Leeds Trinity University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ha úgy dönt, Leeds Trinity Egyetem, Akkor válasszon egy egyetemi híres tanítás kiválóság, nagyon foglalkoztatható diplomások és a magas hallgatói elégedettség. Elkötelezettek vagyunk, hogy egy személyre szabott hallgató tapasztalata, barátságos és támogató környezetben, amely lehetővé teszi, hogy boldogulni. A méretet jelenti, hogy tudjuk, minden a mi nemzetközi diákok megnevezés, segít otthon érezze magát a pillanatban, amikor megérkezik.

Hát nem volt szerencsém találkozni még? Mi vagyunk Leeds Trinity Egyetem, Az egyik az Egyesült Királyság legjobb egyetemek hallgatói elégedettség és a foglalkoztathatóság. Már évek óta nyújt kiemelkedő, diákközpontú felsőoktatási közel 50 éve. Megtalálja nálunk egy gyönyörű campus mindössze hat mérföldre a Leeds belvárosában - az Egyesült Királyság egyik legjobb tanítványa városokban.

Mi úttörő szerepet játszott a befogadás szakmai munka elhelyezések fokonként, a diákok egy igazi előnyt, ha versenyben az első diplomás munkát. Az eredmények önmagukért beszélnek - 95% diákjaink alkalmaznak, vagy a további vizsgálat után hat hónappal végzős, amely helyére teszi számunkra a felső 25% -a brit egyetemek a foglalkoztathatóság.

A tanári kar kiterjedt szakmai tapasztalattal a földjeiken, és sok is aktív kutatók, hozzájárulva Leeds Trinity's növekvő hírnevét a kutatás ex cellence. Mi mértékben fektet a fejlesztés a következő generációs kutatók széles körű tőkefedezeti PhD tanulók számára minden évben. Büszkék vagyunk arra, hogy felajánl egy személyre szabott és befogadó universi ty élményt ad minden hallgató a támogatási megvalósítani képességeiket. Ezért a diákok nagyon elégedettek (az Országos Hallgatói felmérés) és mindenki egyetért - te tényleg egy nevet és nem több, a Leeds Trinity Egyetemen.

Mi a különbség 50 éves teszi. Alapítva 1966-ban két katolikus tanárképző főiskolák, Leeds Trinity Egyetem átalakult egy elismert egyetem neves oktatói kiválóság, hallgatói elégedettség és az EMP loyability. Ez az átalakulás vezérelték a jövőkép és értékek, amelyek középpontjában a minden, amit csinál.

Látomás

Célunk, hogy híres fejlődő társadalmi hatásos, nagyon foglalkoztatható személyek révén úttörő, a kutatás-vezette tanulás és tanítás.

Értékek

A Val UE méltóság, tisztelet, a társadalmi igazságosság és az esélyegyenlőség éli meg, és az alábbiak igazolják:

minőségre való törekvés minden, amit teszünk hogy egy együttérző, tiszteletteljes és befogadó közösség, amely a sokféleséget eljáró integritásáról és átláthatóságáról biztató párbeszéd és együttműködés

Küldetés

Küldetésünk által vezérelve katolikus identitás és a hit alapja, adunk egy kivételes oktatási tapasztalat egy sokszínű közösség. Elkötelezettek vagyunk, hogy a promóció a méltóság, tisztelet, a társadalmi igazságosság és egyenlőség megvalósítása érdekében pozitív társadalmi és gazdasági hatásokat.

Helyszínek

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, Anglia, Egyesült Királyság
Telefonszám
+44 113 283 7100