Hivatalos Leírás

ISEG - Lisszaboni Gazdasági Iskola

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a portugál egyetemek legnagyobbja.

ISEG akkreditálta a Business Collegiate School of Business ( AACSB ) Szövetsége , ami azt jelenti, hogy munkatársaink, tantervünk és a tanulási eredmények világszerte elismerten szerepelnek a világ elit üzleti iskolái között.

Diákjaink és programjaink

A több mint száz éves múltra visszatekintő ISEG volt az első, Portugáliában alapított gazdasági és menedzsment iskola. Az iskola a lisszaboni egyetem része, a legnagyobb portugál egyetem. Az ISEG jól elismert nemzeti szinten is elismert nemzetközi név. Az AACSB legújabb akkreditációja megerősíti nemzetközi elismertségünket.

Az ISEG megtalálhatja a kiválóság és a teljesítmény kultúráját, az inkluzivitás és az együttműködés légköre mellett. Ezt a diákok, a karok és a személyzet kölcsönös együttműködése teszi lehetővé.

Diákjaink és programjaink

ISEG multikulturális környezet, amelyben a hallgatók mintegy 20% -a nemzetközi. Az iskola több mint 4000 hallgatója van 7 egyetemi, 17 mester és 8 doktori program, valamint több mint 30 vezetői képzési program után. Több mint tucat ilyen program (minden tanulmányi szinten elterjedt) teljes mértékben angol nyelven érhető el.

A diákokat, a kutatókat és a munkavállalókat egyaránt arra ösztönzik, hogy folyamatosan szerezzenek új ismereteket, és szembenézzenek a jobb világot teremtő kihívásokkal.

Nyugodtan látogasson el a program weboldalaira, és keresse meg azt, amelyik a legjobban megfelel Önnek.

Kar

ISEG kar a legtöbb doktori fokozattal rendelkezik az országban, és többségüket jól ismert nemzetközi intézményekben szerezték be. Ez tükröződik kutatási tevékenységük és tanításuk nemzetközi irányultságában.

Mint a portugál iskola, amely a legtöbb publikációval rendelkezik a rangos nemzetközi folyóiratokban, az ISEG kutatása valóban világszínvonalú. 6 kutatási központ van a menedzsment, a közgazdaságtan, a matematika és a társadalomtudományok területén.

Alumni

ISEG alumínium magas színvonalú szakemberek dolgoznak a világ minden tájáról. Az Alumni Egyesület kezdeményezése és bevonása az ISEG történetével és a piacon elért elismeréssel együtt segített abban, hogy alumni hálózatunk az ország legnagyobb és legelismertebb legyen.

Campusunk

Az iskola bájos építészeti komplexumban több épületből áll. ISEG egy korábbi kolostorban található, gyönyörűen átalakítva, hogy célszerűen épített modern létesítményeket biztosítson, miközben megőrizte az eredeti épületek jellegét és jellemzőit. A modernebb épületek teljesítik a tájképet. Erősen értékeljük a kulturális sokféleséget és rendszeresen támogatjuk a tanórán kívüli tevékenységeket, beleértve a műhelyeket, koncerteket, kiállításokat, sportokat és közösségi szolgáltatást, felkészítve diákjainkat egy folyamatosan változó világra. Multikulturális közösségünk erősséget és ötleteket nyer a lisszaboni vitalitásból! Lisszabon Európa egyik legvonzóbb városa, ahol hagyományokat, romantikát, kultúrát, szórakozást és nagyszerű érzelmeket / élményeket találhatunk ragyogó napfény és gyönyörű hold hosszú órái alatt.

Tudjon meg többet az ISEG - a Lisszaboni Gazdasági és Menedzsment Iskoláról - az adatok kitöltésével, és az iskola felveszi Önnel a kapcsolatot.

Bízunk benne, hogy a lisszaboni Campusban találkozunk!

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:


ISEG - Lisbon School of Economics & Management

ISEG biztosította több mint 700 Masters in Business Administration (MBA) az elmúlt 30 évben. Ma ezek alumni elfoglalni prominens posztokat a nemzeti és nemzetközi gazdasá ... [+]

Program szerkezete

A diploma MBA ISEG elnyerő után sikeresen megszerzése 90 kredit, felhalmozott tanulmányi időszak alatt a 18 hónapot. A program sikeres elvégzése szükséges 16 fő vízfolyások és 13 egyéni fejlesztési kurzusokat.

Személyes fejlesztési

Amellett, hogy a fenti, az MBA ISEG kínál tevékenységek területén a személyes fejlődés egyéni és csoportos:

Vezetés és csapatépítés, több mint 7 különböző szabadtéri tevékenységek együttműködésben elismertségét partnerekkel, mint a portugál légierő és a portugál haditengerészet, többek között; Management Szemináriumok - Vital témák, amelyek ösztönzik megbeszélé... [-]
Portugália Lisbon
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Address
Instituto Superior de Economia e Gestão Rua do Quelhas, 6
1200-781 Lisbon, Lisbon, Portugália
Honlap
Telefonszám
+351 21 392 5800