Hivatalos Leírás

CESMA Business School egy oktatási intézmény, amely a menedzsmentre, az innovációra és a vállalkozói szellemre összpontosít. Tisztában vagyunk azzal, hogy az üzleti oktatás nem korlátozódik a jó vezetők képzésére, az illetékes pénzügyi vagy jól felkészült vezetőkre, hanem az értékek és az üzleti etika képzésére is.

Meggyőződésünk, hogy a képzésnek szervesnak kell lennie, a tanulóknak való valódi átalakulás folyamatának. Ezért, a speciális szakterületen végzett speciális képzésen túl, a diákjaink erősítik vezetői készségeiket, érzelmi intelligenciájukat és kommunikációikat többek között, így a munkacsoportok hatékony menedzseléséhez szükségesek.

Aerial Panorama view of Barcelona city skyline and Sagrada familia at dusk time,Spain

Akadémiai ajánlataink tartalmazzák az üzleti képzés jelenlegi panorámáját befolyásoló főbb jelenségeket: a menedzsment globalizálódását, az új technológiák tanulási folyamatra gyakorolt hatását, a sokféleség elfogadását és az új típusú intelligenciákat a következő között: valamint a különböző források és csatornák fejlesztése a tudás továbbítására.

Kínálunk Önnek egy dupla fokú, 4 éves diplomát az üzleti adminisztráció és a menedzsment, a kereskedelmi menedzsment és a marketing, illetve a jegyzőkönyvkezelés és az események szervezése terén, ahol a negyedik évben mesterképzést végez. Képzésünk gyakorlati módszertanon alapul, amelyet a személyes és szakmai készségek fejlesztése támogat.

Elkészítjük Önt, hogy elemezze és megoldja a problémákat a vállalat különböző területein. A külföldi egyetemekkel és iskolákkal létrehozott együttműködési megállapodásoknak köszönhetően évente tanulhatnak Spanyolországon kívül, és hivatalos fokozatot választanak az Európai Felsőoktatási Tér EHEA szerint. Önök rendelkezésére állnak a Szakmai Fejlesztési Osztály, amely akkor irányítja Önt, amikor meg akarja venni az első lépéseket a vállalat világában.

A diploma első 3 éve alatt üzleti angol nyelvtanulást végezünk. Elkészítjük Önt a Cambridge-i angol nyelvű üzleti igazolásra, a Cambridge-i angol nyelvvizsga hivatalos címére (a Cambridge-i Egyetem része).

A második nyelv (kínai) tanulásának lehetőségét kínáljuk Önnek, ami lehetővé teszi szakmai elvárásainak javítását. Ez a nyelv az üzleti szektor kulcsa.

Program oktatási nyelve:
Spanish (Spain)

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

CESMA Business School

A CESMA Business School üzleti igazgatásának és menedzsmentjének (MBA) fő célja a fiatal szakemberek legmagasabb szintű képzése, hogy ismerjék a legfejlettebb üzleti mene ... [+]

A CESMA Business School üzleti igazgatásának és menedzsmentjének (MBA) fő célja a fiatal szakemberek legmagasabb szintű képzése, hogy ismerjék a legfejlettebb üzleti menedzsment eszközöket, és jövőbeli üzleti vezetőkké váljanak. .

A program végén a diákok növelik szakmai hozzáadott értéküket, képesek arra, hogy ezt az értéket kínálják és növeljék azokban a vállalatokban és szervezetekben, amelyekben szakmai tevékenységüket végzik.

célkitűzések

Ennek a programnak az alapvető célja, hogy a résztvevőket olyan ismeretekkel és készségekkel segítse, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan gyakorolhassák a vállalati és intézményi vezetői funkciókat. Az irányítási funkciók kifejlesztése ésszerűen megköveteli a vállalkozás tervezésének és átfogó irányításának eszközeit és rendszereit, valamint a szakpolitikák funkcionális területek szerinti meghatározását. Ezt a tudást azonban ki kell egészíteni a vezetői készségek fejlesztésével, amelyek ösztönzik a döntéshozatali, döntéshozatali, vezetői és kommunikációs képességeket, valamint a kreativitásra és a vállalkozói szellemre irányuló hozzáállást.... [-]

Spanyolország Madrid
Április 2020
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

EMBA

CESMA Business School

A CESMA Business School Executive MBA-je egy fejlett és igényes program, amelynek célja a tapasztalt szakemberek, akik a legmagasabb szintű képzést kívánják végezni, így ... [+]

A CESMA Business School Executive MBA-je egy fejlett és igényes program, amelynek célja a tapasztalt szakemberek, akik a legmagasabb szintű képzést kívánják végezni, így munkájuk összeegyeztethető a tanulmányokkal. A vállalatok olyan szakembereket követelnek, akik több jellemzőt ötvöznek: tudásuk van, de ezeket ki kell egészíteni az erőfeszítésekkel, az együttműködéssel és az elkötelezettséggel. Éppen ezért a CESMA-nál nagy jelentőséget tulajdonítunk a személyes készségek fejlesztésének, amely hozzájárul a diákok önismeretéhez, ön motivációjához és társadalmi kapcsolataihoz. A mesterfokozat elején kifejlesztett intenzív hét kiváló alkalom arra, hogy erősítse az osztályteremben azokat a készségeket, amelyek a szakmai tevékenység alapvető motorja és a program saját teljesítménye.... [-]

Spanyolország Madrid
Május 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul

CESMA Business School