ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

ISEG - Lisszaboni Gazdasági Iskola

Az első portugál közgazdasági és menedzsment iskola az ISEG a Lisszaboni Egyetemhez tartozik, amely a legnagyobb portugál egyetem. ISEG Lisszabonot az AACSB és az AMBA nemzetközileg elismerte és akkreditálta, megfelel a legjobb felsőoktatási előírásoknak. ISEG kutatóközpontjait a Portugál Kutatási Tanács (FCT) nagyon jól értékelte.

A tapasztalt és jól felkészített karokkal több mint 70 ország hallgatói hozzájárulnak az egyre növekvő nemzetközi akadémiai környezethez, és kihasználják az iskola kiválóságát és helyét. ISEG Lisszabon kiváló, modern helyiségekkel rendelkezik Lisszabon szívében, közvetlenül a Parlament és a Tagus folyó mellett, egy élénk környéken, tele a társadalmi élettel, az üzleti élettel és a kultúrával.

Az ISEG a kiválóság és az eredményesség kultúrája található, a befogadás és az együttműködés légköre mellett. Ezt a hallgatók, a kar és a személyzet kölcsönös együttműködése hozza létre.

ISEG egy jövőre felkészült iskola: a mennyiségi készségek és a gazdasági és vezetői döntések társadalmi kontextusba helyezésének egyedülálló keverékével az ISEG oktatói, szakemberek, hallgatók és öregdiákok élen járnak azoknál, akik az ENSZ 17 fenntartható fejlődési céljával foglalkoznak. (SDG) vállalkozói és együttműködési gondolkodású.

125913_ISEG_campus12.png

A 3 legfontosabb ok, hogy itt tanulhassak

 1. ISEG nemzetközileg elismert magas szintű oktatási és kutatási színvonalával.
  ISEG oktatási programjaiban és kutatásaiban a legjobb nemzetközi szabványokat követi: az iskolát az AACSB (Advanced Collegiate Schools of Business) akkreditálta, a világ üzleti iskoláinak mindössze 5% -a rendelkezik akkreditációval, az ISEG MBA akkreditált. AMBA szerint, és programjainkat számos neves nemzetközi szervezet elismeri (pl. CFA Egyetemi Társulási Program, IFoA - Aktuáriusok Intézete és Karja, PMI - Projektmenedzsment Intézet, RICS - Chartered Surveyors királyi intézete). A diplomáink foglalkoztathatósága kiemelt prioritás.
 2. A lisszaboni központban található ISEG a lisszaboni egyetemhez tartozik
  ISEG közvetlenül Lisszabon központjában található, egy élénk és hűvös európai fővárosban. Ez a tökéletes hely a tanuláshoz, ha csendes és meleg környezetet keres az iskolában; ugyanakkor beágyazódik egy nagyváros központjába. Gyönyörű és történelmi campusunk a parlament, a vállalkozások, a múzeumok, a bevásárlás, az éttermek és bárok, valamint a Tagus folyó mellett található. ISEG a Lisszaboni Egyetem Gazdasági és Menedzsment Iskolája, a legnagyobb és legjobban besorolt portugál egyetem.
 3. A jobb világ iránti elkötelezettség kultúrája
  ISEG elősegíti a szolidaritás és az együttműködés kultúráját, bevonva a hallgatók, öregdiákok, oktatók, nemzetközi partnerek közösségét és egy kiterjedt üzleti hálózatot. Az iskola a tanításhoz és a kutatáshoz többes megközelítést alkalmaz, és ösztönzi a tudományos területek közötti szinergiák kialakítását. Minden, amit csinálunk, nagyon elkötelezettek vagyunk az Egyesült Nemzetek fenntartható fejlődési céljainak iránt. Generációk óta innovátorokat és vezetőket fejlesztünk ki Portugáliában és másutt. Többes számú megközelítésünk segítségével elősegítjük a nyitott elmék fejlesztését a jobb világ érdekében!

Legfontosabb tényeket

 • Az AACSB és AMBA akkreditációval rendelkező üzleti iskolák 5% -ának része.
 • 240 kar.
 • 4500 hallgató.
 • A nemzetközi hallgatók 20% -a.
 • 98% -os foglalkoztatási ráta főiskolai szinten.
 • 6 kutatóközpont.
 • 1. helyen áll a Portugáliában közzétett összes gazdasági és menedzsment tanulmány rangsorában (Web of Science és Scopus).
 • 150 partnerségi megállapodás a neves iskolákkal szerte a világon.

Kar

ISEG kar a legtöbb doktori fokozattal rendelkezik az országban, és többségüket jól ismert nemzetközi intézményekben szerezték be. Ez tükröződik kutatási tevékenységük és tanításuk nemzetközi irányultságában.

Mint a portugál iskola, amely a legtöbb publikációval rendelkezik a rangos nemzetközi folyóiratokban, az ISEG kutatása valóban világszínvonalú. 6 kutatási központ van a menedzsment, a közgazdaságtan, a matematika és a társadalomtudományok területén.

123808_portais_iseg_alunos.jpg

Diákjaink és programjaink

ISEG egy multikulturális környezet, amelyben a hallgatók körülbelül 20% -a nemzetközi. Az iskolában több mint 4500 hallgató vesz részt nagyszámú végzettséggel, amelyek közül jó néhányat teljes mértékben angolul tanítanak: 3 alapképzettség (közgazdaságtan, pénzügy, menedzsment), 10 mesterképzés, ebből 4 vadonatúj 2020-ban. Az ISEG szintén 4 alapképzési és 11 mesterképzést kínál portugálul és 8 Ph.D. Programok, 6 főbb tanulmányi területeken, valamint 3 más egyetemekkel együttműködve.

A hallgatókat, a kutatókat és a munkavállalókat egyaránt arra ösztönzik, hogy folyamatosan szerezzenek új ismereteket és álljanak szemben a kihívásokkal, amelyek jobb világot teremtenek.

Campusunk

Az iskola bájos építészeti komplexumban több épületből áll. ISEG egy korábbi kolostorban található, gyönyörűen átalakítva, hogy célszerűen épített modern létesítményeket biztosítson, miközben megőrizte az eredeti épületek jellegét és jellemzőit. A modernebb épületek teljesítik a tájképet. Erősen értékeljük a kulturális sokféleséget és rendszeresen támogatjuk a tanórán kívüli tevékenységeket, beleértve a műhelyeket, koncerteket, kiállításokat, sportokat és közösségi szolgáltatást, felkészítve diákjainkat egy folyamatosan változó világra. Multikulturális közösségünk erősséget és ötleteket nyer a lisszaboni vitalitásból! Lisszabon Európa egyik legvonzóbb városa, ahol hagyományokat, romantikát, kultúrát, szórakozást és nagyszerű érzelmeket / élményeket találhatunk ragyogó napfény és gyönyörű hold hosszú órái alatt.

123807_portais_iseg_campus3.jpg

Alumni

ISEG jobban ismert a kiváló öregdiákoktól - az iskola 1911 óta prominens vállalkozókat, üzleti és gazdasági vezetőket hozott létre -, valamint az együttműködés és a kölcsönös megértés rendkívüli szellemében, amelyet ápolnak egy olyan iskolában, amely elősegíti a tájékozott vitát a sokféle perspektíva és módszertan.

Az ISEG életében az elkövetkező évek kihívásokkal teli és izgalmas lesz a törekvésben, hogy aktívan hozzájáruljunk a jobb szervezetekhez és a jobb világhoz - amely mindig is az ISEG DNS- ISEG része volt -, és ezt nemzetközileg is elismerték. Kutatásunk és oktatásunk tükrözi ezt az új törekvést, hogy központi szerepet töltsenek be Lisszabon városában, hazánkban és azoknak a globális világában, akik oka van és céllal üzleti tevékenységet folytatnak.


Tudjon meg többet az ISEG - a lisszaboni gazdasági és menedzsment iskoláról - kitölti adatait, és az iskola kapcsolatba lép Önnel.

Örömmel várjuk, hogy találkozzunk a lisszaboni campuson!

Helyszínek

Lisszabon

Instituto Superior de Economia e Gestão for ISEG – Lisbon School of Economics & Management

Address
Instituto Superior de Economia e Gestão
Rua do Quelhas, 6

1200-781 Lisszabon, Lisszabon, Portugália
Telefonszám
+351 21 392 5800

Akkreditáció