Hivatalos Leírás

Áttekintés

Business School Netherlands Nigeria (BSNN) 2003 októberében alakult Nigéria oktatási szolgáltatójaként. Ez a szakosodott üzleti iskola szigorúan gyakorolja a tudományos tanulási módszertant, akit cselekvési tanulásnak neveznek.

A cselekvési tanulás célja, hogy hozzájáruljon a felsőoktatásban a menedzsment tanulásában; és elősegítik az afrikai vezetők készségeinek, ismereteinek, kutatási lehetőségeinek és képességének fejlesztését a saját szervezetük előtt álló problémákkal, kilátásokkal és kihívásokkal kapcsolatban.

A Business School Netherlands Nigeria által kínált programok magukban hordozzák az Action Learning módszertan belső jellegét, és ez bizonyult az egyik kritikus tényezőnek, amely az üzleti iskola jelenlegi pozícióját eredményezte, mint az Európában elismert MBA tanulmányokat, releváns megközelítés a hatékony irányítási fejlődéshez.

Szervezet

A BSNN-nek jelenleg huszonhárom MBA hallgatója van Otaban és Abujában, és több mint 400 résztvevője van a 2 vagy 3 napos Action Learning Management Development Programokban (Masters Classes) és több mint 14 hallgatóval a 6 hónapos Management Kompetenciafejlesztési program.

Vízió és küldetés

BSN Nigéria elképzelése, hogy globálisan olyan izgalmasan eltérő tanulási tapasztalatokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a vezetők számára, hogy gyorsabban tudjanak tanulni, mint az uralkodó változási arány, miközben a misszió hozzájárul a felsőoktatásban a vezetői tanulásban; és elősegítik az afrikai vezetők készségeinek, ismereteinek, kutatási lehetőségeinek és képességének fejlesztését a saját szervezetük előtt álló problémákkal, kilátásokkal és kihívásokkal kapcsolatban.

Munkatársak

A Business School Hollandia munkatársai több mint lelkesek, hogy alkalmazzák a cselekvési tanulási módszert a mindennapi környezetben. Nap mint nap, a munkatársak örömmel fejlesztik magukat, annak érdekében, hogy szervezetünk a legjobb MBA-szolgáltatók között legyen.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Business School Netherlands, Nigeria

A mi cselekvési tanulás Executive MBA vágja át a végrehajtó szakemberek junior vezetők különböző államok Nigéria és a gazdasági ágazatok. ... [+]

Áttekintés

A mi cselekvési tanulás Executive MBA vágja át a végrehajtó szakemberek junior vezetők különböző államok Nigéria és a gazdasági ágazatok.

Executive MBA Program Outline

Az Executive MBA program fut az angol nyelv egy szilárd csapat a nemzetközi kar és a cselekvési tanulási módszertan.

Borderless Management

Az Executive MBA segíti Önt abban, hogy hatékonyabbá tegye a munka kihívásait egy valós megoldás segítségével az Action Learning Methodology segítségével. A rugalmasság a legfontosabb; mint üzleti iskola, megértjük, hogy szükség van a folyamatos fejlesztésre és képzésre a legmagasabb szinten, és azt is tudjuk, hogy az idő elengedhetetlen a mindennapi életünkben. Ezzel a műhelyeket negyedévente péntektől vasárnapig aktiválhatja, minimális interferenciát biztosítva a mindennapi munkájához.... [-]

Nigéria Lagos
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 hónap
Campus
Bővebben magyarul