UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A másik oldalon a turizmus

UET - Az európai Egyetem idegenforgalmi 1993-ban alakult azzal a céllal, képzési szakemberek az idegenforgalmi ágazatban.

Az idegenforgalmi ágazat, annál valószínűbb, hogy a hirtelen változásokat, mint bármely más ágazat, nagy szükség van a magasan képzett szakemberek, akik szokva nemzetközi kontextusban.

Főbb témák Enhancement

KÖZÖSSÉG: Mi lesz fenntartani, támogatást és hozzon létre több közösség, amelyen belül a diákok tanulni és fejlődni.

eljegyzés: Biztosítani fogjuk, hogy a hallgatók vegyenek részt a tanulásban és a sok rendelkezésre álló lehetőségeket belül és kívül UET amelyen keresztül tudnak fejleszteni diplomás attribútumok és a foglalkoztathatóságot.

Támogatás: Kínálunk Önnek időben és hasznos támogatást, proaktív és reaktív annak érdekében, hogy teljesítsék a lehetőségeket.

Visszacsatolás: Mi az Ön azonnali és hasznos visszajelzést

elismerés: Mi lesz támogatják és elismerik a jó tanítási gyakorlat

Nagy százalékban Állásközvetítő kurzusok és mesterképzésre turizmus

A tanfolyamok és mesterképzésre, a diákok egy valódi lehetőséget, hogy a végén a tanulmányi program és a gyakorlat. UET jelentések nagyon magas tanfolyam utáni elhelyezkedés, amely ágazattól függően, ez 75% és 82%. A tanulók elhelyezésének zajlanak mind Olaszországban, mind külföldön.

Student Visa Application eljárás Külföldi Hallgatók

Mielőtt felvételt, akkor a hallgató küldjék önéletrajzot a helyét az általuk választott, és rendelkezésre áll, hogy interjút telefonon vagy Skype-on keresztül.

Megerősítése beiratkozás kerül sor, csak miután a hallgató fizetett 50% -a természetesen tandíj és a regisztrációs díjat.

Miután az aláírt szerződés és a vételár megfizetése érkezett, UET elkészíti a szükséges papírokat, vagy dokumentációt be kell mutatni a Visa Hivatal az olasz konzulátus a származási országban.

Minden külföldi diákok, akik szeretnék beiratkozni, UET szolgáltatást kínál a fent említett eljárást.

Nagyon fontos, hogy a diákok, hogy haladéktalanul értesíti a UET az általuk választott helyre a kimenetele a vízumeljárás (akár a vízum megadásának, vagy sem).

Érkezéskor Olaszországban UET segíti a diák befejezni a papírmunkát, hogy a tartózkodási engedély megszerzéséhez.

Szállás

UET nyújt ingyenes segítséget szállást találni bocsátja a szükséges kapcsolatokat és referenciák.

A diákok választhatnak a szállás típusát preferálják hosszától függően a szállást. Íme néhány példa:

Family Homestay Apartmanok osztani a többi diák B & B, szállás Residences kapcsolatban áll az iskola Szállás foglalás és a fizetés megállapodások teljes egészében a hallgató költségére.

Akkreditációk

UET engedélyezi az Oktatási Minisztérium Elnöki Rendelet értelmében 389/1994 OM 13.01.99. Ez is igazolja az UNI ENI ISO 9001: 2008.

UET tett megállapodások nemzeti és nemzetközi egyetemek a tudományos és oktatási együttműködés.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

MBA Globális Vendéglátás és A Turizmus Menedzsment

Campus Nappali 12 hónapok June 2018 Olaszország Róma Milánó Palermo + 2 további

UET Italia indít UET International-hez angol tanított programok világszerte. Felveszem a mi MBA Globális Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management kezdődően november 2-án 2015-ig. [+]

A programról

UET Italia indított UET International-hez angol tanított programok világszerte. Az első bevitel a MBA globális vendéglátás és a turizmus menedzsment kezdődött november 2-án 2015-ig.

Az MBA 3 fázisból áll:

Elmélet (4 hónap Milan campus) Gyakorlat (4 hónap bárhol beleértve a jelenlegi munkahelyen) Projekt kidolgozásában elért (4 hónap online, de viva Milánó).

Szerezzen be egy kettős diplomát UET és egy brit egyetemen átvitelével 120 óra hitel szerzett a mi MBA teljes mértékben akkreditált négy brit egyetem beleértve Coventry University (London Campus) helyen nem. 2. a turizmus és vendéglátás a brit Guardian 2016 Liga University Guide.... [-]


Videók

Students Reflect on their UET experience.

UET Милане - Приезжайте сюда!