Fondazione CUOA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Fondazione CUOA. Business School 1957 óta.

Fondazione CUOA vezető Business School és az egyik legaktívabb központja Olaszországban fejlesztése és támogatása az irányítási és vállalkozói készségek a magán- és az állami szektor. Az egyik megkülönböztető jegyei Fondazione CUOA van a történelem és az erős, gyökerezik a kapcsolatot a területen, ami pedig kitűnő vállalkozók és vezetők. Nem csak több mint 3.500 helyi vállalkozások együttműködnek a Business School, de Fondazione CUOA is kifejlesztett együttműködést a külföldi partnerekkel annak érdekében, hogy kínál a sikeres nemzetközi tanfolyamokon részt vettek a diákok 50 ország és kifejlesztéséhez vezetett számos projekt különféle részein a világon.

Fondazione CUOA egy országos és nemzetközi hivatkozási pont a vállalkozói és vezetői képzés: ez az a hely, ahol az egyének is fejleszteni céljaik és ápolják tehetségüket. Az iskola kínál konkrét válaszokat keresztül MBA, master fokozatok, ügyvezető Master programok, rövid távú Executive kurzusok és egyéni programok és helyre került a toborzók közül az első a legfontosabb üzleti iskolák Olaszországban.

Küldetésünk

"Ahhoz, hogy a vonat a vezetők és a vállalkozók a jövőben annak érdekében, hogy a társadalmi-gazdasági növekedés révén a kutatás, az innováció és a hatékony üzleti modellek".

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Fondazione CUOA International MBA

Campus Nappali 9 hónapok November 2018 Olaszország Altavilla Vicentina

[+]

Nemzetközi MBA címzettje erősen motivált ember, igazolt szakmai tapasztalat és érdeklődés működő nemzetközi és multikulturális környezetben.

Különösen kíváncsiak lehetnek arra, hogy középszintű, magasan szakosodott multinacionális cégek vezetői pozíciókat szerezzenek, ahol nemzetközi szinten igazi hatással lehetnek, feltéve, hogy izgalmas szerepet és felelősséget vállalnak.

[-]

Videók

Fondazione CUOA

Kapcsolat

Fondazione CUOA Business School

Cím Fondazione CUOA Villa Valmarana Morosini 103, G. Marconi
36077 Altavilla Vicentina, Veneto, Olaszország
Honlap http://www.cuoa.it/
Telefon +39 0444 333711