Deusto Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Dean üdvözli Önt

"A Deusto Business School ebben az évben ünnepli az évszázados évfordulót, így ez egy kiváló alkalom arra, hogy visszapillantást nyerjen a történelemre: sok üzleti iskola nem tudott ilyen fontos dátumot ünnepelni, és érdemes néhány percet megtenni, hogy emlékezzen az emberekre és olyan intézményeket, amelyek lehetővé tették, hogy mindegyiket meg lehetett említeni, így megmutatom, mire osztoztak: értékeink, amelyek a Deusto-t megkülönböztetik.

Ebben a tanévben sok órát szenteltünk a jövőre gondolni. Az új 2020-as stratégiai terv, az új Bachelor fokozat, posztgraduális és Executive Education tanfolyamok, új kutatási és transzfer projektek, stb. Még egyszer túl sok dolog van itt megemlíteni, ezért megmutatom valamit, amit akartam legyünk elsődlegesek mindenben, amit teszünk: értékeink, amelyek megkülönböztetik Deusto-t.

Tanult velünk? Megosztotta-e tiszteletünket ezekért az értékekért? Tervezel itt tanulni? Megkérjük, hogy vigye magával velük. Szeretne belépni az iskolánkba? Szükségünk van rád, hogy példamutassunk az értékeinkre. Mert ez az, amit akarunk, a projekt, amelyet igazán meg akarunk valósítani, az értékek, amelyek a Deusto-t megkülönböztetik.

Gondolod, érdemes a szakmai kiválóság elérése érdekében? Ön szerint elengedhetetlen az együttműködés és a szolidaritás alapján az integritással és az etikus elkötelezettséggel való együttműködés? Úgy érzed, hogy a jövő innovatív embereket, vállalkozókat igényel? Hogy szükség van olyan emberekre, akik nyitottak a különbözőségekre, a sokféleségre?

Ha ez a véleményed, várjuk önt. Szükségünk van az Önhöz hasonló emberek, vállalatok és intézmények segítségére, hogy ez a projekt újabb száz évig tartson, és ami a legfontosabb, biztosítsa, hogy mindegyik év megérte. "

Guillermo Dorronsoro Artabe

Deusto Business School a Deusto Business School

KÜLDETÉS

  • A felelősségteljes szakemberek képzése, amelyek képesek globális környezetben fenntartható üzleti projekteket előmozdítani és vezetni egy virágzóbb, tisztességesebb és befogadóbb társadalom felé.
  • Hozzájárulás a tudás megteremtéséhez, hogy válaszoljon a társadalom és a szervezetek előtt álló főbb kihívásokra, interdiszciplináris szempontból és más érdekeltekkel együttműködve.

Ez a küldetés ihlette azokat a fő alapelveket, amelyeknek a Jézus Társaság egyetemi központjainak identitását és küldetését kell irányítaniuk.

LÁTOMÁS

Küldetésünk és az egyetem "stratégiai" időszakra vonatkozó felszólalása szerint "az egyetem mint szolgáltatás és elkötelezettség" úgy véljük, hogy jövőképünket a jezsuita mottó "A jobb világ szolgálata" köré kell építeni, amely magában foglalja mind a tanítást, mind a tudást, hozzon létre és tartsa fenn a látomást.

  • Továbbra is szeretnénk elismerni, hogy Spanyolország egyik legkiválóbb üzleti iskolája közé tartozik, és fejleszteni tudjuk képességeinket és kompetenciáinkat, hogy az európai üzleti iskolák keretén belül hivatkozási alapul szolgálhassunk, így továbbra is szolgálhatunk egy jobb világ számára.

Mindent összevetve továbbra is támogatjuk a tanulás, valamint a tudás létrehozását és átadják a tapasztalatokat egy igazságosabb és befogadóbb társadalom érdekében.

Összefoglalva, mi magunk fogjuk átvenni a világot, hogy jobban szolgálhassuk:

Ölelje át a világot, hogy jobban szolgálja a Közösséget

VALUES

A Deusto Business School értékei, amelyeket a Jézus Társaság hagyománya ihletett, a következők:

  • Szakmai kiválóság - Ez azt jelenti, hogy munkánk során a legmagasabb minőséget keresjük. Tevékenységünket szigorú és technikai kompetenciával végezzük, de mély emberi minőséggel is. Magunknak a legjobbat adjuk, és mindig törekszünk továbbmenni. Előrehaladása és javítása.
  • Integritás és etikai elkötelezettség - Ez azt jelenti, hogy őszinte és becsületes munkánkban és másokkal való kapcsolatainkban. Tudatában annak, hogy az általunk képviselt számos döntés erkölcsi vonatkozásairól tisztességes és felelősségteljes módon járunk el. A közös jólét, különösen a leginkább kiszolgáltatott és hátrányos helyzetű csoportok keresése.
  • Együttműködés és szolidaritás - Ez azt jelenti, hogy el kell ismernünk a közös kihívások kezeléséhez szükséges másokkal való munka szükségességét és értékét. Pusztán az egyéni érdekek meghaladása a kollektív érdeklődésre való törekvéshez. Együtt dolgozva olyan közös projekt kidolgozását, amelyben az egész több, mint részeinek összege.
  • Nyitottság és sokszínűség - Azt jelenti, hogy nyitott az új és más. Felismerve az értéket és a gazdagságot, amit tőlünk másnak lehetett kapni: más országokból származó emberek, más kultúrák és vallások; új ötleteket és nézőpontokat, amelyek vitatják hiteinket. Megtisztelni, tisztelni, értékelni, megvitatni, megosztani, élni és dolgozni azokkal, akik nem olyanok, mint mi.
  • Innováció és vállalkozói szellem - Ez azt jelenti, hogy kritikussá válik a valóságban, azonosítja a kihívásokat és lehetőségeket; képes megoldásokat javasolni a megoldatlan problémák leküzdésére; meggyőzni az embereket, hogy mozogjanak az ötletektől a cselekvésekig; a változás bekövetkezése és a megosztott érték létrehozása.

Helyszínek

Bilbao

Bilbao campus

Address
Deusto Business School Bilbao Hermanos Aguirre Kalea, 2,
48014 Bilbo, Bizkaia

48014 Bilbao, Baszkföld, Spanyolország

Madrid

Sede Madrid

Address
Deusto Business School
Madrid C/ Castello, 76, 28006 Madrid

28006 Madrid Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Párizs

Address
INSEAD Business School
Boulevard de Constanca
77300 Fontainebleau
France

77300 Fontainebleau Párizs, Île-de-France, Franciaország

Programok

Az intézmény további kínálata: