Hivatalos Leírás

Fondazione CUOA Business School

CUOA (széles Ya) Business School 1957-ben alakult

Olaszországban a CUOA az egyik vezető üzleti iskola és egy aktív központ a magán- és közszféra irányításának és vállalkozói készségeinek fejlesztéséhez és fejlesztéséhez.

A CUOA School of Business Administration egyik legjelentősebb jellemzője a hosszú története és mély földrajzi kapcsolatai, amelyek hozzájárulnak a kiemelkedő vállalkozók és igazgatók promóciójához Északkelet-Olaszországban.

A CUOA nemcsak nemzetközi képzések (külföldi partnerekkel való együttműködés), hanem több mint 3500 helyi vállalatnál is működik. A kurzus résztvevői 50 különböző országból származnak, és 15 globálisan különböző fejlesztési projektet vezetnek be.

A CUOA School of Business Administration nemzeti és nemzetközi vezető szerepet tölt be a vállalati és menedzsment tanfolyamokon. Ez a főiskola segíti a diákokat az egyéni igényeik és képességeik fejlesztésében.

A CUOA egyéni vállalatokat, vállalatokat, magán- és közintézményeket vezet a vállalati célok elérése érdekében.

Ez az iskola az üzleti ügyintézés mesterképzését, a rövidtávú vezetői kurzust és egy egyedi igényt kielégítő tanfolyamot kínál. Olaszországban az egyes cégek humán toborzási osztálya fontos felvételi megfontolásnak tekinti a COUA üzleti menedzsment diákjait.

A CUOA Business School egy fenséges, XVIII. Századi épület, amely Vicenza városában, az olasz külvárosban, a Villa Valmarana Morosini területén található. Ezt a 18. századi Palladian stílusú épületet Francesco Muttoni építész tervezte, és minden olyan iskolai létesítményt tartalmaz, amely történelmi kultúrát és tudományos tevékenységet foglal magában.

A Valmarana Morosini a villa mellett található, és egy modern üzleti iskola konkrét példája. Ez a lakónegyed a kora villák közepén elhelyezett füves házban és házban található, és több mint 50 szobával rendelkezik, melyek saját fürdőszobával és egyéb szolgáltatásokkal rendelkeznek.

Fondazione CUOA Business School

CUOA (széles Ya) Business School 1957-ben alakult

Villa Valmarana Morosini

103, G. Marconi

Altavilla Vicentina, Vicenza, 36077 IT

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

Fondazione CUOA

A részmunkaidős CUOA MBA egy nemzetközileg orientált program, amely lehetőséget nyújt a tanulásra ösztönző multikulturális környezetben. A diákok integrált és stratégiai ... [+]

Részmunkaidős MBA Nemzetközi Program együttműködve a Michigani Egyetemmel - DearbornKezdés dátuma: 2020. március 6. Vége: 2021. július Nyelv: olasz és angol Időtartam: 30 hétvége, 1 hét külföldön, 70 óra távoktatásban

A Master of Business Administration egy általános menedzsment tanfolyam, amelynek értékét nemzetközi szinten ismerik.

A részmunkaidős MBA egy nemzetközileg inspirált CUOA-javaslat, amely a vállalat integrált és stratégiai elképzelését fejleszti, amelynek célja a szakmai kihívások kezelése az egyre összetettebb kontextusokban. Felfedezi a vállalat összes funkcióját és folyamatát, és konkrét eszközöket biztosít azonnali használatra.... [-]

Olaszország Altavilla Vicentina
Március 2020
Olasz,Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul