Oxademy Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Oxademy Doktori Iskola egy szakmai és tudományos oktatási szolgáltató található, a város, Oxford, a világ legismertebb tanulás központja. Abban Oxademy dolgozunk kiterjedt oktatási szakemberek Oxford szállít világszínvonalú irányított online tanulás a jogosult hallgatók.

Hogyan dolgozunk

A programok a diákok mindent kell, hogy sikeres legyen. Ez magában foglalja a önfelfedezés programot, a kritikus gondolkodás, a vezetés és a vállalkozói képzés, munka megszerzése coaching, folyamatos mentorsjo [, gyakornoki lehetőséget ... és természetesen, egy akkreditált bizonyítványt vagy diplomát érettségi után.

Technológia

Oxademy innovatív, élvonalbeli távoktatási platform alapját saját keretet (OxABL ©), amely egy logikai felépítése az online oktatás. A gyökere a programozás "Human Cognitive System" és egy "Oktatási Design", amely lehetővé teszi számunkra, hogy összpontosítson, hogyan dolgozzák fel az információkat a tanulók ... így jobban részt a szinkron és aszinkron tanulási módszereket. Az általunk kifejlesztett saját e-learning platform (VLE), amely elfogadja számos technológia, hogy zavartalan és hatékony tanulási tapasztalat. A legfontosabb, hogy VLE lehetővé teszi számunkra, hogy vegyenek részt a diákok (online és offline), motivációjukat, és automatikusan megérteni a viselkedését a sikeres diákok. Mindez elegendő egy felhő-alapú megoldás, amely támogatja a "Mashware" (metszéspontja mashup és oktatóprogram), LIVE interaktív osztályok, a tanár-diák interakció, a LIVE tanulói rendszer, valamint egy intelligens tanulási minta analizátor.

Ez az összes szállított az interneten keresztül távoli tanulás.

Helyszínek

Oxford

Oxademy Graduate School

Address
Clarendon House, 52 Cornmarket Street
OX1 3HJ Oxford, Anglia, Egyesült Királyság

Hong Kong

Address
21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay
Hong Kong, Hongkong

Shanghai

Address
1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road
Shanghai, Shanghai, Kína

Kuala Lumpur

Address
Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,
59200 Kuala Lumpur, Kuala Lumpur szövetségi területe, Malajzia

Mumbai

Address
Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

400020 Mumbai, Maharashtra, India

Lagos

Address
No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos
Lagos, Lagos, Nigéria

Tokyo

Address
152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20
Tokyo, Japán

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket