Porto Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Porto Business School a Business School, a legnagyobb portugál University, a University of Porto. Küldetése a tanítás a posztgraduális képzés és a fejlett menedzsment képzés, kiegészítő tevékenységek állandó részvételét a területeken alkalmazott kutatás és az üzleti szolgáltatások.

Porto Business School összehozza a képességek és a tapasztalat a korábbi EGP-UP és ISFEP egy vezetői képzési projekt, amely sikeresen alakult a Közgazdaságtudományi Kar.

Mint alapvető erőforrás, Porto Business School egy tantestület hosszas tapasztalat oktatási és kutatási, a University of Porto (Economics, mérnöki, jogi és Pszichológiai és Oktatási Tudományok Karok), amelynek két másik tanítási kategória egészül ki: a vezetők egyetemi képzés és a szilárd üzleti karrier, és a tanárok külföldi egyetemek, nevezetesen az észak-amerikai is (Central Florida, Massachusetts, Miami és New Orleans) és az Európai közül (London Business School és a Business Institute, többek között). Ezek a kapcsolatok a hasonló külföldi iskolák, amelyek léteztek 1988 óta egyes esetekben a magas szintű nemzetközivé a tevékenységét.

Porto Business School

Porto Business School is van a támogatás egy cégcsoport és más referencia szervezetek meghatározó részvétele a az Iskola létrehozását irányító testületek (igazgatóság és menedzsment), és amelyek biztosítják a hatékony kapcsolatot az iskola a portugál üzleti világban . A vállalkozások bevonása Porto Business School irányítási modell nagyban kiterjedtebb, mint a megfigyelt bármely más portugál Business School.

Porto Business School jelenleg a következő termékekkel, például: nemzetközi nappali MBA, A Magellan MBA és az Executive MBA. Más, mint ezek a programok, Porto Business School is kínál egy sor egyéves posztgraduális képzés, a rövid és közepes időtartamú vezetői programok, felső vezetés szemináriumok, a vállalati képzési programok és az üzleti szolgáltatások (kiválasztási és felvételi képzett munkavállalók, és az alkalmazott kutatás és tanácsadás tevékenységek).

Az értékek a Porto Business School

  • Csinálni is
  • Különbséget tenni
  • Törekvés Több
  • Oktatása for Life

Küldetés

Porto Business School a küldetése, hogy javítsa az irányítás minőségét és a változtatás a vállalatok és más szervezetek útján haladó képzés utáni diplomázott szinten, az alkalmazott kutatás és tanácsadás. Porto Business School célja célja, hogy fejlessze a hálózati ismeretek és képességek, és a támogatást az intézkedések a vezetők és a vállalatok versenyképességének globális piacokon.

Látomás

Célunk, hogy a vezetők a menedzsment képzés, forgalomba társaságok és akadémia side-by-side egy folyamatos tanulási folyamat és a kölcsönös elismerés egy.

Partnerek

Porto Business School által támogatott 36 érdekképviseletek-. Az alábbi Jelenleg Porto Business School partnerek:

Tudományos

Porto Business School

Nem Academic:

Porto Business School

Akkreditációk

Az MBA programok Porto Business School hordozói két nemzetközi akkreditációk: AMBA és EPAS.

Porto Business School

Helyszínek

Porto

Address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

4460-312 Porto, Porto kerület, Portugália

Akkreditáció