Learna Ltd

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért Learna?

Akár magabiztosan akarja bérnövekedést / előléptetést igényelni, hatékonyabban kommunikálni a csapatával, hozzáférni egy hozzáértő szakemberek közösségéhez, akár elmélyíteni az üzleti gyakorlatok megértését, az EMBA programunk középszintű vezetőknek nyújt pontosan azt, amire szüksége van !

Megfizethető oktatás mindenkinek

Az érték a Learna egyik alapelve, ezért dolgoztunk ki programokat a megfizethetőség szem előtt tartásával. Nem teszünk hátrányos megkülönböztetést a származási ország alapján, tehát a nemzetközi kurzusokra nincs nemzetközi pótdíj.

Tanuljon szakértőkkel

Oktatóinkat globális szakértői csoportból választjuk ki, nem a helymeghatározás, hanem az alkalmasság alapján. Mind akadémiai, mind karrieri elismeréssel az oktató oktatóként és mentorként jár majd el tanfolyamán.

Hozzon létre egész életen át tartó kapcsolatokat

Online természetünk lehetővé teszi, hogy megragadja a lehetőséget, hogy kapcsolatba lépjen a világ minden tájáról származó hallgatókkal. Az itt épített kapcsolatok és hálózatok felbecsülhetetlen értékűek lesznek a karrierjének prospektusában.

Beszámolók

Az életben semmi érdemes nem lesz egyszerű! És a programjaink sem kivétel! Azonban azok, akik hajlandóak időbe helyezni, a legnagyobb jutalmat fogják kihozni. Napi legalább egy órára el kell köteleznie magát. A legsikeresebb hallgatóink átlagosan napi 2 órát töltenek tanulmányaik elkötelezésére, és ennek eredményeként megszerezzék magukat olyan bizonyítványokkal, amelyek egyértelmű jelzést adnak a piacuknak és az iparnak! Íme, amit mondhattak korábbi diákjaink.

Pentelow Andrea

„A hozzárendelt csoport társaitól való tanulás valóban kibővíti a potenciális tanulási tapasztalatokat. Az év során mind együtt növekedsz, és családként is érzel magad. Nagyon támogató környezet. "

Christine Manga

„Ez óriási mértékben kibővítette tudásomat. Fantasztikus volt az, hogy képes voltam a munkám elvégzésére. A csoportmunka különböző témákból közelít meg a témákhoz - ez oldalirányban gondolkodott. ”

Saguna Woochit

"Ez az online tanfolyam az osztályteremben érzi magát, és annyira interaktív, hogy szeretném megszerezni a mestereimet, majd remélhetőleg online PhD-én."

Partnereink

A Learna programokat nemzetközileg elismert oktatási vezetőkkel együttműködve készítik és szállítják. Büszkék vagyunk a partnereinkkel végzett munkára, segítenek abban, hogy minden program magas színvonalú legyen, és hogy a hallgatók hozzáférjenek a legjobb minőségű oktatáshoz.

137671_Clipboard02.jpg

Programjaink

Együttműködő partnerünkkel, a gibraltári egyetemmel együtt.

Executive MBA programunk 18 hónapos online program középszintű vezetők számára, akik fel akarnak lépni! A szakmai fejlődéshez egyértelműség, látomás és képesség szükséges a megfelelő stratégiák következetes végrehajtására. Útiterv vagy útmutatás nélkül a folyamat lenyűgöző lehet.

EMBA-k segíthetnek a növekedés gyors nyomon követésében, és ezer program-díjat takaríthat meg Önnek. Eddig posztgraduális kurzusaink során több mint 1000 szakember segített 150 országban és területen, és nagy örömünkre szolgál, hogy gyorsulhatunk téged is!

Executive MBA Pénzügyi Menedzsment

Az Executive MBA pénzügyi menedzsmentben kínál üzleti vezetőknek és vezetőknek jövőbiztos és kihívásokkal teli tanulmányi programot, amely gyorsan bővíti tudományos ismereteit és gyakorlatát a pénzügyi menedzsment területén.

Executive marketing marketing menedzsment

A marketing olyan, mint egy élő szervezet, soha nem hagyja abba a fejlődést. A marketing marketing MBA vezetőségünk fejleszti a marketing megértését ebben a modern és dinamikus világban - anélkül, hogy szünetet tartana a karriered számára.

Executive MBA Egészségügyi Menedzsment

Az egészségügyi változás, fejlődés és haladás elkerülhetetlen, és független, lelkiismeretes és intuitív vezetőkre van szükség. Csatlakozzon az egészségügy menedzsmentjének MBA-hez, és elsajátítsa az egészségügyi üzletág komplexitásait.

Executive MBA Vendéglátás és Idegenforgalmi Menedzsment

A vendéglátás és az idegenforgalom menedzsmentjének EMBA-ját az iparági vezetők törekvéseire fejlesztettük ki. Az akadémiai tanulmányok és a valós üzleti tapasztalatok összekapcsolása segíti a sikeres karrier megteremtéséhez szükséges készségek fejlesztését.

Executive MBA

A globális üzleti környezet folyamatosan fejlődik. Executive MBA felkészíti Önt a tudással, készségekkel és magabiztossággal a vezetői pozíciók kezeléséhez összetett, állandóan változó szervezetekben.

Executive MBA a vállalkozásban

Szeretne vezetni a vállalkozásban egy szervezeten belül? Vállalkozói Executive MBA vállalkozásunk felkészíti a lelkesítő vállalkozókat a sikeres üzleti növekedéshez szükséges készségekkel és tudással.

Helyszínek

Cardiff

Address
Learna Ltd, Ty Bevan, Cleeve Drive,
Llanishen

Cardiff, Wales, Egyesült Királyság

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: