Hivatalos Leírás

Suleman Dawood School of Business (SDSB) Az évek során

A Business School, 1986-ban volt az első az iskolák a Lahore University of Management Sciences (LUMS).

Annak szükségességét, hogy egy izgalmas és fontos tananyag használatát javasolta esettanulmányok inkább, mint a hagyományos előadások tudást. Ezt a döntést támogatta szoros együttműködésben a Harvard Business School és a University of Western Ontario (UWO), melyek közül mindkettő úttörők ebben a tanítás filozófiáját.

Ugyanakkor, az elkötelezettség a tudományos és szakmai kiválóság támogatja a "látogató bizottság", amely a tudományos és adminisztratív származó világhírű egyetemek és intézmények például a Harvard, UWO, IMD, Cambridge, Stanford, McGill és az Asian Institute of Management.

Az iskola kínál változatos programokat, beleértve az intenzív nappali MBA, a hétvégi Executive MBA, a kurzus-alapú PhD Management és alapképzési programok szakon Pénzügyi és számviteli, valamint Management Science. Ezen túlmenően, a Rausing Executive Development Centre (REDC) kínál a rövid időtartamú programok vezetők. Az iskola is végez szigorú gazdasági és irányítási kutatás révén a stratégiai ágazatok Kutatóközpont Társadalmi Vállalkozásfejlesztő Központ és a Case Kutatóközpont.

LUMS szoros kapcsolatot tart fenn az üzleti világban, amely úgy működik, mint a forrás a tanácsokat és információkat. Ez a kölcsönhatás nem csak segít megtartani a tanterv szempontjából releváns igényeihez üzleti szervezetek, hanem azt is biztosítja, hogy a diákok ki vannak téve a dinamika a vállalati világban.

Üzleti vezetők aktívan hatnak mind kar és a diákok a gyakori látogatások, szemináriumok és a meghívott előadók és perspektívák gazdagítják a tanteremben tapasztalat. Továbbá, az iparvállalatok közötti kapcsolatok megerősödnek a bevonásával MBA kar az oktatás és a képzés a vezetői fejlesztési programok, amelyek részt évente több mint 2000 magas beosztású vezetők és menedzserek a vállalati világban.

Célunk, hogy a változó oktatási igényeit a kulturálisan sokszínű és földrajzilag szétszórt hallgatói szervezet által felkészítve őket tanulmányi, személyesen és szakmailag, valamint azáltal, hogy számukra a lehetőséget, hogy a különbséget.

Három évtizedben több mint 2000 diplomás később van rangsorolva, mint az egyik legjobb üzleti iskolák a régióban. SDSB továbbra is az első választás a diákok Dél-Ázsiában. Ez az, ami a partnerség SDSB érdemes törekvés.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Suleman Dawood School of Business

A Masters of Business Administration (MBA) program a Suleman Dawood School of Business (SDSB) a LUMS nyújt intenzív és igényes tanulmányaikhoz, amelyben két év nappali ta ... [+]

Miért LUMS MBA?

"Csatlakoztam LUMS a 1991 nyarán a régi campus. Mert nyári orientáció egyebek között azt vezették be a számítógépek és adott két flopi minden! Jön a háttérben a hagyományos osztálytermek, az ügy módszer a tanítás érezte félelmetes. Szerencsés voltam, hogy már tanították az alapító kar LUMS, kevesebb, mint 100 diák az egyetemen. Csináltam az élethosszig tartó barátságok nál töltött idő során LUMS. Míg WAC volt vissza megszakító a csalit Halwa Puri reggeli tartott minket megy, hogy ne felejtsük el az éjféli kosárlabda mérkőzés. Nem bánnám, csinálja újra! "

Aali Shafi MBA 1993, ügyvezető alelnöke és üzleti vezetője, MCB Bank Ltd... [-]

Pakisztán Lahore
Kérj Információt
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul