Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

EAE Business School szakosodott felsőoktatás, a tandíj programok beleértve az Executive MBA, Masters és Bachelor fokozatok, 60 éves tapasztalattal képzett sikeres szakemberek. Több mint 73.000 igazgató és vezetõ képzésben részesült az EAE-nál.

Legfontosabb küldetésünk a hazai és nemzetközi vállalatok szakembereinek és vezetőinek képzése a programokkal és a mesterekkel, melyeket nagy mennyiségű gyakorlati, diákorientált tartalom jellemez. Az EAE Business School sikerét a folyamatosan kommunikálják a diákokkal, a tanárokkal és a partnerekkel a világ minden táján, ezáltal lehetővé téve az iskola számára, hogy szigorú szintű oktatási minőséget biztosítson.106806_4.jpg

EAE Business School: Minőség a mester- és posztgraduális programokban

Az EAE Business School által megvalósított magas színvonalú minőséget a legrangosabb hazai és nemzetközi rangsorokban szereztük meg. Az EAE tagja a legelismertebb nemzeti és nemzetközi rangsoroló szervezeteknek, mint például az AACSB, az EFMD, az Európai Kezelési Menedzsment Alapítvány, a CLADEA (Latin-Amerikai Közigazgatási Iskolák Tanácsa) EBEN (Európai Üzleti Etikai Hálózat) és EMBAC (Executive MBA Tanács). Továbbá, a programokat a PMI (Project Management Institute) és a CSCMP (Supply Chain Management Professionals Tanácsa), valamint az ANECA és az AQU tanúsítja.

Legigényesebb, mégis leginkább motiváló kihívásunk az, hogy továbbra is olyan nemzetközi üzleti iskola legyen, amely alkalmas arra, hogy olyan szakembereket képzett, akik képesek fenntartható módon vezetni a szervezeteket. Az EAE magáévá tette társadalmi elkötelezettségét, hogy továbbra is legyőzze a személyes és a vezetői képzések terén jelentkező kihívásokat.


Nemzeti és nemzetközi EAE

Az EAE akadémiai és intézményi partnerségi megállapodásokat kötött 65 üzleti iskola és egyetem mellett. Partnereink 22 országban vannak elterjedve. Ezen túlmenően az iskola több mint 3500 partnerségi megállapodást kötött spanyol és nemzetközi cégekkel, amelyek lehetővé teszik diákaink számára, hogy tanulmányaikat követően igénybe vehessék a tekintélyes munkaerőpiac előnyeit. Miután befejezte a Bachelor vagy Master Degree, rendkívül tanácsos, hogy egy vállalati szakmai gyakorlat alkalmazása a megszerzett ismeretek. Ezt szem előtt tartva az EAE a hallgatók számára hozzáférést biztosít a szakmai lehetőségekhez a tanulmányaik befejezése után.

2016-ban az Iskola az öt kontinens 102 országából érkezett diákokat fogadta. Emellett az EAE tudományos karának 37% -a nemzetközi. Tekintettel az üzleti tanulmányok globális jellegére, egyre több EAE Masters működik angolul. Az egyetemekkel, például a New York-i Pace Egyetemmel, az Amszterdami Alkalmazott Tudományi Egyetemmel és az Universidad Anáhuac Mayab de México-val kötött megállapodásaink még szorosabb kapcsolatot teremtenek a nemzetközi diákokkal.

Ebben az évben az EAE helyeselte a kutatás iránti elkötelezettségét. Tanáraink magas színvonalú tudományos kutatást, papírokat, esettanulmányokat, könyveket és terjesztési cikkeket állítottak elő, hozzájárulva a menedzsment tudáshoz a közösséghez. Emellett több nemzetközi konferencián is részt vettünk, ahol megosztottuk ezt a tudást.106807_6.jpg

Program oktatási nyelve:
Angol
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

EAE Global

A globális vezetői MBA tanítani a madridi campus és hibrid módja tanulmány. Ez növeli a határok bővítésének lehetőségét az ügyfelek, a verseny és a beszállítók globalizál ... [+]

A változás folyamatos folyamata, a globalizáció, a feltörekvő piacok és a megnövekedett verseny számos olyan jellemző, amelyek jellemzik a gazdaság jelenlegi viselkedését. Másrészt a jelenlegi gazdasági válság sok vállalat számára lehetőséget kínál arra, hogy újra feltalálják magukat. A jövő vállalata az ügyfelek, a verseny és a beszállítók globalizált piacán fog működni, ahol a lehetőségek a bolygó másik felében is elérhetőek lehetnek.

Ebben az összefüggésben a menedzsereknek és a vezérigazgatóknak folyamatosan frissíteniük kell tudásukat és készségeiket ahhoz, hogy szilárd üzleti ismereteiket összekapcsolják az üzlet globális elképzeléseivel, mivel csak így képesek lesznek sikeresen kezelni a piacok által felvetett kihívásokat, egy globális üzleti stratégia, amely alkalmazkodik a változó környezeti feltételekhez.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2019
Nappali
12 hónapok
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

EAE in figures | Graduation 2016 EAE Business School

EAE en cifras 2017 | EAE Business School