ezt kínálják);
  • Dedikált lakosztályok és munkaterületek, informatikai eszközök és szociális területek posztgraduális hallgatóink számára;
  • Az üzleti kutatási központ, ideértve a Kisvállalkozások Kutatóközpontját is;
  • A Kingston üzleti inkubátor, üzleti inkubátor hely, létesítményekkel, amelyek segítenek a vállalkozásaik elindításában;
  • A tanulási erőforrások központja, napi 24 órában nyitva tartva, a könyvtárakhoz, a tanulmányi helyekhez és a számítógépes eszközökhöz hozzáféréssel; és főbb szövegek, folyóiratok és számítógépes tanulási csomagok, több mint 200 hálózati munkaállomásról elérhetők.

A Kingston Hill campus a Kingston Upon Thames-ben található, London legbiztonságosabb külvárosában és legboldogabb helyén szavazott. London központja 30 percnyire van a Kingston Upon Thames épületétől, ahonnan a hallgatók hozzáférhetnek a világ egyik legfontosabb üzleti fővárosának élénkedéséhez, dinamizmusához és kulturális sokszínűségéhez.

Helyszínek

Kingston upon Thames

Address
Kingston Hill
KT2 7LB Kingston upon Thames, Anglia, Egyesült Királyság

Moszkva

Address
строение 2 Центральный АО RU, Prechistenskaya Naberezhnaya, 11, Moscow, Russia, 119034
119034 Moszkva, Moskva, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció