Nottingham Business School, Nottingham Trent University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited

Miért a Nottingham Business School?

A Nottingham Business School (NBS) a Nottingham Trent University (NTU) egyik virágzó tagja; mi nemzetközileg elismert az egyik legjobb üzleti iskola az Egyesült Királyságban, amely kiváló oktatási és kutatási, amely erőteljes, pozitív hatással a pályára, a vállalkozások és a globális közösség. Posztgraduális kurzusaink kivételes lehetőséget nyújtanak arra, hogy felfedezzék, ki lehet, miközben kiváló szakemberekből és üzleti vezetőkből ismerkedik, kiemelkedő nemzetközi hírnévvel. Az egyik üzleti iskola egyik legnagyobb, legkülönbözőbb karja, amely innovációs elméleteket, hatalmas üzleti tapasztalatokat és inspiráló, támogató oktatást jelent.

AACSB akkreditált

A Nottingham Business School világszerte az üzleti iskolák legmagasabb 5% -ával csatlakozik, miután a Nottingham Trent University akkreditációt kapott a Szövetség üzleti és menedzsment tanfolyamairól az Advance Collegiate School of Business (AACSB) felé.

Kapcsolódás az iparhoz

A Nottingham Business School több mint 600 üzleti kapcsolattal és iparággal rendelkezik - az Egyesült Királyságban és külföldön -, és rendszeresen fogadja az egyetemen dolgozó szakembereket a diákjainkkal való együttműködésre. Üzleti Leader előadássorozatában a diákok megtanulják a nagyobb szervezetek vezető vezetői, köztük az IBM, az Experian, az Unilever, a Santander, a Ford, az Alliance Boots, a Toyota és a Chartered Institute of Marketing.

Hozzon létre egy egyedi, személyre szabott tanfolyamot

Tanfolyamaink alaposan felépítésre kerülnek, hogy alapvető készségeket, szaktudást nyújtsunk szakterületeken és értékes gyakorlati tapasztalatokat. Minden kurzus egy központi elemből indul ki, amely több opcionális útvonalhoz vezet, és végül egy sor nagyprojektet választ. Önnek is lehetősége van arra, hogy még több tapasztalatot szerezzen azzal, hogy egy tanévre kiterjedő szakmai gyakorlatot foglal magába *. 2018. januári kurzusok:

 • msc menedzsment
 • MSc Management és Nemzetközi Üzleti
 • MSc Marketing
 • MSc Branding és Reklám
 • MSc Pénzügy
 • MSc International Business (egyszeri díj)

2018 szeptemberében kezdődő tanfolyamok:

 • msc menedzsment
 • MSc Menedzsment és Pénzügy
 • MSc Menedzsment és globális ellátási lánc menedzsment
 • MSc Menedzsment és Innováció és Enterprise
 • MSc Management és Nemzetközi Üzleti
 • MSc Management és a nemzetközi kiadás
 • MSc Menedzsment és Marketing
 • MSc Marketing
 • MSc Branding és Reklám
 • MSc digitális marketing
 • MSc Humánerőforrás Menedzsment
 • MSc Közgazdaságtan
 • MSc Közgazdaságtan és Beruházás Banking
 • MSc International Business (egyszeri díj)
 • MSc International Business (Dual Award)
 • MSc Pénzügy
 • MSc Pénzügyi és Számviteli
 • msc pénzügyi és befektetési banki
 • MSc vállalkozói
 • MSc Projektmenedzsment

* A korlátozások a kiválasztott tanfolyam függvényében érvényesek. Az iparági tapasztalatokkal rendelkező magánszemélyek érdeklődhetnek a nappali MBA és Executive MBA programokban.

Diákjaink

Ne csak a szavunkat hallgasd meg - halld meg, mit hallgatnak a diákok a Nottinghamben való tanulásról és nevelésről, valamint a tanfolyamokról és lehetőségekről.

Karrier Enhancement

A kezdetektől fogva a foglalkoztathatóságra koncentrálunk, egy olyan tanulási tapasztalaton keresztül, amely integrálja az elméletet és a gyakorlatot. Az NBS posztgraduális hallgatók 96% -a foglalkoztatott, önálló vállalkozó, vagy a tanulmányi idő után hat hónappal végzett továbbtanulás (DHLE 2015/16)

 • A teljes munkaidőben dolgozó MSc hallgatók választhatnak, hogy egy év munkát adnak hozzá. *
 • A globális akkreditációt kaptuk az AACSB üzleti és menedzsment kurzusaink minőségéhez - csatlakozva a világ 5 legfontosabb üzleti iskolájához.
 • Évente több mint 70 vállalatnál dolgozunk, hogy tanácsadói lehetőségeket biztosítsunk diákjaink számára.
 • Diákjaink számos fontos projektet választanak. Lehetőségek közé tartozik egy élő tanácsadói projekt, három hónapos szakmai gyakorlat, nemzetközi nyári iskola vagy üzleti kutatási projekt.
 • Folyamatosan foglalkozunk az iparági előadókkal, köztük a népszerű üzleti vezetők előadássorozatával és a Masters-specifikus eseményekkel.
 • Beléphet a Global Responsibility Week és a Global Business Week-hoz.

* kivéve MSc Vállalkozói, MSc Nemzetközi Üzleti, MSc Nemzetközi Üzleti (Dual Díj) és MSc Menedzsment és a Nemzetközi Kiadó. Van egy dedikált Foglalkoztatási Csapatunk is, amely személyre szabott tanácsokat kínál, hogy ösztönözze és növelje karriertervezésének minden szakaszát.

Tanfolyam akkreditációk

Chartered Institute of Marketing (CIM) A Chartered Institute of Marketing (CIM) partnereinkkel együttműködve a CIM Graduate Gateway-n keresztül a CIM Graduate Gateway-n keresztül biztosítjuk a CIM hallgatói tagságát a marketing tanfolyamokon. Chartered Management Institute (CMI) Az MBA és az összes MSc Menedzsment tanfolyamok Dual Award akkreditált Chartered Management Institute (CMI). Ez azt jelenti, hogy ha végzett, két képzettséget kap:

 • MSc Menedzsment (és útvonal); és
 • CMI 7-es szintű diplomamenedzsment és vezetés

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) Az MSc Humánerőforrás Menedzsment kurzusát a Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) hagyja jóvá. A HR és az emberek fejlődésének szakmai testülete, a CIPD világszerte elismert, és az általuk jóváhagyott képesítés valóban növelheti karrierlehetőségeit. Chartered Institute of Finance (CFA) Pénzügyi kurzusaink mindegyikét a Chartered Institute of Finance (CFA) együttműködésével hozták létre, így a modulok is hozzájárulnak az intézmény saját képesítéséhez, amelyet az érettségi után elvégezhet.

Ösztöndíjak

A Nottingham Business School számos nagyszabású ösztöndíjat és kedvezményt kínál a Full Time Master kurzusainkhoz. Ezek olyan hallgatók számára állnak rendelkezésre, akiket felajánlottak, és akik elfogadtak egy helyet a teljes Nottingham Business School-ban. Kérjük, látogasson el weboldalunkra a részletekért és a jelentkezési lapért. Nemzetközi Fejlesztési Irodánk számos ösztöndíjjal rendelkezik a nemzetközi hallgatók rendelkezésére.

Nottingham városélet

A posztgraduális hallgatóként a Nottingham Business Schoolban érezheti életét egy élénk, kozmopolita városban, Anglia szívében. Nottingham egy élénk kulturális központ, amely a legjobb művészeti galériák, színházak, múzeumok, mozik és élő show helyszínekkel büszkélkedhet az East Midlands-ben. Nottingham híres arról, hogy trendi, olcsó hely a személyiség és a kultúra táskájával való életben, és bőven kínál. A város több lakosra jutó sportlétesítményeket biztosít, mint bárhol máshol Európában (visitnottingham.com). Vessen egy pillantást a legfrissebb LINK iskolai folyóiratunkra, amely a legutóbbi sikereinkről és tevékenységeiről szóló történeteket tartalmaz, és meg kell adnia az izgalmas lehetőségeket és eseményeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés DBA » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


MBA Business Administration

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2018 Egyesült Királyság Nottingham + 1 további

Kiemelkedő MBA kurzusunk valóban életet váltó élményt nyújt, és kivételes lehetőséget nyújt Önnek teljes potenciál elérésére. A Master of Business Administration (MBA) a leginkább vágyott és nemzetközileg elismert posztgraduális menedzsment végzettség a világon, és van egy jó oka. [+]

Kiemelkedő MBA kurzusunk valóban életet váltó élményt nyújt, és kivételes lehetőséget nyújt Önnek teljes potenciál elérésére. A Master of Business Administration (MBA) a leginkább vágyott és nemzetközileg elismert posztgraduális menedzsment végzettség a világon, és van egy jó oka. A sikeres vezetői karrier útlevelét széles körben ismerik el, ami lehetővé teszi a funkcionális szerepet betöltő vezetők számára egy magasabb rangú stratégiai pozíciót, és felhatalmazza a felső vezetőket, hogy szerezzenek mélyebb, stratégiai ismereteket, amelyeknek még magasabbra kell emelkedniük.

Világszínvonalú tanulási környezetben, nemzetközileg elismert tudósok és üzleti vezetők által szállított kurzus az elméletet és a gyakorlatot integrálja, hogy gyakorlati tapasztalatot, inspiráló tanítást és világos nemzetközi perspektívát nyújtson. Itt a Nottingham Business School-nál büszkék vagyunk arra, hogy olyan innovatív és szigorú MBA-t fejlesztettünk ki, amely lehetővé teszi, hogy személyre szabja a tanulás körülményeit. Jelentősen erősíti vezetői tudását, vezetői képességeit és a globális üzlet megértését. A teljes munkaidős MBA mellett három speciális MBA-t is kínálunk:... [-]


Videók

Nottingham Business School - The business school for business

How to apply online for Nottingham Business School

Kapcsolat

Nottingham Business School

Cím Nottingham Business School Nottingham Trent University Burton Street
NG1 4BU Nottingham, England, Egyesült Királyság
Honlap http://www.ntu.ac.uk/nbs
Telefon +44 115 8484460