CESMA Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CESMA egy konszolidált üzleti iskola nagy tapasztalattal rendelkező képzési vezetők és az üzleti szakemberek. Között a képzési kínálat a felsőoktatás, a mester és szakmai kurzusok, szakmai szemináriumok és minden megtalálható sokféle szakterület: az üzleti menedzsment, a marketing, a kommunikáció, a pénzügy és ellenőrzés, az emberi erőforrások és az új technológiák . Amellett, hogy egy gondos képzés és a minőség a tanárok, a központ aggódik a foglalkoztatás a diákok kevesebb élményt nyújt szolgáltatást gyakorlatok és más munkalehetőség.

A központ két különböző tudományos területeken a felsőoktatásban lehet tanulmányozni Business kétágyas fok; A fejlesztési terület a vezetői és szakmai specializáció programok hosszú - távú minták és mester fejlett kurzusok és rövid programok fejlesztése és frissítése kínálnák. Ráadásul ezek a programok célja, és szabott vállalkozások igényeit, a mi képzési részleg a vállalat számára.

Egy fontos érték CESMA volt képes létrehozni együttműködési megállapodásokat az iskolákkal és az európai és amerikai neves egyetemek, amelyek lehetővé teszik a diákcsere, a befejezés a külföldi tanulmányok és a lehetőséget megszerzésének kettős fokos néhány adott specialitások.

Az igazi differenciálódása CESMA van két pillérre épül: egyrészt tökéletesen meghatározott és ismert az egész szervezet stratégiai irányt, másrészt nagy mozgékonyság kijavítani a hibákat, és gyorsan alkalmazkodjanak a kereslet változásaira képzés.

Egy közös jellemzője valamennyi doktori programokat, igyekszik, hogy a hallgatók a menedzseri szemlélet problémák megoldása az üzleti menedzsment. A cél az iskola, hogy a diákok mellett tudta, hogyan kell fejleszteni a munka operatív szempontból specifikus módszerek minden szakterületét, hogy képes legyen tervezési stratégiákat és megfelelő politikák az egyes funkcionális terület a cég.

Továbbá programok gyakorlati útmutatást, valamint a biztosító elvi alapja, a hangsúly az olyan - úgynevezett „ügy módszer.” A hallgató bemutatja az esetben, ha felkérik, hogy gondolkodás, a kiválasztás legfontosabb tényező ... és arra ösztönzi, hogy csoportokban dolgoznak belül és kívül egyaránt az osztályteremben. A gyakorlati oldalát a tanítások is fordítja a lehetőséget a diákok CESMA gyakornoki különböző cégek. Több mint tizenöt évben CESMA óta elkötelezett a képzés már aláírt mintegy 2000 megállapodások cégek, hogy megkönnyítsék a foglalkoztatás a diákok egy nagyon speciális osztály.

Az adatok a korábbi tanfolyamok sikerét garantálni ezt a szolgáltatást. Így a felsőoktatás terén programok, statisztikák azt mutatják, hogy 95% a diplomások kevesebb mint egy év a végén az ő távú tanulmányok, hogy munkát találjanak. Ez a százalékos arány emelkedik 97% esetében a végzős hallgatók elérése akár 100% néhány különlegességet.

Annak érdekében, hogy szakemberek képzése, a különböző területeken, a terület menedzsment fejlesztése CESMA szervezi idén szemináriumsorozatot vezetők és a szakemberek és technikusok, akiknek szükségük van, hogy folyamatosan frissíteni tudásukat különböző területein egyaránt üzleti menedzsment. Függetlenül attól, hogy ezek a szemináriumok és workshopok, CESMA területe képzés a vállalat felelős tervezése és személyre szabott képzési programok sajátos igényeinek minden szervezet.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanish (Spain)

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MBA » Megjelenítés Masters » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive Master Of Business Administration (EMBA)

Campus Nappali 1 év November 2018 Spanyolország Madrid

CESMA az Executive MBA Business School, egy korszerű és igényes program tapasztalt szakemberek, akik szeretnék, hogy a vonat a legmagasabb szinten ötvözi művét tanulmányait. [+]

CESMA az Executive MBA Business School, egy korszerű és igényes program tapasztalt szakemberek, akik szeretnék , hogy a vonat a a legmagasabb szinten ötvözi művét tanulmányait.

A vállalkozások a kereslet a szakemberek, hogy összekapcsolják több jellemzői: kell ismernie, de ki kell egészíteni erőfeszítéseket attitűdök, az együttműködés és az elkötelezettség. Ezért van az, CESMA, adunk nagy jelentőséget az egyéni képességek fejlesztése, amelyek segítik növelni önismeret, egyéni motiváció és a társadalmi kapcsolatok diákjaink. Az intenzív héten, hogy fejleszti az elején a mester, egy kiváló lehetőség, hogy fokozza osztályban, ezekkel a képességekkel lesz a fő hajtóereje a szakmai tevékenység és a teljesítmény a program maga.... [-]


MBA

Kettős Diplomát Business Administration és Menedzsment + MBA Vagy Masters Specializáció

Campus Nappali 4 év September 2018 Spanyolország Madrid

Kettős Diploma in Business Administration és menedzsment + MBA vagy Masters szakirány bármely területen a tudás, CESMA kínál, úgy tervezték, hogy válaszoljon a kihívásokra jelenleg találkozott az üzleti világban. [+]

Double Degree in Business Administration és menedzsment + MBA vagy Masters szakirány bármely területen a tudás, CESMA kínál, úgy tervezték, hogy válaszoljon a kihívásokra jelenleg találkozott az üzleti világban.

Célja, hogy a fiatalok kezdeményezésére, akik szeretnék folytatni üzleti tanulmányok, fejleszthessék képességeiket csapatmunka és a vezetés, mint egy alapot a jövőbeli teljesítményét pozíciókat.

CESMA Business School kínál négyéves program, szigorú és alapos, amelyben a képességek fejlesztésével a résztvevők az elemzés és hibaelhárítás vállalati energiagazdálkodás.

A negyedik évben a specializáció, a képzési tartalmak tanított mester módszertan megszerzése az ő üzleti fokozat, a megfelelő címet a mester végre.... [-]


Master In Business Administration (MBA)

Campus Nappali 1 év November 2018 Spanyolország Madrid

A Master in Business Administration (MBA) CESMA Business School, amelynek fő célja, hogy a vonat a legmagasabb szinten a fiatal szakemberek, így további fejlett üzleti eszközök és kap, hogy legyen a jövő vezetőit az üzleti vezetők . [+]

A Master in Business Administration (MBA) CESMA Business School, akinek fő célja az, hogy a vonat a a legmagasabb szinten a fiatal szakemberek, akik így többet fejlett üzleti eszközök és eléri, hogy legyen a jövő vezetőit az üzleti vezetők .

Befejezésekor a program, a diákok növeljék szakmai értéket, hogy képesek ezt az értéket, és növelheti a vállalatok és szervezetek végző szakmai tevékenységét.

Célok

A fő cél a program célja, hogy a résztvevők ismereteket és készségeket, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan gyakorolhassák irányítási feladatokat a vállalatok és intézmények számára. Ésszerűen, a fejlesztési menedzsment funkciók ismeretét követeli eszközök és rendszerek tervezése és általános irányítása az üzleti, valamint a politikák meghatározásához azáltal funkcionális területeken.... [-]