Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a nemzetközi diákokat a világ minden tájáról. Az Egyesült Királyságban való tanulás nagyszerű élmény lehet, hogy új emberekkel találkozhat, új dolgokat kipróbálhat és új országot tapasztalhat. Gyere és csatlakozz hozzánk.

Az egyetemről

  • A 180 éves oktatás hagyománya 1834-ből származik
  • Körülbelül 10 000 diák hallgat a három egyetemen Gloucestershire-ben
  • Öt brit egyetem az egyetemek számára a hallgatói támogatási szolgáltatásokért (International Student Barometer Survey, 2017)
  • Több mint 60 országot képviselő nemzetközi diákok
  • Több mint 100 tudományos tanfolyam közül választhat

Miért válassza a University of Gloucestershire ?

A foglalkoztathatóság

A Degreeplus-kezdeményezésen keresztül biztosítjuk az elhelyezés évét és a rövid munkatapasztalat lehetőségeket, értékes munkatapasztalatot nyújtva a munkaerőpiac számára. A diplomások 94% -a álláshelyeket vagy további tanulmányokat talál a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül (DLHE 2015/16).

Gyorsasági fok

Kétéves intenzív alapképzési programokat kínálnak számos témában, beleértve az üzleti és jogi, hogy segítsen a diplomás gyorsabb és pénzt takarítanak meg.

Hallgatói tapasztalat

Ünnepi és támogató campus környezetünk lehetővé teszi, hogy teljes mértékben részt vegyen az egyetemi életben. Az Egyesült Királyságban az első helyet a hallgatói támogatási szolgáltatásainknak (International Student Barometer Survey, 2015) rangsoroltuk.

Minőségi oktatás

14 nemzeti oktatói ösztöndíjat kaptunk, és erős portfóliójuk van az iparági tapasztalattal rendelkező előadók számára.

Angol nyelv és akadémiai előkészítő tanfolyamok

A nemzetközi diákok akadémiai tanulmányaik elkészítésére szolgáló dedikált programokat az INTO University of Gloucestershire állítja University of Gloucestershire .

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

University of Gloucestershire

Ez a kurzus segít abban, hogy kreatív megközelítést dolgozzon ki az üzleti életre, ami igaz innovációt eredményez. Az elméleten alapuló tervezési gondolkodás és gyakorlat ... [+]

Ez a kurzus segít abban, hogy kreatív megközelítést dolgozzon ki az üzleti életre, ami igaz innovációt eredményez.

Az elméleten alapuló tervezési gondolkodás és gyakorlati feladatok segítségével növelni fogja vezetési és vezetési képességeit. Az elkötelezett és kutatói tevékenységet folytató pedagógusok támogatásával és szakértelemmel részesül, kiváló tudományos és üzleti tapasztalattal. A különféle szakterületekhez tartozó vendégfigyelők és a kurzus kapcsolódása a Chartered Management Institute-hez (CMI) növeli ismereteit. A diákok sokféle háttérrel jönnek, és arra ösztönzik őket, hogy saját tapasztalataikat, valamint újonnan szerzett készségeiket és tudatosságukat vonják be. Ez hozzájárul egy olyan dinamikus tanulási környezethez, amely magában foglalja az üzleti szimulációkat, az innovatív problémamegoldásokat és a kevert tanulást.... [-]

Egyesült Királyság Gloucester
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 félévek
Campus
Bővebben magyarul