Hivatalos Leírás

A Karról

MSM-ben alakult Hollandiában, eredete nyúlik vissza 1952 és már szállítja EMBA program romániai 2010 óta. Maastricht School of Management, amely ünnepelte fennállásának 60. évfordulóját 2012-ben, a gyökerei is az Institute for Management Science Műszaki Egyetem Delft nyúlik vissza 1952. 1989-ben az iskola átköltözött a történelmi város Maastricht, 1993-ban megváltozott a neve, hogy a maastrichti School of Management. Mint kulcsfontosságú szerepet tölt be a globális oktatás területén, MSM egyike azon kevés kezelési iskolák, amelyek szisztematikusan összekapcsolják az oktatás, a technikai segítségnyújtás és a kutatásnak a szakmai szolgáltatások. Több mint 2000 diák évente diplomát több mint 20 országban, MSM és legnagyobb nemzetközi üzleti iskola Hollandiában. MSM kínál Outreach MBA, az egész világon a partnerünk tisztelt oktatási intézmények a helyi piacon. Maastricht School of Management Romania hozta létre néhány Romania`s legelismertebb oktatási vezetői az elmúlt évtizedben: Dora Surugiu, Adrian Stanciu és Oliver Olson.

Mint az egyik legfontosabb globális oktatási intézmények, már több mint 2000 végzett hallgatók minden évben több mint 20 országban. A fajta a mi megkereső programok jelentős az MSM nemzetközi kilátás az üzleti / kutatás - a program áll rendelkezésre három kontinensen (Európa, Ázsia és Afrika). MSM, így a legnagyobb és a legtöbb nemzetközi üzleti iskola aktív Romániában.

Küldetésnyilatkozat Maastricht School of Management Romania:

Tisztában vagyunk minden hallgató a belső szikra, akkor majd a tudás és erősítse karaktert hozza a diákok együtt professzorok és társaik, akik osztják az értékeinket, így a végén a diplomások lesz a változás ügynökök a vállalkozások és a közösségi igény.

Értékek:

Ez az iskola egyesíti az embereket, akik ugyanazon értékeket: integritás, a nyitottság önreflexióra, az állandó kell, hogy önálló fejlesztése, tiszteletben a társadalom számára, proaktív optimizmus, és a bátorságot, hogy kihívást jelent a status quo.

Fogunk létrehozni Change Agents azáltal, hogy Master of Business Administration (MBA), amely alapját az alábbi tanulási eredmények: Meta-tanulási eredmények

Holisztikus (HA) Személyes felelősség (PR) Vezetés Attitude (JA) Rendszerek és a stratégiai gondolkodás (SST) Csapatmunka és együttműködés (TWC)

A tantárgy tartalma Eredmények

Business Management (B) Market Development (M) Emberek Development (P) Üzleti stratégia (S) Döntéshozatal a fejlődő piacok (E)

Definíciója Change Agent

Sikerünk létrehozásában változás ügynökök fogják mérésével a diákok és öregdiákok ellen az alábbi tulajdonságokat:

Autonóm (PR, LA) Kihívások a Status Quo (LA, HA) Miután a viselkedésben (PR, LA, P) Képes elemezni a környezet (HA, SST, E) Képes megérteni különbségek a különböző helyzetekben (SST, B) Keresek igazság (HA, SST) Van egy Vision (HA, SST, LA, S, M) Könyörtelen törekvés céloknak az ellenállással szemben (S, LA, E) Bátorság törvény (PR, LA) Felveszi Egyéb (TWC, P, LA)

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

A 2 éves, részmunkaidős MSM Románia EMBA program nyújt state-of-the-art posztgraduális képzés üzleti adminisztráció, hogy közép-karrier szakemberek azzal a céllal, hogy e ... [+]

Executive MBA program A 2 éves, részmunkaidős MSM Románia EMBA program nyújt state-of-the-art posztgraduális képzés üzleti adminisztráció, hogy közép-karrier szakemberek azzal a céllal, hogy előre a tudás és a gyakorlat az irányítás és a vonat őket vezetni egy dinamikus globális üzleti környezetben.

A EMBA kínált közösen MSM és MSM bukaresti Egyesület hétvégi formátumban. A program segíti a tantestület és akik sikeresen kezeli és tanított elismert üzleti iskolák szerte a világon az elmúlt évtizedben. Mértéke ráruházott sikeres résztvevők kapnak kizárólag MSM.

Business & Public Policy

A mai üzleti vezetők romániai kell helyeznie a hangsúlyt az inter-play az üzleti, társadalmi, kulturális és politikai erők. Ennek a kölcsönhatásnak még soha nem volt olyan nyilvánvaló, mint a jelenlegi globális gazdasági válság. Ez a tanfolyam megadja a diákok az eszközöket, hogy kezelni ezeket erők etikus és fenntartható módon, miközben továbbra is teljesíti feladatait, hogy egy üzleti "érdekeltek.... [-]

Románia Bucharest
Szeptember 2019
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul