IMISP International Management Institute St Peter

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Miért választja évente több mint 1000 menedzser az International Management Institute - St Petersb u rg platformot a folyamatos üzleti oktatás megszerzéséhez?

Az idő próbájának megfelelő hírnév;

Rangos és jelenlegi oktatás;

Szisztematikus üzleti oktatás;

Minőségi üzleti oktatás;

Több mint 25 000 diplomás, köztük számos vezető az orosz vezetői elit között;

A márka elismerése és súlya az üzleti életben, valamint a munkaadók, a vadászok és a toborzók körében;

Szakmai előadók;

A házon belüli erőforrások, a kényelmes körülmények és a "könnyű oktatási légkör", amelyet a beiratkozott hallgatók többsége megjegyez;

A programok széles spektruma ;

Rugalmas feltételek és tanulmányi ütemterv.

IMISP - az első üzleti iskola, amelyet Szentpéterváron alapítottak, és az elsők között a volt Szovjetunió területén, amelyet 1989. július 20-án hoztak létre.

Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár - az orosz üzleti oktatás egyik vezetője, amelyet Oroszország a világ 3 leghíresebb üzleti iskolája közé soroltak a nemzetközi minősítések alapján ( Eduniversal , 2011), és vezető szerepet (1-2 hely) a TOP között -20 és TOP-30 orosz iskola független orosz minősítés szerint ( Sekret Firmi , Kommersant, 2007, 2008)

Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár - magániskola korlátozott végzettséggel, kiváló minőségű és gyakorlati orientációjú termékeket és szolgáltatásokat kínál. Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár - Oroszországban elsőként szerezte meg a rangos nemzetközi intézményi akkreditációt, az IQA-t (International Quality Accreditation). 2006 óta az International Management Institute - St. Petersburg МВА / Executive МВА programportfóliót az MBA-k Szövetsége (AMBA) akkreditálta. Ez jelenti az első АМВА akkreditációt Szentpéterváron és az elsőket Oroszországban. Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár a Project Management Institute - PMI (USA) tanúsított szolgáltatója.

Az IMISP minőségét megerősítették a vállalati ügyfelek, az MBA program hallgatói és a megkérdezett diplomások visszajelzései , valamint a többi program hallgatóitól kapott észrevételek . A Szentpétervár Nemzetközi Menedzsment Intézet szolgáltatásainak minősége ISO tanúsítvánnyal rendelkezik.

A "menedzser" szakmai átképzési program , amely az üzleti iskola címvédője és továbbképzési programjainak hordozója , elnyerte a vezetői testület képzéséért felelős bizottság legmagasabb fokozatát ("А" kategória). Nemzetgazdaság az Orosz Föderáció kormányának égisze alatt. Öt másik Nemzetközi Menedzsment Intézet - szentpétervári program , szerzőik bemutatásával - Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár munkatársai - nyertesek az Oroszországi Üzleti Oktatási Szövetség (RABE) és az ETF (Európai Képzési Alapítvány).

Nemzetközi Menedzsment Intézet - Szentpétervár - az Orosz Üzleti Oktatási Szövetség (RABE), az Orosz Alapítvány a Továbbképzés Fejlesztéséért és a Felsőoktatási Magánintézmények Szövetségének tagja.

Helyszínek

Szentpétervár

Address
Васильевский остров,9-Ya Liniya B.o.,50
199004 Szentpétervár, Szentpétervár, Oroszország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: