Hivatalos Leírás

MSM-US1

Maastricht School of Management és a University of Suffolk indított egy izgalmas együttműködő Executive MBA fokozatot, amelynek értelmében a résztvevők képesek lesznek tanulni nemzetközi helyszíneken, Maastricht (Hollandia), Ipswich (UK) egy lehetőséget, hogy tanulmányozza a Boston (Amerikai Egyesült Államok) a vízumkötelezettség.

Ez a partnerség egyik legrégebbi üzleti iskolák Hollandiában és az egyik legfiatalabb egyetem az Egyesült Királyságban vezetett a fejlődés egy egyedülálló MBA, amely egyesíti a szilárd üzleti hagyomány és nemzetközi akkreditálási vállalkozói energia és lehetőség. A program szállított teljes egészében angol nyelven.

További erről úttörő új Executive MBA lásd a cikk róla, hogy szerepelt a magazinban üzleti Mivel

Elmélyítése és megerősítése a felsőoktatás és a tudományos közötti kötések Hollandia és az Egyesült Királyság, az alkancellár Suffolk Egyetem professzora Richard Lister hozott egy látogatás MSM végén augusztus 2016.

MSM és a University of Suffolk tervezi a forrásokat, hogy egy hatékony transznacionális oktatási partnerség az üzleti oktatás, különös tekintettel a szociális és a környezeti fenntarthatóság és a felelősség, különösen a high-tech gazdasági környezetben, ahol az élethosszig tartó tanulás vált elengedhetetlen a gazdasági versenyképességét. Ez magában foglalja a partneri ajánlani egyénileg különböző menedzsment és vállalkozás fok, rövid programok és üzleti rendezvények. Healthcare Management egyik terület különösen, ha a két intézmény egybe a hálózatok és a szakértelem.

MSM-US32
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

A Maastricht-Suffolk Executive MBA a hármas nemzetközileg akkreditált (AMBA, IACBE és ACBSP) menedzsment mértékben kínált együttműködve a Suffolk Business School és a Maa ... [+]

A Maastricht-Suffolk Executive MBA hármas nemzetközileg akkreditált (amba, IACBE és acbsp) Menedzsment mértékben kínált együttműködve a Suffolk Business School és a Maastricht School of Management. Ez a partnerség egyik legrégebbi üzleti iskolák Hollandiában és az egyik legfiatalabb intézmény az Egyesült Királyságban vezetett a fejlődés egy egyedülálló MBA, amely egyesíti a szilárd üzleti hagyomány és nemzetközi akkreditálási vállalkozói energia és lehetőség. A program szállított teljes egészében angol nyelven.

Végén a 24 hónapos program fog keresni a rangos címet MBA - egy nemzetközileg elismert képesítést, oda Maastricht School of Management. A Maastricht-Suffolk Executive MBA egy igényes, de üdítő részmunkaidős program, amely felállítja majd az irányítási és vezetői képességek, amely növelheti a karrier a globális tudásalapú gazdaságban. A csomag egy prémium kreatív vezető és az innováció, és kínálja a lehetőséget, hogy merüljön el három dinamikus régiókban, ahol a technológiai innováció, a kreatív iparágak, a kulturális örökség és a logisztika és ellátási lánc tempót diktálnak globális üzleti trendeket.... [-]

Hollandia Maastricht
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul