Gulf College Oman

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Gulf College-ról

A Gulf College (GC) eredete 1990-ben nyúlik vissza, amikor professzionális és szakképzési szolgáltatóvá alakult az Omán szultánságában. Az intézmény képzési intézettől a főiskoláig terjedő növekedése különböző fázisokban zajlott. 2014 szeptemberében a Gulf College új céltáborba költözött Mabelába költözött, kidolgozta az új stratégiai tervet, és megállapodást kötött a Cardiff Metropolitan Egyetemmel (CMET), mint további tudományos partner. 2015. január 28-án a GC új campusát hivatalosan megnyitotta Sayed Saud bin Hilal Al Busaidi, a Muscat államtitkár és kormányzó. A beépített terület 67 200 négyzetméter négy emeleten elegendő parkolóval.

A létesítmények között tantermek és előadótermek találhatók

Látomás

Hozzájárulás a felsőoktatás jövendő irányának fejlesztéséhez Ománban, a diplomások képzése a kutatásban és a vállalkozói tevékenységben való gondolkodáshoz, eléréséhez és kiválóságához.

Küldetés

Nemzetközileg elismert és innovatív tudományos képesítéseket kínálnak, amelyek megfelelnek a hallgatók igényeinek, a munkaerőpiacnak és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak.

értékek

  • Diák összpontosított
  • Kreativitás és vállalkozói gondolkodás
  • becsületesség
  • felelősségre vonhatóság
  • Társadalmi felelősség
  • Minőség javítása

Gulf College Nemzetközi Diákköri Klub

Az Öböl-i Főiskola Nemzetközi Diákköri Klubja egy új Főiskolai kezdeményezés, amelyet a Karrier-irányítási és Alumni Ügyek Központja és az Öböl-kollégium nemzetközi egyetemi hallgatói javasoltak.

A nagykövetek olyan diákok, akik jelenleg az Öböl-kollégiumban tanulnak, és akik úgy döntöttek, hogy képviselik a főiskolát a világon. A GC nemzetközi nagykövetei segítséget nyújtanak a többi diáknak praktikus tippekkel Omán életéről és a Gulf College-ban folytatott tanulmányokról. Részt vesznek a Főiskola által szervezett tevékenységekben, és osztják meg érzelmeiket, reményeiket, álmaikat és tapasztalataikat a klub Facebook-oldalán. Megosztják ötleteiket, részt vesznek különböző eseményeken, és értékelik egymás kultúráit. Eddig 17 nemzetközi diák csatlakozott a klubhoz, ezáltal a világ különböző részeiből érkező sokszínű embercsoport.

A csoport fő célja, hogy megbízható platformot nyújtson a potenciális jövőbeli öböl-kollégium diákjainak támogatására a gyakorlati kérdések megválaszolásával és a kétségeik tisztázásával.

Helyszínek

Seeb

Address
gulf college
Seeb, Maszkat kormányzóság, Omán